ePortal.BG

Програма

списък календар
Изберете си любимото събитие от нашата богата програма на театрални постановки и концерти

Билети онлайн за най-добрите места на най-добрите цени. Само в ePortal.BGМарт 2024

01 Март - БЪЛГАРИ ОТ СТАРО ВРЕМЕ

цени от: 10 лв.
19:00
ФКЦ, ЗАЛА 1
Варна
БЪЛГАРИ ОТ СТАРО ВРЕМЕ - театрална постановка "Българи от старо време", постановката на Николай Урумов с продуцент Драматичен театър Ловеч, е смело и иновативно театрално преосмисляне на класическото произведение на Любен Каравелов. Този спектакъл, участван от известни актьори като Аделина Петрова, Георги Грозев и др., е едновременно сатира и огледало на българската душа, като пренася публиката 166 години назад във времето, за да разкрие непроменените човешки пороци, страсти и стремежи към морал и достойнство. Сценичната адаптация на Иван Налбантов възкресява страниците на Каравелов  ново прочитане, което съчетава оригиналния текст със съвременен коментар. Представлението се фокусира върху живота на Хаджи Генчо, образ, който Каравелов използва за да изобрази недостатъците на своето време. Тази фигура става символ на човешката природа, която е извечно противоречива и многослойна. Актьорският състав, воден от Аделина Петрова и Георги Грозев, внася автентичност и дълбочина в своите персонажи. Гьорги Трайков, Диана Спасова Златина Гълъбова, Йордан Петков - Дуньо (гост), Катя Йочева, Мариян Стефанов (гост), Неделин Найденов, Нина Суванджиева, Петър Стойчев, Явор Костов - Яша, тяхната игра е умело балансирана между хумора и трагичността на ситуациите, които Каравелов описва. Всяко изпълнение носи уникален отпечатък и допринася за обогатяването на наратива. Режисурата на Николай Урумов е динамична и иновативна. Той съчетава класически и модерни театрални техники, за да създаде една изключително зрелищна и въздействаща постановка. Сценографията на Кирил Наумов и музиката на Иван Стоянов допълват атмосферата на спектакъла, пресъздавайки духа на времето и културния контекст на произведението. "Българи от старо време" е повече от просто представление; това е коментар върху вечните човешки ценности и пороци. Пиесата разглежда въпроси като морал, честност, достойнство и социална правда, които са актуални и до днес. Тя също така поставя под въпрос идеите за прогрес и промяна, като подчертава, че въпреки преминаването на времето, човешката природа остава непроменена. Купи билети за Българи от старо време впечатляваща постановка,която съчетава историческа прецизност със съвременен коментар. Спектакълът предлага един уникален поглед към българската история и култура, през призмата на един от най-великите български писатели – Любен Каравелов. Тази постановка е задължително преживяване за всеки, който цени българската литература и история, представени по един интригуващ и зрелищен начин.

01 Март - МЪЖЪТ НА ЖЕНА МИ

цени от: 30 лв.
19:30
ФКЦ, ЗАЛА 2
Варна
МЪЖЪТ НА ЖЕНА МИ комедията от Миро Гавран поставена с вещото музикално оформление на Мариус Куркински, представлява един иновативен поглед върху класическата тема за любовта, изневярата и човешките взаимоотношения. С участието на звездния актьорски състав, включващ Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов, постановката обещава едно незабравимо театрално преживяване, съчетаващо дълбоки философски размисли с изобилие от смях. Темата за изневярата и комплексността на човешките отношения е представена в "Мъжът на жена ми" по един особено оригинален и забавен начин. Пиесата изследва границите на лоялността и доверието, както и възможността за преодоляване на трудностите във връзките чрез разбиране и прошка. Интригата, която се разгръща на сцената, позволява на актьорите да се изявят в цялата палитра от емоционални състояния - от искрена радост през гнев до дълбока скръб, предлагайки на публиката едно истински многопластово изживяване. Актьорите Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов предават сложността на своите персонажи със завидна лекота и дълбочина. Сапунджиева в ролята на оставената жена показва широк диапазон от емоции, от силата и независимостта до уязвимостта на своя персонаж. Илчев и Ефремов, от друга страна, предлагат убедителни и многоизмерни изображения на мъжете в живота ѝ, разкривайки сложността на мъжката психика.   Музикалното оформление на Мариус Куркински добавя още един слой към въздействието на пиесата, подчертавайки ключовите моменти със специално подбрани музикални теми. Сценографията, от своя страна, е създадена така, че да подкрепя динамиката на сюжета, като в същото време предлага визуално впечатляващ фон на действието. Купи билети за "Мъжът на жена ми" пиеса, която успява да балансира перфектно между лекотата на комедията и тежестта на философските въпроси, които поставя. Това е спектакъл, който предизвиква смях и в същото време кара зрителите да размислят върху собствените си житейски избори и отношения. Със своя забавен, но проницателен подход към сериозните теми от живота, постановката се превръща в задължително преживяване за всеки театрален ценител, търсещ както развлечение, така и дълбочина в изкуството.

