ePortal.BG
Стан Антипариотис, Емир Джулович и Тони Стораро в  BALKAN SUMMER PARTY 2024

БАЛКАНСКО ПАРТИ - ЛЯТО 2024


18 гласа
21 Юли 2024 20:00Варна - Летен театър билетиВреметраене: 119 мин.
БАЛКАНСКО ПАРТИ - ЛЯТО 2024
Не пропускайте най-голямото лятно музикално събитие на 2024! 

На 21 юли, на сцената на Летен Театър Варна ще можете да се насладите на едни от най-големите балкански звезди: STAN, EMIR ĐULOVIĆ & ТОНИ СТОРАРО и техните хитове!     

На мястото на събитието ще бъде осигурен бар за продажба на алкохолни и безалкохолни напитки, както и други изненади.

Сподели

Концерт БАЛКАНСКО ПАРТИ - ЛЯТО 2024 в Летен теаър Варна

Лятото на 2024 година обещава да бъде запомнящо се с едно от най-вълнуващите музикални събития в региона — "Балканско Парти - Лято 2024". На 21 юли, в известния Летен Театър във Варна, ще се състои великолепен концерт, където сцената ще бъде огряна от три от най-ярките звезди на балканската музикална сцена: STAN от Гърция, EMIR ĐULOVIĆ (Емир Джулович) от Босна и Херцоговина и българската музикална икона Тони Стораро.

Този уникален концерт не е просто събитие, а истински празник на балканската музика,

където феновете ще имат уникалната възможност да се насладят на живо на хитовите песни, които са завладели сърцата на мнозина по целия полуостров. На мястото на концерта ще бъде предоставена и възможност за наслада на различни напитки от бара с алкохолни и безалкохолни напитки, което ще допълни атмосферата на веселие и отпускане.

Купи билети за Концерт "Балканско Парти - Лято 2024"

който ще бъде повече от музикално изживяване; той представлява културно събитие, което празнува разнообразието и богатството на балканската музикална традиция. Съчетанието от различни стилове и жанрове, представени от STAN, EMIR ĐULOVIĆ и Тони Стораро, обещава една незабравима нощ, пълна с танци, пеене и много радост.

Освен любимите мелодии, събитието ще предложи и изненади, които ще задържат вниманието на публиката и ще допринесат за едно наистина уникално и неповторимо преживяване. Отправяме покана към всички меломани и приятели на балканската музика да се присъединят към нас във Варна за едно незабравимо балканско парти, което ще остави следа в сърцата на всеки участник.