ePortal.BG

Мега концерт с музиката на Мориконе на 8 декември във Варна

Сподели


Оркестрантите на музикалната сцена на концерта
"Мориконе - киното в ноти" - на 8 декември от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център във Варна ще станем свидетели на вълнуваща концертна проява.

Билети могат да бъдат закупени от билетен център "Българан" и онлайн билети за "МОРИКОНЕ КИНОТО В НОТИ" купи на ePortal.BG.

Под диригентската палка на маестро Левон Манукян, който е автор и на оркестрациите на известните музикални теми от света на киното, композирани от емблематичния автор на филмова музика Енио Мориконе, сопраното Мария Цветкова-Маджарова и оркестърът на Държавна опера - Бургас ще създадат чудесно настроение с концертния спектакъл "Мориконе - киното в ноти"

Новият музикално‐сценичен проект е създаден по идея и сценарий на Юлия Манукян. Ще се насладим на популярни музикални теми от филмите: "Имало едно време в Америка", "Мисията", "Омразната осморка”, “Кино Парадизо”, “Имало едно време на Запад”, "Сицилианският клан", "Професионалистът", „Октопод", "Малена", "Мисията", "Ал Капоне" и др.

На видеоекрана ще се редуват познати моменти от произведения на Седмото изкуство - вълнуващи кадри от любими филми с Жан‐Пол Белмондо, Ален Делон, Робърт де Ниро, Жан Габен, Роми Шнайдер, Клинт Истууд, Клаудия Кардинале, Микеле Плачидо, Моника Белучи и т. н....