ePortal.BG
концерт турне ВЕЧНИТЕ ПЕСНИ НА БЪЛГАРИЯ

ВЕЧНИТЕ ПЕСНИ НА БЪЛГАРИЯ


53 гласа


Изпълнители:
Йордан КараджовЙордан Караджов Маргарита ХрановаМаргарита Хранова Трамвай номер 5Трамвай номер 5 Орлин ГорановОрлин Горанов

Турнето "Вечните песни на България" се оказа най-успешния проект през последните 10 години в културния ни живот. То не спря и през последните пандемични години.

Песни като "Една българска роза", "Песен за българката", "Огънят, в който горим", "Тамбуро моя", "Далечна песен", "Докога, Маргарито", "Може би", "Да те жадувам" бяха посрещнати с нестихващи аплодисменти.

На някои от концертите се наложи да се слагат допълнителни столове, за да може публиката да се наслади на своите любимци.
За пореден път вечните песни доказаха, че имат 100 процентова квота в сърцата на българската публика.

Тази година турнето "Вечните песни на България" продължава на 27 юни - Плевен, 28 юни - Пловдив, 8 август - Бургас, 23 август - Варна. Специална изненада за летните концерти ще бъдат Орлин Горанов и "Трамвай 5".

Елате и се насладете на невиждан празник и шоу, които най-големите любимци на България създават за публиката и почитателите мелодичната и романтична българска музика.
Песни, с които са израснали поколения българи.
Песни, с които сте отпразнували вашите щастливи мигове и празници.

Сподели
В концертната програма ще прозвучат само и единствено проверени и златни български песни доказали се във времето.
Едно е сигурно - носталгията към хубавата музика е много силна и българинът има нужда от романтиката, която тя им носи.
Разбира се, концертите ще бъдат придружени с голямо аудио-визуално шоу, както винаги, за да преживеете емоцията от песните още по-силно.

Концертите са изключително тържествени, тъй като най-обичаните звезди на България Йордан Караджов и Маргарита Хранова през 2022 година честват своите 70-годишни юбилеи.
Елате да празнуваме заедно!
последно представление:
23.08.2022 20:00 Летен театър Варна
Продажбата на билети в ePortal.BG се извършва за сметка и от името на организатора на съответната театрална постановка или концерт. Провеждане и организирането на събитието, издаване да фактури е отговорност на организатора.