07 Март - ВЕСЕЛАТА КАРЕТА

цени от: 10 лв.
19:00
ФКЦ, ЗАЛА 1
Варна
ВЕСЕЛАТА КАРЕТА комедия на Елин Рахнев е един от най-забавните и проникновени спектакли на българската театрална сцена. С участието на известни актьори като Димитър Ковачев - Фънки, Димитър Баненкин, Тончо Токмакчиев, Мая Бежанска и други, пиесата представя един свят, изпълнен с хумор, мечти и сълзи. Тази комедия изследва иронията на живота, като поставя въпроса: живеем ли наистина или просто се преструваме? Във "Веселата карета", Рахнев ни води през пътешествие на житейските избори и случайности, представяйки живота като голямо казино, където всеки сам избира къде да постави своя залог. Пиесата разгръща истории на различни герои, които се преплитат в едно комично, но и дълбоко емоционално преживяване. В този свят, границата между реалност и илюзия често е неясна, като предизвиква аудиторията да се замисли за собствените си житейски избори и мечти. Актьорският състав на "Веселата карета" демонстрира изключително майсторство. Димитър Ковачев - Фънки, известен със своя харизматичен стил, създава един незабравим образ. Тончо Токмакчиев, със своите уникални комедийни умения, добавя допълнителна дълбочина към представлението. Мая Бежанска, Николета Малчева, Добриела Попова, Стелиян Николов и Емануил Костадинов също заслужават специално внимание за техните запомнящи се изпълнения. Режисурата на Елин Рахнев издига пиесата на по-високо ниво, създавайки един живописен и динамичен свят, в който се разгръща действието. Сценографията и костюмите помагат за създаването на цветен и визуално привлекателен спектакъл, допълващ емоционалната и комедийната атмосфера на пиесата. Музиката и звуковото оформление на "Веселата карета" са внимателно подбрани, за да подчертаят комедийния и драматичен характер на постановката. Мелодиите и звуковите ефекти са интегрирани по начин, който усилва емоционалния отзвук на сцените, като допълват и обогатяват театралното изживяване за публиката. Купи билети за Веселата карета един изключителен театрален опит, който предлага уникална смесица от смях, сълзи и размисли. Този спектакъл успешно разглежда сложността на човешките емоции и избори, превръщайки ги в едно вълнуващо и забавно театрално преживяване. Постановката е ярко свидетелство за таланта на Елин Рахнев и неговия актьорски състав и е задължителна за всеки любител на качествения театър.

