ePortal.BG

„Смях в повече“ с Ненчо Илчев – забавно и магическо пътешествие във Варна на 11 юли

Сподели


Ненчо Илчев в неповторимото шоу СМЯХ В ПОВЕЧЕ

На 18 септември жителите и гостите на морската столица Варна ще имат невероятната възможност да станат част от едно незабравимо театрално изживяване – „Смях в повече“ с участието на талантливия актьор и илюзионист Ненчо Илчев във Фестивалния и конгресен център (ФКЦ), зала 2 от 19:30 часа.

Билети на каси: Българан, Фестивален комплекс
Купи билети онлайн за "СМЯХ В ПОВЕЧЕ" от ePortal.BG

Ненчо Илчев е добре познат на българската публика със своите комедийни роли както в театъра, така и в телевизията. Неговият изключителен талант да вдъхва живот на разнообразни герои с различна индивидуалност и чар го прави любим артист на мнозина.

„Смях в повече“ не е просто обикновено театрално представление; това е вълнуващо и увлекателно приключение, което съчетава най-доброто от комедията и магията. По време на шоуто зрителите ще бъдат отведени на диво пътешествие през смях, изненади и удивление. Ненчо Илчев ще превключва между ролите с лекота, като същевременно държи публиката на ръба на столовете им.

Не пропускайте тази възможност да станете част от необикновеното и незабравимо изживяване, наречено „Смях в повече“. Закупете билети сега и се пригответе за вечер, изпълнена с веселие, учудване и спонтанно избухване в смях!

Не забравяйте да доведете приятелите и семейството си, за да споделите този специален момент!