ePortal.BG
Детското ТВ предаване „Кой е най” на живо от Варна на 1 юни

Детското ТВ предаване „Кой е най” на живо от Варна на 1 юни


5 гласа


Времетраене: 121 мин.
Детското телевизионното предаване „Кой е най” с издание на живо за 1 юни

Най-големият празник ще е във Варна – представяме таланта на всяко дете в Moonlight Bar & Restaurant на крайблежната алея.

За първи път единственото телевизионно детско шоу „Кой е най” прави изнесени морски предавания във Варна. Градът не е избран случайно. Талантите от морската ни столица винаги са били на високо ниво, с хубав репертоар и са завоювали челни места в различни конкурси и фестивали, уточняват организаторите „БГ мюзик къмпани”, „Студио 9 – Варна” и Театър „Българан”.

Телефон за контакт и записвания: 0894074600

 

Сподели

Детското телевизионно предаване „Кой е най” по телевизия Евроком

ще прави свое издание на живо във Варна за първи път. На 1 юни, най-големият детски празник, малките таланти ще бъдат представени в Moonlight Bar & Restaurant на крайбрежната алея. Градът на морето е избран заради високото ниво на талантите, които го представят и заради успехите им на множество конкурси и фестивали, споделят организаторите.
 

„Кой е най” започна като рубрика на „Вечните песни на България”

по телевизия „Евроком” през септември 2022 г. и бързо се превърна в любимо на българската публика. Предаването представя таланти от всяка точка на страната - от певци и танцьори до циркови артисти и спортисти.
 

Излъчването на живо от Варна ще бъде пълно с изненади.

Водещият на предаването Владислав Славов е подготвил много забавления за малките таланти. В рамките на изданието на живо ще бъде представен детски концерт, който се очаква да се превърне в детска дискотека. Всяко едно дете, което посети мероприятието, ще бъде посрещнато от водещия и ще може да се снима с него на стената на детските мечти.

Най-мащабното отбелязване на детския празник на 1 юни 2023 г. ще бъде във Варна, където талантите на всяко дете ще бъдат представени в Moonlight Bar & Restaurant. Малките таланти ще имат възможност да се запознаят и да се вдъхновят от други деца, които споделят любовта към изкуството.
 

На живо от Варна на 1 юни

в детското телевизионно предаване "Кой е най" ще има и участие на талантливи деца от града и околностите. Те ще имат възможност да покажат своите умения и таланти на сцената, като ще бъдат наравно с другите участници. Организаторите на събитието са уверени, че талантите от Варна и околните градове ще впечатлят с изпълненията си и ще донесат усмивки на лицата на зрителите. Всички деца са добре дошли да се присъединят към този празник на таланта и да покажат какво могат да постигнат.

 

Телевизионното предаване стартира през септември 2022 г. като рубрика на „Вечните песни на България” по телевизия „Евроком”. За кратко се превърна в любимо на българската публика. То далеч надхвърли пределите на София и гостуваха участници от всяка точка на страната. Предаването представя освен певци също и танцьори, циркови артисти, спортисти, рецитатори и всеки талант на нашите деца...

За излъчването на живо от Варна водещият на предаването Владислав Славов е подготвил много изненади. Ще има и детски концерт – рецитал с любимите песни от предаването, който се очаква да се превърне в детска дискотека. Всяко едно дете дошло да посети мероприятието, ще бъде посрещнато от водещия и ще може да се снима с него на стената на детските мечти.