ePortal.BG
Билети за  концерт на Стефка Берова

СТЕФКА БЕРОВА - СЪДБА - ПЕСНИТЕ, КОИТО ЩЕ ПОМНИМ


6 гласа


Изпълнители:
Стефка БероваСтефка Берова

"СЪДБА - ПЕСНИТЕ, КОИТО ЩЕ ПОМНИМ"
Стефка Берова се завръща с грандиозен юбилеен концерт 
Специален гост: Владислав Славов
 

 

Сподели

Стефка Берова, една от най-обичаните и иконични изпълнителки

в България, ще се завърне на сцената с грандиозен юбилеен концерт под небето на прекрасния Варненски бряг. Под заглавие "СЪДБА - ПЕСНИТЕ, КОИТО ЩЕ ПОМНИМ", това музикално събитие обещава да бъде незабравимо и единствено.

Стефка Берова, с изключителния си талант и каризма,

е успяла да завладее сърцата на публиката с неповторимия си глас и силната си сценична присъствие. Тя е известна със своите хитове, които са оставили неизгасващ след в българската музикална история. Нейните изпълнения на песни като "Семеен спомен за Поморие", "Моряци", "Шофьорите са като ято" и много други са се превърнали в вечни класики и продължават да вълнуват и вдъхновяват поколения от почитатели.

Морският концерт на Стефка Берова,

който ще се състои на 8 август, предоставя уникална възможност да се насладите на нейния великолепен глас и неповторим стил на изпълнение в изключителна атмосфера. Moonlight Bar & Restaurant, разположен на брега на морето, ще бъде сцената за това изящно музикално представление. Гледайки вълните и слушайки вълшебните ноти на Стефка Берова, посетителите ще бъдат потопени в море от емоции и незабравими музикални изживявания.
 

В специалната роля на гост ще бъде

младият певец и телевизионен водещ Владислав Славов. Техният съвместен изпълнителски талант обещава да зареди събитието с още повече емоции и да предложи на публиката изключителни дуети.
 

Не пропускайте тази уникална възможност да се насладите на магията на Стефка Берова и нейните незабравими песни. Концертът "СЪДБА - ПЕСНИТЕ, КОИТО ЩЕ ПОМНИМ" е не само специално музикално изживяване, но и празник на кариерата и постиженията на изключителната изпълнителка.


Стефка Берова не само ще изпълни най-големите си хитове,

но и ще представи нови аранжименти и интерпретации на песните, които са оставили трайни следи в сърцата на феновете. Ще имате възможността да се потопите в нейната богата музикална кариера и да се възхитите на живо на нейното изключително изпълнение.
 

Билетите за този юбилеен концерт са вече в продажба

и се очаква да бъдат изчерпани бързо. Не пропускайте възможността да бъдете част от това незабравимо събитие и да отдадете заслуженото признание на една от най-великите изпълнителки в българската музикална история.

Събитието е подготвено с голяма любов и старание,

съчетавайки изключителния талант на Стефка Берова с прекрасната атмосфера на морския бряг. Бъдете готови да се потопите в магията на нейния глас и да се пренесете в свят на емоции и вълнение.

На 8 август във Варна, на сцената на Moonlight Bar & Restaurant,

Стефка Берова ще създаде незабравими спомени и ще остави дълбок отпечатък в сърцата на всички присъстващи. Бъдете част от това незабравимо музикално пътуване и се насладете на изключителния талант на една велика изпълнителка - Стефка Берова.

На 8 август във Варна ще се проведе един от най-очакваните морски концерти на годината - Стефка Берова – „СЪДБА – ПЕСНИТЕ, КОИТО ЩЕ ПОМНИМ...“.
Това ще бъде незабравимо музикално изживяване за всички любители на българската поп музика.

Стефка Берова е една от най-талантливите български изпълнителки на нашето време. Тя е известна с уникалния си глас и неповторимия си стил на изпълнение. С нейните хитове, като "Семеен спомен за Поморие", "Моряци" , "Шофьорите са като ято" и мн. др,, тя е спечелила множество фенове в България и по света.

Морският концерт на Стефка Берова на 8 август ще се проведе на една от най-красивите плажни зони във Варна – Moonlight Bar & Restaurant, където ще можете да се насладите на музиката й, докато гледате вълните на морето. 

Специален гост, ще е младият певец и телевизионнен водещ Владислав Славов. Заедно, ще изпълнят едни от най – красивите дуети на България.

Не пропускайте този незабравим момент и се присъединете към нас на 8 август във Moonlight Bar & Restaurant от 20.00 часа, за да се насладите на магията на Стефка Берова и да създадете незабравими спомени. Билетите за морския концерт вече са в продажба, така че не се колебайте да си ги закупите на време.