ePortal.BG
 МИЛЕ КИТИЧ 40 години на сцена в Летен театър Варна

Миле Китич с грандиозен концерт във Варна


12 гласа


Времетраене: 120 мин.
Легендата на сръбската музика Миле Китич ще отпразнува 40 години на сцена с грандиозен концерт в Летен театър - Варна.
Ще звучат любимите на публиката - "Casa ljubavi", "A mi smo bili", "Mi smo bili jedan zivot", "Jasmina", "Svi su tu", "Bomba", "Milioni, kamioni", "Pije mi se" и още много други.

Сподели

Концерт на Миле Китич в Летен театър Варна

Емблематичният сръбски изпълнител Миле Китич ще разтърси сцената на Летния театър във Варна със специален концерт, посветен на 40-годишнината му на сцената. Музикалното събитие се очаква да бъде едно от най-големите и запомнящи се моменти за цялата музикална сцена и любителите на песните на Миле Китич.

Легендата на сръбската музика

ще зарадва феновете си с изпълнения на най-големите си хитове, сред които ще зазвучат песни като "Casa ljubavi", "A mi smo bili", "Mi smo bili jedan zivot", "Jasmina", "Svi su tu", "Bomba", "Milioni, kamioni", "Pije mi se" и още много други. Тези песни олицетворяват музикалния път на Миле Китич и са обичани и ценени от милиони фенове в България и по света.

Летният театър във Варна, който е известен с богатата си културна програма, ще бъде идеалната сцена за този грандиозен концерт. С уникалната си атмосфера и красивата гледка към морето, Летният театър предоставя идеалната рамка за музикално изживяване от най-висок клас.

Миле Китич е един от най-успешните съвременни изпълнители на балканската музикална сцена и неговото присъствие на сцената обещава незабравимо преживяване за всички присъстващи. Страстен изпълнител, Миле Китич успява да пренесе емоцията и енергията си на публиката и да я върже с невероятния си глас и харизма.

Сръбският изпълнител има за себе си богата кариера

и плейлист, който се простира на години наред. Той е изпълнител на много хитове и своевременни класики, които остават в сърцата на хората и след десетилетия. За тези, които следят творчеството му, концертът ще бъде възможността да чуят на живо емблематичните му песни, които засега са се радвали само на радиото или екрани на телевизорите.

Сцената на Летния театър ще бъде наистина магическо място, където мелодиите на Миле Китич ще съберат хиляди сърца в ритъм на любов и емоция. Шареният свят на сръбската музика ще превърне Варна в център на забавление и вдъхновение, а независимо от националността и езика, зрителите ще бъдат обединени от силата на музиката и изкуството.

В допълнение към изпълненията на Миле Китич

концертът ще бъде обогатен със специални музикални гости и изненади, които ще забавляват и зарадват публиката. Организаторите обещават грандиозно звуково и светлинно шоу, което да допълни атмосферата и да създаде незабравимо изживяване за всички присъстващи.

Билетите за този уникален концерт се очаква да са в голямо търсене, тъй като Миле Китич привлича публика от различни възрасти и националности. Любителите на балканската музика и тези, които обичат добрата музика и изпълнители със силна сценична присъствие, няма да искат да пропуснат този уникален концерт.

Изпълнителят сам ще изрази задоволство да се завърне на сцената на Летния театър във Варна и да сподели своята музика и енергия със своите фенове. Миле Китич е изпълнител, който умее да съчетае страст, емоция и уникален стил на изпълнение, което прави всяко негово шоу незабравимо изживяване за публиката.

Всички фенове на Миле Китич и балканската музика имат възможността да се насладят на този грандиозен концерт в Летния театър във Варна.
 

Билетите за концерта са вече в продажба в ePortal.BG

и всички, които желаят да бъдат част от това уникално музикално преживяване, могат да си гарантират място на сцената на Летния театър. Не пропускайте този невероятен момент и се наслаждавайте на шоуто на една от най-големите звезди на балканската музикална сцена - Миле Китич.

Легендата на сръбската музика Миле Китич ще отпразнува 40 години на сцена с грандиозен концерт в Летен театър - Варна.
Ще звучат любимите на публиката - "Casa ljubavi", "A mi smo bili", "Mi smo bili jedan zivot", "Jasmina", "Svi su tu", "Bomba", "Milioni, kamioni", "Pije mi se" и още много други.
последно представление:
06.08.2023 20:00 Летен театър Варна