ePortal.BG

„Тя, той и още двама-трима“: Аня Пенчева и четирима мъже в отчаяно смешен разказ за любовта

Сподели


Аня Пенчева на сцената в кадър от представлението
Аня Пенчева, Александър Кадиев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Тихомир Благоев се завръщат във Варна с „Тя, той и още двама-трима“ . Комедията ще видим в зала 1 на Фестивален и конгресен център на 14 март от 20.00 часа
Режисьор на спектакъла е Богдан Петканин.

Комедията „Тя, той и още двама-трима” е своеобразен наръчник, за това как една жена трябва да воюва за своето щастие. „Смъртоносният секстет” Аня Пенчева, Антоан Петров, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Тихомир Благоев ни разказват за живота такъв, какъвто мислим, че не е.

Пет театрални миниатюри. Пет различни разказа за любовта през погледа на жената. Шест различни съдби, всички от които завършват гибелно за любовта на живота на жената на средна възраст. Жена, която е орисана да изживее живота си сама, заобиколена от лудия свят, който ни обгръща. Тя е такава каквато е – грижовна, добра, раздаваща се, малко луда, своенравна, винаги търсеща доброто, понякога отдадена на живота, но целяща едно – да създаде семейство и да остави следа след себе си, но… уви. Понякога отчаянието е над всичко!