ePortal.BG

Смях до плач и рев от смях с великалепната комедия "Горката Франция" във Варна на 1.08

Сподели


Александър Кадиев и Катето Евро в комедията
Хитовата комедия „Горката Франция“ гостува отново в зала 1 на Фестивален и конгресен център във Варна. Постановката събира блестящи актьорски изпълнения и безумно смешни моменти, смях до плач и рев от смях.

Билетите са вече в продажба на касите на Българан и Фестивален комплекс. Онлайн билети за "ГОРКАТА ФРАНЦИЯ" могат да бъдат закупени в ePortal.BG.

Участват обичаните комедийни актьори Александър Дойнов, Александър Кадиев, Катерина Евро, Фахрадин Фахрадинов, Анелия Луцинова. Режисьор е Богдан Петканин.

Горката Франция е комедия, която се играе с голям успех и успява да зарадва много зрители с безумно смешните моменти и блестящите актьорски изпълнения. Представлението успява да създаде атмосфера на забавление и смях до плач, а на места дори и до рев. Темите, които комедията изпъква, са много актуални и докосват въпроси, които са на дневен ред.

В една мъглива есенна парижка сутрин, под звуците на стар френски акордеон, шума на Сена и мириса на току-що изпечени кроасани и свиренето на спирачки на такси. Виктор Табуре, търговец от френския град Лимож, пристига в Париж да посети сина си, Мишел Табуре, в квартирата му, за да му съобщи, че майка му е избягала с чичо му в Алпите. Едничката надежда на господин Табуре е да получи разбиране от сина си. Но вместо разбиране, на Виктор му предстои да получи поредната изненада в живота си – новината, че синът му е хомосексуалист. А запознанството на Виктор с „приятелката” на Мишел - шармантния Жозе Пилет, прави този момент драматичен за героите и два пъти по-комичен за публиката.

Това е една комедия за сблъсъка на поколения, сексуална ориентация, ценности, идеали и любов. Любов в различните й форми и измерения.