ePortal.BG
ЯНКА РУПКИНА НА 85: ЮБИЛЕЕН КОНЦЕРТ - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

ЯНКА РУПКИНА НА 85


4 гласа


Изпълнители:
Янка РупкинаЯнка Рупкина

ЯНКА РУПКИНА НА 85
„ЮБИЛЕЕН КОНЦЕРТ – ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!”

Специален гост: Владислав Славов

Сподели

ЯНКА РУПКИНА НА 85 ЮБИЛЕЕН КОНЦЕРТ - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

На 7 август 2023 година, прекрасният Moonlight Bar & Restaurant в крайбрежната алея на Варна ще бъде домакин на незабравимо събитие - юбилеен концерт по случай 85-годишнината от рождението на Янка Рупкина, една от най-великите български изпълнителки на народната музика. Почитателите на Янка Рупкина ще имат възможността да се срещнат с тази легенда на българската музика и да се насладят на нейните най-известни песни.

Янка Рупкина, родена на 15 август 1938 година

в село Богданово, Бургаско, е изключително почитана и уважавана фигура в българската култура. От 1960 година тя работи в Ансамбъла за народни песни към Българско национално радио и оттогава записва стотици песни, които са станали класика на българската народна музика. Нейният уникален глас остава незабравим за поколения българи, които са се наслаждавали на нейните изпълнения.

Юбилеен концертът на Янка Рупкина ще бъде изцяло посветен

на нейната богата музикална кариера. Тя ще изпълни своите най-известни песни, които са обичани и ценени от множество фенове. Този концерт е значим не само за почитателите на Янка Рупкина, но и за българската култура като цяло. Той представлява възможност за всички обожаватели на българската народна музика да се срещнат с една от най-великите й представителки.
 

Един специален гост на концерта

ще бъде младият певец и телевизионен водещ Владислав Славов. Заедно те ще изпълнят незабравими дуети, които ще създадат уникална хармония между двамата изпълнители. Зрителите ще имат възможността да се потопят в магията на техния глас и да се насладят на изключителни музикални изпълнения.
 

Концертът на Янка Рупкина ще бъде не само музикален празник,

но и възможност за почитателите й да изразят благодарността си и да отдадат почит към нейната изключителна кариера. Тази вечер ще бъде посветена на непреходната любов към българската народна музика и на изявената музикална върховенство на Янка Рупкина.
 

Билетите за юбилейния концерт на Янка Рупкина

вече са в продажба и се очаква голям интерес от страна на феновете. Това е рядък шанс да се бъде част от едно незабравимо музикално събитие, което ще отбележи великолепния юбилей на тази велика изпълнителка.

Събитието се организира с подкрепата на множество партньори и спонсори, които искат да отдадат дължимото на Янка Рупкина и да й пожелаят здраве и още много години на сцената. Всяко присъствие на концерта ще бъде важно и ще придаде допълнителна светлина на този специален ден.

Не пропускайте възможността да станете част от историята на българската музика и да отпразнувате 85-годишния юбилей на Янка Рупкина. Бъдете там, за да се насладите на нейните велики песни и да отдадете заслуженото признание на една изключителна легенда на българската сцена.

Янка Рупкина навършва 85 години от рождението си. ТоЯнка Рупкина навършва 85 години от рождението си. Това е повод за голямо и забележително събитие - юбилеен концерт, който ще се проведе в прекрасния Moonlight Bar & Restaurant - крайбрейжна алея Варна на 7 август 2023 година.

За почитателите на Янка Рупкина, този концерт ще бъде не само среща с един от най-великите български изпълнители на народната музика, но и възможност да се насладят на неговите най-известни песни. Янка Рупкина е един от най-уважаваните и почитани представители на българската култура. Тя е родена на 15 август 1938 година в село Богданово, Бургаско. През 1960 г година започва да работи в Ансамбъла за народни песни към Българско национално радио.

От тогава до днес Янка Рупкина е записала стотици песни, които са станали класика на българската народна музика. Тя е известен със своя уникален глас, който е незабравим за всички, които са чували нейните песни. 

Юбилеен концертът на Янка Рупкина ще бъде изцяло посветен на нейната музикална кариера. Тя ще изпълни най-известните си песни, които са обичани от поколения българи. 

Този концерт е важен не само за почитателите на Янка Рупкина, но и за българската култура като цяло. Той ще бъде възможност за всички, които обичат българската народна музика, да се срещнат с един от най-изявените й представители. Този концерт ще бъде незабравимо изживяване за всички, които бъдат част от него. На 7 август 2023 година, българската музика ще отбележи един от най-важните юбилеи  - 85-годишнината на Янка Рупкина. 

Янка Рупкина е една от най-популярните и влиятелни български изпълнителки на всички времена. Тя е известна със своята способност да съчетава традиционната българска музика с модерния звук. Тя е записвала музика с много известни артисти от цял свят и е получавала множество награди и признания за своята творческа работа.

Специален гост, ще е младия певец и телевизионнен водещ Владислав Славов. Заедно те, ще изпълнят незабравими дуети. За събитието излиза и дуетния им албум.

Билетите за този юбилеен концерт вече са в продажба. Този концерт е истинско събитие в историята на българската музика и един незабравим начин да се отбележи 85-годишнината на една от най-големите български музикални легенди.

 
последно представление:
07.08.2023 20:00 Сцена MoonLight Варна