ePortal.BG

Спортна зала Варна

Живописното съчетание на култура и спорт в сърцето на Варна

Варна, известна като Морската столица на България, е град с богата история и космополитен дух. Сред най-забележителните символи на града е Дворец на културата и спорта, където посетителите имат удовоствието да гледат хитови театрални постановки и комедии, концерти на най-известните български и чуждестранни музикални изпълнители, които присъстват в културният афиш на Варна.
 

ПРОГРАМА ЗА ТЕАТЪР И КОНЦЕРТИ В СПОРТНА ЗАЛА ВАРНА

Театър, концерти и спорт под един покрив

Спортна зала Варна не само допринася за спортния дух на града, но и за културната му динамика. Програма за театрални постановки и програма за концерти се предлагат през цялата година, като привличат таланти от цял свят. След проверка на наличните предложения, любителите на изкуствата могат да купят билети онлайн и да се насладят на представления от висок клас.

Обновената зала "Конгресна" с капацитет от 5000 места стана любимо място за многобройни концерти и театрални постановки. Световната лига по волейбол, Световната купа по спортна гимнастика, концерти и балетни конкурси - всичко това се състоява под покрива на Дворецът.

Архитектурно чудо в сърцето на Варна

Дворецът предлага съчетание от иновативна и авангардна архитектурна визия. Този комплекс, разположен в центъра на града, е главен фокус за културни и спортни събития. Основната зала, тренировъчните зали и пресцентърът са само част от това уникално място.

Концерти Варна и Театър Варна - два неотразими изкуствени атракциона

Варна се е утвърдила като център на културните събития в България. "Концерти Варна" и "Театър Варна" са фрази, които резонират сред феновете на изкуствата от цяла България.

 

Дворецът на културата и спорта във Варна не е просто спортен комплекс - това е културен център, където спортът и изкуствата съживяват града. Независимо дали сте фен на спорта, обичате културата или просто искате да изпитате атмосферата на едно изключително място – Спортната зала е задължителна спирка във Варна.