ePortal.BG

ПРАЗНИК


19 гласа


Изпълнители:
Димитър Туджаров - ШкумбатаДимитър Туджаров - Шкумбата Мустафа ЧаушевМустафа Чаушев Нина Панайотова - Екстра НинаНина Панайотова - Екстра Нина Луна Йорданова - ЛунаЛуна Йорданова - Луна

Времетраене: 120 мин.
ИВГРИ представя
ПРАЗНИК
Първокласен шоу спектакъл с подобаващи блясък и пищност. 
Нека заедно се забавляваме, пеем и се смеем! От сърце! 
С участието на: БОЙКА ДАНГОВА, ЛУНА,  ЕКСТРА НИНА, ОРХАН МУРАД, САШКА ВАСЕВА, МУСТАФА ЧАУШЕВ, АЖДА
Със специалното участие на ШКУМБАТА и музикантите от UNDERGROUND BRASS BAND

Билети за "Празник" се продават онлайн в ePortal.BG и на билетни каси Бъргаран, Фестивален и конгресен център, Дворец на културата и спорта.
Първите 100 закупили билети от каса Българан получават специален комплимент - подарък.


МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ:
Радио ВЕРОНИКА
Информационен портал SPUTNIK.BG


Сподели

Концерт ПРАЗНИК - вълшебството на поп фолк музиката на деветдесетте

Една незабравима вечер с "Празник" - невероятен музикален спектакъл, който събира на една сцена някои от най-обичаните имена на 90-те години в българската попфолк музика. Певците Бойка Дангова, Луна, Екстра Нина, Орхан Мурад, Сашка Васева, Мустафа Чаушев и Ажда заедно със специалното участие на Шкумбата и музикантите от Underground Brass Band обещават да превърнат този концерт в един истински музикален празник. Подгответе се за вечер, изпълнена с блясък, пищност и неподправена радост.

Всяка една от звездите в "Празник" притежава уникален стил и харизма,

които обещават да внесат разнообразие и богатство в шоуто. Бойка Дангова е известна със своята силна вокална техника и емоционални изпълнения. Екстра Нина, със своята енергия и характерен глас, ще зарадва феновете с любими хитове. Орхан Мурад, известен със своите романтични балади, обещава да докосне сърцата на зрителите. Сашка Васева, Луна, Мустафа Чаушев и Ажда ще добавят своята уникална нотка към вечерта, като всеки от тях ще покаже своята индивидуалност и талант.

Специалното участие на Шкумбата и Underground Brass Band

Шкумбата, известен със своя неподражаем комедиен стил, е гаранция за смях и добро настроение. Неговото участие в "Празник" обещава да внесе лека и забавна нотка, която перфектно се съчетава с музикалната програма. От друга страна, Underground Brass Band са известни със своя енергичен стил и умение да правят всяко изпълнение незабравимо преживяване. Тяхната музика е смесица от жанрове, което обещава да добави още повече разнообразие към вечерта.

"Празник" не е само музикален спектакъл, но и визуално преживяване.

Очаквайте пищна сценография, впечатляващи светлинни ефекти и перфектно синхронизирано аудио-визуално шоу. Тази комбинация гарантира, че зрителите ще бъдат погълнати от магията на музиката и ще се насладят на всяка секунда от шоуто.

Купи билети за поп-фолк концерт ПРАЗНИК,

предназначен да бъде едно незабравимо музикално изживяване, което съчетава най-доброто от българската фолк музика с уникални комедийни и визуални елементи. Това е вечер, в която ще се смеете, пеете и танцувате, забравяйки за всичко друго. В "Празник" ще откриете радостта от живота, изразена чрез музиката и смеха. Не пропускайте възможността да сте част от това уникално събитие, което обещава да бъде едно от най-запомнящите се музикални преживявания на годината.
Първокласен шоу спектакъл с подобаващи блясък и пищност. 
Нека заедно се забавляваме, пеем и се смеем! От сърце! 
С участието на: БОЙКА ДАНГОВА, ЛУНА,  ЕКСТРА НИНА, ОРХАН МУРАД, САШКА ВАСЕВА, МУСТАФА ЧАУШЕВ, АЖДА
Със специалното участие на ШКУМБАТА и музикантите от UNDERGROUND BRASS BAND
последно представление:
08.04.2024 19:00 ФК, ЗАЛА 1 Варна
Продажбата на билети в ePortal.BG се извършва за сметка и от името на организатора на съответната театрална постановка или концерт. Провеждане и организирането на събитието, издаване да фактури е отговорност на организатора.