ePortal.BG
концерта „ЗЛАТНИТЕ ПЕСНИ ОТ ЗЛАТНИЯТ ОРФЕЙ“

ЗЛАТНИТЕ ПЕСНИ ОТ "ЗЛАТНИЯТ ОРФЕЙ"


13 гласа


Изпълнители:
Орлин ГорановОрлин Горанов Маргарита ХрановаМаргарита Хранова

Времетраене: 120 мин.
ЗЛАТНИТЕ ПЕСНИ ОТ "ЗЛАТНИЯТ ОРФЕЙ"
Маргарита Хранова и Орлин Горанов ще представят във Варна „Златните песни от „Златният Орфей”.
Концертът е с оркестъра на Държавна опера - Бургас и ще се състои на сцената на зала 1 във Фестивален и конгресен център на 09.02.2023 г. с начален час 19.00.

- Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение до 10 минути ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Сподели
Новият проект е създаден за ценителите на вечните родни поп песни, които вълнуват поколения българи и продължават да звучат актуално и днес. Идеята е да прозвучи отново на живо пред слушателите песенното творчество от фестивала "Златният Орфей", който е емблематичен за България и заема достойно място в съкровищницата на европейската култура, изтъкват създателите на проекта.

Публиката ще чуе незабравими песни като "Заклинание", "Делфините", "Песен моя, обич моя", "Повей, ветре", "Надежда", "Джулия", "Се ла ви", "Нека да е лято", "Закъснели срещи", "Една българска роза", "Хора и улици", "Бяла тишина".

Орлин Горанов и Маргарита Хранова ще бъдат солисти на оркестъра на Държавна опера – Бургас под диригентството на маестро Левон Манукян - автор и на оркестрациите. Идеята, сценарият и мултимедията са дело на Юлия Манукян.
последно представление:
09.02.2023 19:00 ФК, ЗАЛА 1 Варна
Продажбата на билети в ePortal.BG се извършва за сметка и от името на организатора на съответната театрална постановка или концерт. Провеждане и организирането на събитието, издаване да фактури е отговорност на организатора.