Смях до полуда с Христо Гърбов в "Помощ, жена ми е луда" на 3 юли във Варна

Сподели


Йовко Кънев и Христо Гърбов в
Театралната комедия "Помощ, жена ми е луда" е едно невероятно забавно представление, което определено ще ви накара да се посмеете и да се забавлявате. След повече от 150 представления, тази комедия се превърна в една от най-успешните в България.

"Помощ, жена ми е луда" ще се играе в Летен театър - Варна на 3 юли от 20.30 часа. 
Билетите са в продажба на билетните каси Българан, Фестивален комплекс и Летен театър.
Онлайн билети могат да бъдат закупени от 
ePortal.BG - ТУК 

Участието на актьорите Христо Гърбов, Петя Венелинова, Тихомир Благоев, Ясена Господинова, Йовко Кънев, Ивайло Спасимиров и Кристиана Ценкова е просто невероятно, като всеки от тях е успял да влезе в ролята си и да предаде на зрителите персонажите много убедително и забавно.

Главната роля ще изпълни Христо Гърбов, който ще се превъплъти в персонажа на Жюлиен Валадие. Като шеф на корпорация той е обкръжен от прекалено свадлива жена, от изкусителни секретарки, от способен, но твърде „нежен“ счетоводител и ред атрактивни екземпляри. Всички те забъркаха водопад от забавни и смешни ситуации в ежедневието на фирмата.

Как действат герои, които не са намерили истинското си място в живота, как действат персонажи, които искат да прецакат другия, да му отнемат завоюваното? Народът го е казал: “Като стават за смях!”. В края на краищата те подреждат пъзела на житейските си стремления. Но преди това трябва да бъдат смешни, агресивни, зверски амбициозни. И тъкмо такива ни ги представя френският драматург Жан Барбие. И нас, зрителите, не ни остава нищо друго освен силно да се надсмеем над забавните ситуации, в които изпадат. А дали и ние не изпадаме в подобни? Тогава какъв вик надаваме? Може би: “Животът е луднал!”

и още...

на 13 юни от 19.30 часа, ФКЦ
"ОПЕРАЦИЯТА"
 комедия от Иво Сиромахов
Постановка: Борис Панкин
Участват: Мариан Бачев, Орлин Горанов, Миглена Стоева, Тони Минасян
Онлайн билети от ePortal.BG - ТУК 

на 21 юни от 19.30 часа, ФКЦ
"ТОМ, ДИК И ХАРИ – ТРИМА БРАТЯ ТЪПАНАРИ"

Комедия от Рей и Майкъл Куни. Режисьор Стефан Спасов
С участието на: Георги Георгиев, Филип Янев, Димитър Петров, Димитрина Гинева, Татяна Христова, Красимир Демиров, Любов Николова, Владимир Трендафилов
Онлайн билети от ePortal.BG - ТУК 

на 26 юни от 20.30 часа, Летен театър
"РЕДКИ ТЪПАНАРИ" 
- комедия по филма на Марио Моничели „Неизвестни извършители”
Режисьор: Теди Москов
С участието на: Мая Новоселска, Александър Сано, Явор Бахаров, Роберт Янакиев, Дайана Михайлова, Петя Венелинова, Ивайло Спасимиров
Онлайн билети от ePortal.BG - ТУК 

на 27 юни от 20.30 часа, Летен театър
"ОЩЕ ПО-РЕДКИ ТЪПАНАРИ"
 -
 Неочакваното продължение на спектакъла “Редки тъпанари” с още по-неочаквани нови обрати и герои. Гарантирано ще ви заболи корем от смях.
Режисьор: Теди Москов
Участват: Мая Новоселска, Роберт Янакиев, Явор Бахаров, Ясена Господинова, Ивайло Спасимиров, Петя Венелинова, Ивана Керанова, Ростислав Панков
Онлайн билети от ePortal.BG - ТУК -