Комедията "Кълбовидна мълния" с премиера във Варна на 27 май

Сподели


Актьорите Албена Колева и Вальо Танов в комедията КЪЛБОВИДНА МЪЛНИЯ
На 27 май предстои дългоочакваната премиера на драматичната комедия „Кълбовидна мълния“ от Иван Радоев на сцената на Фестивален и конгресен център във Варна

Билети могат да бъдат закупени от касите на Българан и Фестивален комплекс.

Купи билети за КЪЛБОВИДНА МЪЛНИЯ от ePortal.BG

„Кълбовидна мълния“ предлага уникална комбинация от хумор и меланхолия, което я прави едновременно бляскава комедия и малко тъжна. Подобно на всички големи комедии, тя съдържа проницателния хумор и иронията на Иван Радоев, но също така се докосва до по-дълбоки теми за личностното израстване, обществения натиск и важността на това да оставиш следа в света.

Ролите в „Кълбовидна мълния“ се изпълняват от обичаните и уважавани актьори Албена Колева, Валентин Танев, Василена Кючукова, Георги Алексиев

Албена Колева, дъщеря на легендарния български актьор Тодор Колев, продължава семейната традиция, като демонстрира своя огромен талант в многобройни театрални и филмови роли.

Валентин Танев, от друга страна, е добре познат на българската публика с разнообразните си роли както в театъра, киното така и в телевизията, носител на множество награди, включително Аскеер и Икар.

С впечатляващия си актьорски състав и опитни творчески екип, „Кълбовидна мълния“ е задължително заглавие за всеки любител на театъра. Независимо дали сте фен на комедията, трагедията или просто търсите вълнуващо театрално изживяване, тази постановка със сигурност ще ви осигури вечер, пълна с емоции и смях.

Режисиран от Валентин Танев, известен със своя изключителен талант и отдаденост към изкуството, спектакълът несъмнено ще плени публиката с дълбочината и емоционалната си сила и гарантира, че този спектакъл ще бъде запомнящо се театрално събитие.

Не пропускайте възможността да станете част от премиерата на „Кълбовидна мълния“ на 27 май на сцената на Фестивален и конгресен център във Варна. Със своето звездно актьорско майсторство, завладяващ сюжет и вечните теми, които изследва, тази пиеса със сигурност ще остане в съзнанието ви дълго.

Запазете датата, закупете билетите си и се пригответе да бъдете запленени от магията на театъра!