ePortal.BG

Орхан Мурад: Щастлив съм отново да гостувам на любимата ми Варна

Сподели


Певецът Орхан Мурад пее с микрофон в ръка
Охран Мурад ще бъде част от звезден концерт във Варна заедно с Екстра Нина, Луна, Сашка Васева, Бойка Дангова, Мустафа Чаушев, Ажда и музикантите от Underground Brass Band. Смехът е гарантиран не от кой да е а от бащата на комедията в България - Шкумбата.

Събитието ще се състои на 8 април от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център. Билетите са в продажба на касите на Българан и Фестивален и конгресен център. Онлайн билети от еPortal.BG 

"Изключително съм щастлив отново да гостувам на любимата ми Варна. деветте години на моето основно образование са преминали във красива Варна и тя е любим спомен от цялото ми детство. както винаги правя, когато имам участие във Варна, ще дойда един ден по-рано и ще си тръгна 2 дена по-късно, за да се любувам на морската ни столица и детските ми спомени по-дълго. на осми април очаквам всички почитатели на хубавите песни да дойдете във фестивалния комплекс и да споделите с мен и моите колеги щастието ми да бъда отново при вас в красива и надявам се вече пролетна - ухаеща на цветя и море Варна"