08 Март - КАФЕ С ПРЕТЕНЦИЯ

цени от: 15 лв.
19:00
ФКЦ, ЗАЛА 1
Варна
КАФЕ С ПРЕТЕНЦИЯ - непретенциозна комедия, напомпана с много претенция В света на театъра, комедията винаги е имала своето специално място, като форма на изкуство, която балансира между лековатия хумор и дълбоките социални наблюдения. "КАФЕ С ПРЕТЕНЦИЯ" на Георги Марков, в постановката на Иван Урумов, е точно такъв пример. Премиерата на пиесата, превърнала се в културен феномен в България, представя зрителите на едно уникално и незабравимо театрално изживяване. Оригинално публикувана като "Ние котараците" и по-късно преименувана в "КАФЕ С ПРЕТЕНЦИЯ", комедията на Георги Марков е история за битието на градската бохема в София през 60-те години. Постановката разглежда срещата на трима приятели и техните надежди за вечер, изпълнена с романтични приключения, които обаче се обръщат с главата надолу в поредица от комични ситуации. Сюжет и Герои Централна фигура в пиесата е Милчо (Юлиан Вергов), началник на рекламно бюро, който е домакин на вечерта. Той е заедно с Милко (Иван Радоев), архитект, който е „завеждащ техническата документация на службата“. Третият в компанията е Минко (Моню Монев), научен сътрудник по старобългарски. Техните характери и взаимодействия са изградени с изтънчен хумор, като всяка фигура носи уникална комична енергия и динамика в сюжета. Режисьорът Иван Урумов е заложил на един класически подход, съчетаващ ярки диалози с изразителна мимика и жестове. Сценографията, дело на Нина Пашова, и костюмите допълват атмосферата на 60-те години в София, като пресъздават усещането за ретро шик и градска бохема. Музиката на Дони - Добрин Векилов допринася за настроението и ритъма на представлението. Изпълнение и Актьорско Майсторство Изпълненията на Юлиан Вергов, Иван Радоев и Моню Монев са изключителни. Те успяват да пресъздадат своите образи с невероятна прецизност и харизма. Вергов, със своята увереност и шарм, представя Милчо като истински градски лъв. Радоев в ролята на Милко е идеалната контрапункция - малко по-неук и невинен, но със свой собствен чар. Монев, като Минко, е комичното сърце на представлението - едновременно смешен и трогателен. Въпреки че на пръв поглед "КАФЕ С ПРЕТЕНЦИЯ" изглежда като лека градска комедия, пиесата носи и по-дълбоки послания. Тя представя едно общество, което е в преход, борейки се със своите ценности, амбиции и разбирания за модерния живот. Марков прозира същността на своите герои и тяхната жажда за признание, което ги води до комични и нелепи ситуации. Купи билети онлайн в ePortal.BG за КАФЕ С ПРЕТЕНЦИЯ - театрално преживяване, което оставя зрителите и с усмивка, и с размисъл. Пиесата е чудесен пример за това как комедията може да бъде и забавна, и интелигентна, и социално ангажирана едновременно. Това е спектакъл, който не бива да се пропуска, предлагащ един носталгичен поглед към миналото и забавен размисъл за настоящето.

11 Март - ПСИХО КРИМИНАЛЕ

цени от: 15 лв.
19:00
ФКЦ, ЗАЛА 1
Варна
ПСИХО КРИМИНАЛЕ - комедия от Сам Бобрик Съспенс, Хумор и Неочаквани oбрати в театралната постановка, поставена на сцената от режисьора Борислав Чакринов и продуцирана от Viva Arte, представлява един вълнуващ микс от мистерия, съспенс и хумор. Уникалната комбинация от таланта на актьорите Асен Блатечки, Малин Кръстев, Милена Маркова, Стефан Иванов, Асен Лозанов и Катерина Борисова превръща "Психо Криминале" в едно незабравимо театрално изживяване. Сюжетът на пиесата е завладяващ и пълен с неочаквани обрати. Историята се фокусира върху персонажа Адам Уебстър, автор на криминални романи и медиум, който е въвлечен в серия от необясними убийства. Във вихъра на събитията, Уебстър се сблъсква с четирима загадъчни клиенти, всеки от които внася своя собствена интрига и мотиви в историята. Постановката е изпълнена с напрежение и хумор, като предлага на публиката един нов поглед към жанра на криминалната комедия. В "Психо Криминале", всеки актьор внася своя уникален принос към динамиката на пиесата. Асен Блатечки, в ролята на детектив Кослоу, демонстрира смесица от детективска решимост и чувство за хумор. Малин Кръстев в ролята на Адам Уебстър показва впечатляваща гама от емоции, докато се опитва да разреши мистерията, в която е въвлечен. Милена Маркова, Стефан Иванов, Асен Лозанов и Катерина Борисова също заслужават специални похвали за техните изпълнения, които допринасят за обогатяването на сюжета и добавят дълбочина на персонажите. Режисурата на Борислав Чакринов е изпълнена с усещане за детайл и баланс между драматичното и комичното. Той е успял да създаде уникална атмосфера, която допълнително засилва напрежението и интригата на пиесата. Сценографията, създадена от Елис Вели, е визуално впечатляваща и добавя още едно измерение към цялостното преживяване на публиката. "Психо Криминале" не е просто криминален трилър. Тази пиеса разглежда по-дълбоки теми като доверието, предателството и търсенето на истината. Тя предизвиква зрителите да се замислят за границите между реалността и измислицата и как всяка история може да има множество интерпретации. Чрез хумора и напрежението, пиесата предлага един уникален поглед към човешката психология и мотивация.   Купи билети за Психо Криминале в ePortal.BG една изключителна постановка, която съчетава умело криминален сюжет с елементи на комедия и драма. Благодарение на блестящия актьорски състав, режисурата и сценографията, тази пиеса се превръща в едно незабравимо театрално изживяване. Тя не само развлекателно, но и провокира зрителите да размислят за същността на истината и човешките отношения. "Психо Криминале" е постановка, която със сигурност не бива да се пропуска от всеки любител на театъра.

