ePortal.BG
Турнето на Дзукеро OVERDOSE D'AMORE

Zucchero Live in Varna


15 гласа


Времетраене: 120 мин.
Дзукеро с първи концерт във Варна на 27 април в Дворец на културата и спорта

Световно известната звезда - Дзукеро, ще пее за първи път във Варна на 27 април (събота) в “Дворец на културата и спорта”. Италианският славей ще зарадва феновете си в морската ни столица с ексклузивен, много красив, танцувален и емоционален концерт, който е част от актуалното му турне. С него той ще посети и София два дни след Варна (на 29 април в НДК). 

В 40-годишната си кариера неуморният италианец е изпял едни от най-запомнящите се и обичани световни хитове, част от които са в дует и с други знаменити изпълнители. Събира едни от най-хубавите си песни в албума „All The Best“, който включва 18 от донеслите му световна слава и милиони продажби парчета. Сред тях е дуетът му с PaulYang - Senza Una Donna (Without A Woman), Everybody’s Got To Learn Sometime - с Vanessa Carlton, Blue - с Bono от U2, Dune Mosse с Miles Davis, Miserere – дуетната му песен с великия Luciano Pavarotti и много други, с които е покорил световните музикални класации.

„Винаги съм много щастлив, когато се връщам в България. Пазя спомен за голямата публика и топлото посрещане. Много обичам страната и културата ви”, казва италианската звезда при едно от идванията си у нас.

Сподели

Концерт Zucchero Live in Varna в Спортна зала Варна

В магическата вечер на 27 април 2024, морската столица на България – Варна, ще стане домакин на едно изключително музикално събитие, което остана в сърцата и душите на всички присъстващи. Световноизвестният италиански музикант Зукеро (Zucchero) ще възпламени сцената на Двореца на културата и спорта, представяйки се пред българската аудитория във Варна за първи път в своята 40-годишна кариера.
Този концерт, който е част от неговото актуално турне, се превърна в едно незабравимо преживяване, пълно с емоции, танци и музикални шедьоври, които ще допринесат за една вълшебна нощ под звездите на Варна.

Магията на музиката на Зукеро

Зукеро, чието истинско име е Аделмо Форначари, е известен с уникалния си глас и емоционалната си музика, която преминава през различни жанрове – от блус и рок до италианска поп музика. Той е певец, който с годините не само не губи от своя блясък, но и продължава да обогатява световната музикална сцена с неповторимите си творби. Вечерта във Варна ще бъде пъстра мозайка от емоции, представени чрез неговите най-големи хитове, събрани в албума „All The Best“. Публиката ще има удоволствието да се наслади на изпълнения на световни дуети с легендарни артисти като Paul Young, Vanessa Carlton, Bono от U2, Miles Davis и Luciano Pavarotti.


Една незабравима музикална вечер

От момента, в който Зукеро стъпи на сцената, публиката ще бъде завладяна от неговото присъствие. Енергията, която той излъчва, е заразителна, караща всеки да се потопи изцяло в музикалното изживяване. Сензацията от изпълненията на „Senza Una Donna (Without A Woman)“, „Everybody’s Got To Learn Sometime“, „Blue“ и „Miserere“ оставя незаличими спомени в сърцата на всички. Не е изненада, че в залата ще се надигнат вълни от аплодисменти след всяка песен, като по този начин феновете изразяват своята благодарност и възхищение от таланта на Зукеро.

Отзвуците преди концерта

„Винаги съм много щастлив, когато се връщам в България. Пазя спомен за голямата публика и топлото посрещане“, сподели Зукеро в едно от своите интервюта, и тази вечер във Варна само ще потвърди думите му. Реакцията на публиката, емоциите и атмосферата през целия концерт ще покажат колко голямо е вълнението и любовта на българските фенове към неговата музика.

Купи билети за концертът Zucchero Live in Varna

не просто музикално събитие, а културно преживяване, което ще обедини хората и показа силата на музиката да събира, да вдъхновява и да предава послания на любов и надежда. Зукеро ще превърне тази вечер в магическо пътешествие из света на музиката, оставяйки вечен отпечатък в историята на културните събития на Варна.
последно представление:
27.04.2024 20:00 Дворец на културата и спорта Варна
Продажбата на билети в ePortal.BG се извършва за сметка и от името на организатора на съответната театрална постановка или концерт. Провеждане и организирането на събитието, издаване да фактури е отговорност на организатора.