ePortal.BG

"Докато ти спеше" - чудесна комедия на 17 юли в Летен театър

Сподели


Мариян Бачев и Кирил Ефремов седнали на маса разговарят
„Докато ти спеше“ – прекрасна комедия, режисирана от Богдан Петканин се превърна в новия хит в България. Взривоопасният спектакъл събира на една сцена куп звезди - Мариан Бачев, Кирил Ефремов, Деси Бакърджиева, Ева Тепавичарова, Светломир Радев, Антоан Петров, чиито талант да забавляват на макс е доказан отдавна.

Във Варна комедията ще бъде представена на 17 юли от 20.30 часа на сцената на Летен театър.
Билетите са в продажба на касите на "Българан". Купи онлайн билети за
"ДОКАТО ТИ СПЕШЕ" от ePortal.BG.

Актьорите Мариан Бачев, Ева Тепавичарова, Десислава Бакърджиева, Кирил Ефремов, Антоан Петров и Светломир Радев изпълняват своите роли с изключително майсторство и ентусиазъм. Техният комичен талант и способност да създават живописни и забавни персонажи гарантират вълнуващо и забавно преживяване за публиката. Всяко изпълнение е преживяване на различни ситуации и емоции, които зрителите ще си припомнят с усмивка и задоволство.

След полунощ, когато някои от нас заспиват, други се пробуждат и започват да правят тълпища и шум, като например да правят ремонт с бормашина, да пукат гуми, да блъскат по радиаторите и мебелите, да пускат прахосмукачката, да играят с кучето и да пеят в банята. Всичко това се случва докато спим, а когато се събудим, ставаме част от тях.

Ако търсите нова и забавна театрална постановка, която ще ви накара да се забавлявате, да се смеете и да се замисляте и да предлага уникална комбинация от смях, мистерия и емоционални моменти, които ще ви провокират и ще задържат вниманието ви до последната сцена. Не пропускайте възможността да се насладите на това незабравимо театрално преживяване и да се потопите в света на "Докато ти спеше".