13 Март - ЖЕЛЕЗНИЯТ СВЕТИЛНИК

цени от: 30 лв.
19:30
ФКЦ, ЗАЛА 2
Варна
"Железният светилник" е театрална постановка, базирана на романа на Димитър Талев. Драматизацията и режисурата са дело на Бойко Илиев, а в участието се включват: Бисер Маринов, Мариела Топалова, Марияна Бранкованова, Николай Сяров, Ралица Нейкова . Снимките са на Евгени Марков. Постановката "Железният светилник" представя пътешествието на зографа Рафе Клинче през живота му, от детството му във Варна до битката при Рупника през Балканската война. Зрителите ще бъдат пренесени в миналото и ще видят как любовта, войната и националните проблеми влияят върху живота на Рафе Клинче и хората около него.   Димитър Талев е известен български писател, чиито творби обрисуват живота на българите през XIX и XX век. "Железният светилник" е един от най-известните му романи, в който той изобразява тъмната страна на живота на българите, живели в неволя, страх и несигурност. Но романът завършва с любовната история на Рафе Клинче и Ния, която остава като символ на надежда и жизненост. Постановката "Железният светилник" е едно уникално театрално изживяване, което ще ви потопи в света на българската литература и култура. Театралната постановка е създадена, за да открие корените на българския народ, да ги пресъздаде и да ги представи на ново поколение зрители. Спектакълът "Железният светилник" е постановка на режисьора Бойко Илиев, който е драматизирал романа на Димитър Талев и го е пренесъл на театралната сцена.   Историята на "Железният светилник" е мрачна и тъжна, но в нея има и много надежда. Романът на Димитър Талев е един от най-великите български литературни творби и спектакълът на театъра показва на посетителите какво означава да бъдеш българин, да имаш свой идентитет и да се бориш за своята свобода. Снимките на Евгени Марков успешно допълват визията на постановката и помагат на зрителите да се потопят в атмосферата на романа. Комбинацията от талантливите актьори, красивата визия и силната история прави "Железният светилник" едно много забележително театрално преживяване. Темата на постановката е много актуална и днес, особено в светлината на настоящите глобални проблеми, които засягат цялата човечеството. Изграждането на самоличността на един народ, който е преживял много трудности и страдания, е от решаващо значение за неговото бъдеще. "Железният светилник" е едно отлично напомняне за това, че историята ни е част от нас, че корените ни никога не трябва да бъдат забравяни и че те ни помагат да намерим своята пътека в този свят. С тази театрална постановка Бойко Илиев успява да пренесе на сцената една много силна и дълбока история, която заслужава да бъде разказана на всяко ново поколение. "Железният светилник" е не само едно изключително театрално изживяване, но и едно важно напомняне за това, че ние всички имаме корени, които да помним.
19:00
ФКЦ, ЗАЛА 1
Варна
Концерт на БРАТЯ АРГИРОВИ - 40 години на сцената Юбилеен концерт, отразяващ една музикална епоха С триумфален юбилеен концерт, озаглавен "Братя Аргирови - 40 години на сцена! Златни хитове", Благовест и Светослав Аргирови отбелязват своя впечатляващ четиридесетгодишен художествен път. Този концерт, организиран от "Гранде Арт" и театър "Българан" във Варна, е не просто събитие, а празник на музиката, който проследява историята на двамата изпълнители и тяхната непреходна връзка с публиката. История и Значение Благовест и Светослав Аргирови са имена, които вече четири десетилетия вълнуват българската музикална сцена. Тяхната кариера е изпълнена с моменти на възходи и творчески постижения, като всеки от техните хитове носи специално място в сърцата на меломаните. Юбилейният концерт е възможност не само да се отдаде почит към тяхното наследство, но и да се преоткрие магията на тяхната музика. Концертът представя богатия репертоар на братята, включващ златните хитове, които превръщат тяхното изкуство в символ на една епоха. Съчетавайки класически мелодии с нови аранжировки, Благовест и Светослав демонстрират своята музикална зрялост и способността си да останат актуални в променящия се музикален свят. Юбилейният концерт предлага и изненади в лицето на специални гости - изявени имена от българската музикална сцена. Тези гостуващи изпълнители допринасят за разнообразието на програмата и обогатяват концерта с различни стилове и жанрове. Визуално и Аудио Преживяване Шоуто е подсилено с иновативна сценография и визуални ефекти, които правят преживяването още по-помпозно и вълнуващо. Аудио оформлението е на високо ниво, като всяка нота и акорд са внимателно подбрани, за да се създаде неповторимо аудиторно изживяване. Концертът "Братя Аргирови - 40 години на сцена! Златни хитове" се очаква да бъде събитие, което ще остави дълбок отпечатък в сърцата и умовете на зрителите. Той не само отбелязва значим юбилей, но също така подчертава неизмеримия принос на братята към българската музикална култура.   Купи билети за концерт на Братя Аргирови - 40 години на сцена! Златни хитове е повече от концерт; това е празник на музиката, историята и таланта. Това юбилейно събитие представлява уникален момент, в който публиката може да се наслади на незабравими музикални изпълнения, които са оставили своята неизтриваема следа в българската култура и история.

