ePortal.BG

Камен Донев като Сирано дьо Бержерак

Сподели


Камен Донев като Сирано дьо Бержерак

Повече от век историята на Сирано дьо Бержерак вълнува света. Поднесена в брилянтен стих, който в превода на Веселин Ханчев и сценичната версия на режисьора Стоян Радев запазва както свежестта на хумора, така и красотата на авторовото слово, пиесата на Едмон Ростан оживява на сцената на зала 1 във Фестивален комплекс Варна.

Театър "Българсак армия" ще гостува със "Сирано дьо Бержерак" във Варна на 11.10.2023 г. Билети за събитието могат са бъдат закупени от билетен център "Българан" (Ул. Братя Шкорпил 33) и онлайн билети за "СИРАНО ДЬО БЕРЖЕРАК" на ePortal.BG.

В музикалната среда на композитора Славчо Николов и атмосферата на художника Никола Тороманов, ще видим актьорите: Луизабел Николова, Ясен Атанасов, Георги Къркеланов, Тигран Торосян, Владислав Виолинов, Асен Кобиларов и Ели Колева, както и абсолвенти от Театрален колеж „Любен Гройс”. В яркия образ на Сирано – безпардонния присмехулник с убийствено саркастични попадения за тези, които си ги заслужават, но и с красива поетична душа, скрита зад маската на самоиронията, публиката ще види Камен Донев – актьор, когото много добре познава и обича.

Виж повече от програмата на ФК Варна