ePortal.BG

"Отблизо" - безпощадна дисекция на любовта, изневерите и брака

Сподели


Актьорите в ОТБЛИЗО Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Башар Рахал и Любомира Башева на сцената
Безпощадна дисекция на любовта, изневерите и брака
Пиесата е позната на публиката от хитовия филм с Джулия Робъртс и Джъд Лоу


Морската премиера е във Варна на 15 януари и 14 февруари от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център.
Билетите са в продажба на каси Българан, Фестивален и конгресен център, Дворец на културата и спорта
Купи билети облайн за "ОТБЛИЗО" в ePortal.BG.


Пиесата “Отблизо” на британския драматург, бивш стенд-ъп комедиант и настоящ носител на Награда “Тони”, Патрик Марбър, оживява на сцената на ФКЦ в морската столица. Тя е позната на българските фенове от култовия филм “Отблизо” (Closer) с неподражаемото участие на Джулия Робъртс, Джъд Лоу, Натали Портман и Клайв Оуен. В главните роли почитателите на театралното изкуство ще видят популярните български актьори Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Башар Рахал и Любомира Башева.

Режисьор на спектакъла е Антон Угринов, сценографията и костюмите са на Елис Вели, а музиката - на Калин Николов. “Отблизо” е история, която проследява дванадесет любовни епизода от живота на две жени и двама мъже, свързани от невидимите нишки на страстта и привличането. Отдалеч техният копнеж по любовта и щастието изглежда красив, трепетен и романтичен, но отблизо може да се окаже твърде жестоко занимание...

Съществува ли любовен четириъгълник? Има ли безрезервна любов? Мъжка солидарност? А когато е намесена любов? В живота на всяка жена над 35 ли се появява “една по-млада”? Ние ли избираме да се влюбим или любовта избира нас? 

“Отблизо” е безпощадна дисекция на любовта, гарнирана с лъжи, изневери, ревност, страст, сълзи и много смях. Един разказ за това, че границата между любов и омраза е твърде тънка. Между върховно щастие и непреодолима мъка също. Днес имаш целия свят в ръцете си и само след миг, само след поглед, вселената ти се срива в краката и съвсем неподготвен, си изправен пред избора да се предадеш или да намериш начин да живееш.