18 Март - ИЗНЕНАДАА...

цени от: 25 лв.
19:00
ФКЦ, ЗАЛА 1
Варна
ИЗНЕНАДА... - романтичната комедия, която вдъхва живот В сърцето на съвременния театрален свят, пиесата "Изненада..." от Надежда Птушкина се откроява със своето необикновено съчетание на трагикомични и романтични елементи. Режисирана от Орлин Дяков и изиграна от звездния актьорски състав Мария Сапунджиева, Филип Аврамов, Татяна Цветкова и Миглена Стоева, постановката предлага един незабравим театрален опит, изпълнен със смях, сълзи и фантазия. "Изненада" разказва историята на възрастна жена и нейната дъщеря, които живеят в обикновен руски дом. Въпреки привидната си простота, пиесата засяга дълбоки теми като семейството, любовта, надеждата и силата на човешкия дух. Майката, страдаща от тежко заболяване, мечтае да види дъщеря си омъжена. Дъщерята, отчаяна да вдъхне надежда на своята майка, решава да измисли една лъжа, която поставя началото на поредица от смешни и трогателни ситуации. Актьорско Майсторство Мария Сапунджиева и Филип Аврамов демонстрират изключителен актьорски талант, превръщайки своите герои в живи, убедителни образи, които публиката несъмнено ще обикне. Татяна Цветкова и Миглена Стоева също заслужават особено внимание със своите изпълнения, които добавят още един пласт на емоционалната дълбочина на пиесата. Режисура и Визуална Концепция Режисурата на Орлин Дяков е внимателно премерена, като успешно балансира между лекотата на комедията и сериозността на съдържанието. Сценографията и костюмите, създадени от Мартина Варийска, допълват визуалната привлекателност на спектакъла, създавайки едновременно чувство за реализъм и фантазия. Пиесата "Изненада..." представя убедителен аргумент за силата на любовта и надеждата, дори в най-трудните моменти. Тя разглежда как понякога една "добре поднесена лъжа" може да има оздравителен ефект, вдъхвайки нов живот и енергия. Това послание е особено важно в наши дни, когато много хора се сблъскват с отчаяние и безнадеждност. Купи билети за комедията Изненада... повече от просто комедия; това е история, която ни учи на състрадание, разбиране и вяра в чудесата. Представлението е уникално съчетание от смях и сълзи, човечност и доброта, което със сигурност оставя дълбок отпечатък в сърцата на зрителите. Постановката е задължително преживяване за всеки, който цени театъра като средство за изразяване на най-дълбоките човешки емоции и преживявания.  

