ePortal.BG

КИЧКА БОДУРОВА


84 гласа


Изпълнители:
Кичка БодуроваКичка Бодурова

Времетраене: 120 мин.

КИЧКА БОДУРОВА - 50 ГОДИНИ НА СЦЕНА

Какво по-прекрасно за един артист да празнува полувековен юбилей!
Особено за Кичка Бодурова, която повече от 30 години далеч от Родината продължава да твори и всяко лято се връща за да се види със своите почитатели, които я чакат да се върне у дома и аплаузите им не стихват в препълнените театри.

Нейните 50 години на сцената са свидетелство за неизмеримата и всеотдайност към музиката и публиката. Тя продължава да вдъхновява поколения с магията на своя глас и талант.

От радост до тъга, от любов до болка, нейната музика докосва сърцата на хиляди хора и ги пренася през пълната гама от човешки емоции.

Пригответе се за един вълнуващ музикален празник, изпълнен с емоции и невероятни изпълнения!

На 3 юли в Летен театър Варна нека бъдем заедно и празнуваме този 50 годишен юбилей!

Билетите за концерта на Кичка Бодурова на 03.07.2024 във Варна са в продажба и на билетни каси: Българан, Летен театър, Фестивален и конгресен център.

Снимките в анонса са дело на фотографа Иван Теохаров / Дворец на културата и спорта

Сподели

Концерт на Кичка Будурова в Летен театър град Варна

Кичка Бодурова има издадени 29 албума, пее на четири езика и е правила концерти на пет континента. 
И през 2023 г. тя ще се завърне в България за да зарадва с концерт многобройните си почитатели във Варна.
С типичната си откровеност певицата споделя "Известността не ми тежи. Аз съм щастлива, че я имам след толкова години и съм успяла да запазя обичта на  хората. Именно затова очаквам с нетърпение концерта на 1 юли във Варна"
 

Кичка Бодурова ще гостува на лятната сцена на Летен театър във Варна на 1 юли 2023 година,

като почитателите й ще имат възможност да се насладят на незабравим концерт. Изпълнителката се радва на голяма популярност и обич, като има издадени 29 албума и е правила концерти на пет континента.
 

Концертът на Кичка Бодурова във Варна

обещава да бъде едно истинско музикално празненство, където зрителите ще могат да се потопят в музиката и да усетят емоциите, които тя излъчва. В плейлистата на концерта са включени както популярни хитове, така и нови песни, които ще направят обстановката неописуема от емоции, любов и веселие. Кичка Бодурова ще представи песни от цялата си кариера, като зрителите ще имат възможността да чуят някои от най-обичаните й парчета.

Във Варна концертите на Кичка Бодурова са винаги били със специален заряд. Не случайно историята напомня легендарните 5 поредни концерта преди години именно в морската столица. Затова този концерт на 1 юли в Летен театър е отличен повод да прекарате една незабравима вечер, изпълнена с музика и емоции.


За всички, които искат да закупят онлайн билети за концерта на Кичка Бодурова във Варна,

има възможност да го направят онлайн чрез платформата eportal.bg, където са налични различни места и категории на билетите за театралната постановка. Организаторите препоръчват заявките за закупуване на билети да се правят своевременно, тъй като интересът към концерта на Кичка Бодурова във Варна винаги е много голям.

Концертът на Кичка Бодурова в Летен театър - Варна е едно от най-очакваните събития на музикалната сцена през лятото. За мнозина, този концерт е възможност да се срещнат с любимата им звезда и да се насладят на нейната музика в живо.

Кичка Бодурова е една от най-успешните български певици и е позната на много поколения. Нейните песни са станали класики на българската музикална сцена и са оставили дълбок след в сърцата на милиони хора.

В концерта си на 1-ви юли 2023 г. Кичка Бодурова

ще изпълни някои от най-големите си хитове като "Грешка си", "Обичам те, любов", "Ти си мой", "Кукла в униформа" и много други.
 

Летният театър във Варна е едно от най-обичаните места за провеждане на концерти

и други културни събития. Той се намира в красивия морски град и предлага прекрасна атмосфера за музикални и театрални изяви.

За тези, които не могат да присъстват на концерта на живо, имат възможност да закупят онлайн билети за театър от eportal.bg или други онлайн платформи. Това е лесен начин да се осигури място за най-очаквания концерт на лятото във Варна.

Всички фенове на Кичка Бодурова и на българската музика трябва да не пропускат този незабравим концерт. Летният театър във Варна ще бъде изпълнен с емоция, радост и любов, а музиката на Кичка Бодурова ще направи тази вечер незабравима.
 

Билети за концерта Варна са вече в продажба онлайн,

в ePortal.BG и на касите на Театър Българан.
така че гарантирайте си място на най-големия концерт на лятото!
 
Какво по-прекрасно за един артист да празнува полувековен юбилей!
Особено за Кичка Бодурова, която повече от 30 години далеч от Родината продължава да твори и всяко лято се връща за да се види със своите почитатели, които я чакат да се върне у дома и аплаузите им не стихват в препълнените театри.

На 3 юли в Летен театър Варна нека бъдем заедно и празнуваме този 50 годишен юбилей!

Снимките в анонса са дело на фотографа Иван Теохаров / Дворец на културата и спорта
последно представление:
03.07.2024 20:30 Летен театър Варна
ПРЕДХОДЕН КОНЦЕРТ

Кичка Бодурова - искрена, земна, обичана! Искрена и земна ще бъде и на лятната среща със своите почитатели на 1 юли 2023 г. в Летен театър - Варна.
Звездата ще представи песните от най-новия си албум "Надежда и тъга",
"Очаквам срещата с моите почитатели за да изживеем отново мигове, които само ние си знаем какви са", сподели звездата.
Кичка Бодурова се радва на всенародна обич но във Варна концертите винаги са минавали със специален заряд. Не случайно историята напомня легендарните 5 поредни концерта преди години именно в морската столица.
В плейлистата на предстоящото събитие са включени популярни хитове и нови песни, които ще направят обстановката неописуема от емоции, любов и веселие. С две думи - незабравима вечер. Както винаги.