ePortal.BG

Виктор Калев ще завърти "Грамофонът" във Варна на 20 декември

Сподели


снимка на Виктор Калев за „Грамофонът“
Хитовият спектакъл на Виктор Калев ще зарадва отново варненци и гостите на града на 20 декември от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център

Поради големия интерес билетите вече са в продажба на билетен център "Българан" във Варна /Ул. Братя Шкорпил 33/.
Купи онлайн билети за "ГРАМОФОНЪТ" на ePortal.BG.


В продължение на повече от два часа Виктор Калев ще ни накара да се  смеем с глас, да пеем така познатите на няколко поколения песни и да се забавляваме от сърце и душа.

"Грамофонът" е игран многократно във Варна, а билетите се разпродават само за няколко дни. Това е и причината той да идва отново, и отново... “Грамофонът” е вълнуващо пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен към една сбъдната мечта.

“Ще бъда себе си в това представление. Но едновременно с това ще изиграя около 30 различни хора, ще изпея около 20 песни с гласовете на оригиналните им изпълнители. Без грим и перуки. Иска ми се всеки да може да припознае своите вълнения в този спектакъл”, казва Виктор Калев.

Спектакълът е изграден върху лични истории на актьора и популярни песни на български изпълнители. Текстовете са на Ваня Щерева. Един грамофон, един актьор, един свят. Или... как се сбъдват мечтите.