19 Март - ПИЕСАТА, КОЯТО СЕ ОБЪРКА

цени от: 30 лв.
19:00
ФКЦ, ЗАЛА 1
Варна
ПИЕСАТА, КОЯТО СЕ ОБЪРКА - театрален шедьовър в света на комедията "Пиесата, която се обърка", е театрален шедьовър, който се превърна в едно от най-ярките и запомнящи се събития на театралната сцена в България. Под режисурата на Асен Блатечки и с участието на изтъкнати актьори като Калин Врачански, Малин Кръстев, Николай Урумов, Филип Аврамов и други, тази комедия представлява неповторимо преживяване за зрителите. Пиесата, написана от Хенри Луис, Джонатан Сейър и Хенри Шийлдс, е уникално съчетание на хумор, непредсказуемост и артистичен гений. Актьорите, включително Рада Кайрякова, Добриела Попова, Стелиян Николов, Изабела Иванова, Константин Николов, Стефан Кондров демонстрират впечатляващи актьорски умения, като се справят блестящо с предизвикателството да представят два различни персонажа едновременно - техния реален актьорски образ и техния персонаж в "Убийство в имението Хавършъм". Те изпълняват своите роли с изключително усещане за комично време и физическа комедия, което допринася за безупречната забавност на пиесата. "Пиесата, която се обърка" е пиеса в пиесата, която разказва за самодейна трупа, опитваща се да постави своята версия на криминална мистерия в стил Агата Кристи - "Убийство в имението Хавършъм". Отначало изглеждаща като типична детективска история, пиесата бързо се превръща в хаос, когато актьорите и екипът се сблъскват с поредица от комични нещастия и злополуки. Постановката предлага уникален поглед зад кулисите на театралната продукция, където всичко, което може да се обърка, се обърква. Асен Блатечки, като режисьор, умело навигира между хаоса и комедията, поддържайки постоянен темп на представлението. Сценографията, създадена от Анелия Райкова, е изключително важна за развитието на пиесата, като добавя към хаотичната и комична атмосфера. Сценичният дизайн и костюмите са внимателно изработени, за да подчертаят както театралния характер на представлението, така и комедийните аспекти на историята.   Купи билети за ПИЕСАТА, КОЯТО СЕ ОБЪРКА изключителен театрален опит, който съчетава брилянтен сценарий, майсторска актьорска игра и изобретателна режисура. Тази комедия предлага неповторима смесица от смях, изненади и театрално изкуство, като по този начин се превръща в задължително преживяване за всеки любител на театъра. Спектакълът оставя зрителите с чувство за възхищение от креативността и хумора, които могат да бъдат постигнати на сцената, и доказва, че в света на театъра дори хаосът може да бъде източник на неповторимо удоволствие.

