ePortal.BG

Време е да се посмеем! Шкумбата представя „Луд за отвързване“ във Варна

Сподели


Шкумбата представя „Луд за отвързване“
Народният любимец Димитър Туджаров-Шкумбата представя хитовия си спектакъл „Луд за отвръзване“ на на 13 юли от 20.30 часа в Moonlight на крайбрежна алея

С лекарска престилка и слушалки на врата, преквалифицираният в медицински експерт шоумен ще представи текущата анамнеза на родината, с всички последствия. Самият факт, че Вселената е една лудница, а България е нейният изолатор, може да бъде преглътнат единствено със здравословен смях.

В новата си постановка "Луд за отвързване" актьорът Димитър Туджаров - Шкумбата казва: "Знаете какво казват бабите - "Не се смей на масата". 
"Казват, че съм луд - не е вярно...", сподели Шкумбата.

Комикът допълни, че "смехът е една обърната сълза": "Сериозните неща минават през очите на усмивката - ще се смеем, но ще се и замислим".

След като спектакълът е изключително любим от публиката, всеки желаещ може да закупи билети за него от касите на театър  "Българан". Купи онлайн билети за "ЛУД ЗА ОТВЪРЗВАНЕ" на ePortal.BG.

Ако желаете да излезете от тежестта на ежедневието и да се забавлявате с Шкумбата, не пропускайте шанса да видите този невероятен спектакъл.

Очаквайте много смях, усмивки и незабравими моменти с един от най-любимите артисти на България.