ePortal.BG

Фицата с комедийна революция! "Защото съм известен" на 11 март във Варна

Сподели


Филип Аврамов, Фицата  в „Защото съм известен“

Пикантни откровения, комични ситуации, инфлуенсърски премеждия и всичко това представено с голяма доза самоирония и смях

Филип Аврамов ще направи истинска комедийна революция пред варненска публика, с първото си авторско комедийно шоу „Защото съм известен“ на 11 март от 20.00 часа в зала 2 на Фестивален и конгресен център.

В "Защото съм известен" Филип Аврамов ще повдигне завесата пред своя личен и професионален живот, като разкаже от сцената интересни случки, които зрителите няма как да знаят, ако не са разказани от първо лице – за неговите жени и деца, за работата му в телевизията, в киното и в театъра, за срещите му с режисьори… Ще имате възможност да разберете какъв е животът му зад кадър, какви са трудностите, с които трябва да се справя в неговата професия и по какъв начин се отразява известността му в личния живот. Това не е биографична изповед, а бегло надникване в главата на един чаровен и обичан от публиката артист.

Подгответе се за пикантни откровения, комични ситуации, инфлуенсърски премеждия и всичко това представено с голяма доза самоирония и смях!

Съдържанието не е подходящо за лица под 18 годишна възраст.