19 Март - ЖЕНСКО ЦАРСТВО

цени от: 30 лв.
19:30
ФКЦ, ЗАЛА 2
Варна
ЖЕНСКО ЦАРСТВО - стереотипи в комедийна перспектива "Женско царство", комедия от Ст. Л. Костов, поставена на сцената от режисьора Стефан Спасов, е един от най-забележителните театрални спектакли на съвременната българска сцена. Участието на актьорите Красимир Демиров, Татяна Христова, Владимир Трендафилов и други, превръща тази постановка в уникално забавление, което предизвиква зрителя да се замисли за социалните норми и ролите на половете в съвременното общество. В "Женско царство", един своенравен Бог преобръща обществените норми, като предава традиционната мъжка сила и власт на жените. Този опак свят изобразява мъжете като "слабия пол", занимаващи се с домакинството и отглеждането на децата, докато жените поемат управлението и властта. Комедията разкрива сатиричен поглед към социалните роли и представя сценарий, в който стереотипите са обърнати наопаки. Актьорският състав в "Женско царство" демонстрира изключителна гъвкавост и комедийно майсторство. Красимир Демиров и Татяна Христова въплъщават своите персонажи с изключителна комична тайминг и дълбочина. Владимир Трендафилов и останалите актьори допринасят за динамиката и хумора на представлението, като създават запомнящи се и убедителни образи. Режисурата на Стефан Спасов е насочена към създаването на динамично и визуално привлекателно представление. Сценографията на Кирил Наумов и музиката на Дони - Добрин Векилов обогатяват атмосферата на пиесата, като добавят допълнително измерение към комедийния ефект и общата тематика на спектакъла. "Женско царство" превъзхожда границите на традиционната комедия, като представя остроумен коментар върху ролите на половете, социалните норми и предразсъдъците. Пиесата не само забавлява, но също така предизвиква аудиторията да размисли за дълбоко вкоренените стереотипи в обществото и евентуалната тяхна промяна. Купи билети за комедията  Женско царство театрален шедьовър, който се отличава със своята уникалност, забавление и социална значимост. Представлението е пример за това как комедията може да бъде използвана като мощно средство за размисъл и критика на обществени нагласи. Този спектакъл е задължително преживяване за всички, които ценят качествения театър, съчетаващ хумор с дълбоки послания и размисли за съвременния свят.
Покажи повече

ePortal.BG e надежден източник за билети за театър и концерти за най-големите и най-очаквани събития във Фестивален комплекс Варна, Летен театър и Спортната зала Варна.

Нашата мисия е да Ви предоставим най-лесния начин за закупуване на билети за вашите любими театрални постановки и концерти, без да се налага да стоите в дълги опашки и да губите време. Нашият уеб сайт е дизайниран така, че да можете да закупите билети за всички нашите събития бързо и лесно, без да се налага да напускате удобството на дома си.

Онлайн билети и програма за театър и концерти

във Фестивален и конгресен център Варна, Летен театър Варна, Дворец на културата и спорта Варна , Ретро клуб и бар & ресторант MoonLight на Варненският плаж.
Очакваме Ви да се присъедините към нашето мултикултурно семейство на любителите на театъра и концертите и да споделите незабравими моменти заедно с нас! . Заповядайте на театър във Варна!
Закупете билета си още днес!
Ние сме готови да Ви осигурим незабравимо изживяване и много забавление на всички събития, които предлагаме.
 

Без значение дали сте любител на театрални постановки или музикални концерти,

ePortal.BG е тук, за да се погрижи за вашата културна наслада. Със сигурност в програмата на Фестивалния и конгресен център Варна, Летния театър Варна, Двореца на културата и спорта Варна, Ретро клуба и бара & ресторант MoonLight на Варненският плаж, ще откриете събития, които ще задоволят вашия изискан вкус и интереси. От забавни комедии и драматични постановки до грандиозни музикални изпълнения и концерти на световни звезди, нашата програма ви предлага множество възможности за културно обогатяване и незабравими преживявания.

Закупете билетите си онлайн

и се наслаждавайте на най-добрите места на най-добрите цени. Нашата мисия е да направим процеса на закупуване на билети лесен и удобен, без да прекъсвате уютния си домашен комфорт. Нашият уеб сайт е създаден така, че да ви предостави бърз и сигурен начин за резервация на желаните събития с няколко клика на мишката.

Изживейте магията на театъра и музиката във Варна

и се насладете на културното разнообразие, което този красив град предлага. Очакваме ви да станете част от нашето мултикултурно семейство на любителите на изкуството и да се наслаждавате на невероятни представления и забавления заедно с нас! Заповядайте на театър във Варна и се насладете на избрания от вас спектакъл или концерт, защото културата ни обединява и радва сърцето. Не пропускайте да се потопите в света на изкуството и да създадете незабравими спомени с ePortal.BG!