ePortal.BG

ОБИЧ И ПЕСЕН


72 гласа


Изпълнители:
НелинаНелина Йорданка ХристоваЙорданка Христова Росица КириловаРосица Кирилова Силвия КацароваСилвия Кацарова Мими ИвановаМими Иванова Братя АргировиБратя Аргирови Мая НешковаМая Нешкова

Времетраене: 120 мин.

ОБИЧ И ПЕСЕН 2023 - ДА ПРАЗНУВАМЕ ЗАЕДНО БЪЛГАРСКАТА МУЗИКА

Да празнуваме заедно българската музика
С участието на: Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Братя Аргирови, Мая Нешкова, Нелина, Мими Иванова, Росица Кирилова
Изненадите няма да спрат до тук, но засега - толкова!

До средата на септември автобусни линии 7, 17, 20, 31 и 148 от градския транспорт осигуряват превоз на пътници до 1:00 ч. след полунощ с реципрочни часове от крайните точки.

Сподели

Концертното турне "Обич и песен" се завръща с ново издание за 2023 година

и обещава да бъде истински музикален празник за всички почитатели на българската музика. Преминавайки под мотото "Да празнуваме заедно българската музика", турнето ще представи на сцената някои от най-обичаните творци на различни поколения и стилове.

В списъка на изпълнителите за 2023 година

ще видим имената на някои от най-обичаните артисти в България, като Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Братя Аргирови, Мая Нешкова, Нелина, Мими Иванова и Росица Кирилова. Всички те са известни с невероятни гласове и специфичен стил на изпълнение, което ги прави уникални и незаменими на българската музикална сцена.

Концертното турне "Обич и песен" винаги е бил празник на добрата музика

и на любовта към нея, който обединява поколения от почитатели и артисти. Това е събитие, което никой не иска да пропусне, тъй като представя най-доброто от нашата музикална култура и наслада за всички сетива. Концертните изпълнения на Йорданка Христова, Братя Аргирови, Нелина, Мими Иванова и други ще ви отведат в музикален свят, който ще ви накара да забравите за всичко останало и да се потопите изцяло в красивите мелодии и стихове на българската музика.

То е едно прекрасно доказателство за това, че музиката може да ни обединява и да ни направи по-близки един до друг.

Турнето "Обич и песен" ще бъде изцяло посветено на българската музика

и ще обедини изпълнителите в едно празненство на любовта към нашата култура и традиции. Очаква се да чуем най-известните песни на всички артисти, които ще бъдат представени на живо с акомпанимент на музиканти от висок клас.

Междувременно, изненадите не спират и феновете на българската музика могат да очакват много приятни изненади в рамките на концертите. С участието на изпълнителите, публиката може да очаква да изживее едно незабравимо пътешествие във времето, през популярните български песни от миналото до наши дни.

Концертната програма обещава да бъде пълна

с емоции и незабравими музикални моменти, които ще оставят в сърцата на зрителите спомени за дълго време.
 

Турнето "Обич и песен" ще посети големите градове в страната

и ще предложи на феновете на българската музика незабравими вечери, изпълнени с любов и музика. Събитията са подходящи както за почитатели на по-старите български хитове, така и за младежта, която ще има възможност да се запознае с богатото културно наследство на нашата страна.

"Обич и песен" ще бъде едно от най-големите събития в музикалния живот на България през 2023 година и определено не трябва да бъде пропуснато.

Очакваме всички любители на любимата българска музика!

Хубавата музика винаги е обединявала и срещите с нея са истински празник, както за публиката, така и за артистите. Тазгодишното турне "Обич и песен" 2023 ще премине под мотото "Да празнуваме заедно българската музика" и ще даде среща на много обичани творци- различни като поколения и стил , но с обща кауза: Любовта към изкуството.

Очакваме Ви с обич и песен! Да празнуваме заедно българската музика! 
последно представление:
19.07.2023 20:00 Летен театър Варна
ПРЕДХОДЕН КОНЦЕРТ

"ОБИЧ И ПЕСЕН" 2022

Седем обичани български певици обединяват сили в името на публиката и песента. 
Йорданка Христова, Тони Димитрова, Силвия Кацарова, Ева Найденова от легендарната "Тоника", Роси Кирилова, Нелина и Теди Кацарова тръгват на национално турне "ОБИЧ И ПЕСЕН", което ще премине през няколко български града.
Елате и си подарете незабравими мигове и златни хитове, с много звук, светлина и емоции и след двегодишна пауза. 

Очакваме ви!