ePortal.BG

Календар

Избери град  
списък календар
Март 2025
Изберете си любимото събитие от нашата богата програма на театрални постановки и концерти

Билети онлайн за най-добрите места на най-добрите цени. Само в ePortal.BGПонеделник
Вторник
Сряда
Четвъртък
Петък
Събота
Неделя
24 /Понеделник/
25 /Вторник/
26 /Сряда/
27 /Четвъртък/
28 /Петък/
1 /Събота/
2 /Неделя/
3 /Понеделник/
4 /Вторник/
5 /Сряда/
6 /Четвъртък/
7 /Петък/
8 /Събота/
9 /Неделя/
10 /Понеделник/
11 /Вторник/
12 /Сряда/
13 /Четвъртък/
14 /Петък/
15 /Събота/
16 /Неделя/
17 /Понеделник/
18 /Вторник/
19 /Сряда/
20 /Четвъртък/
21 /Петък/
22 /Събота/
23 /Неделя/
24 /Понеделник/
25 /Вторник/
26 /Сряда/
27 /Четвъртък/
28 /Петък/
29 /Събота/
30 /Неделя/
31 /Понеделник/
1 /Вторник/
2 /Сряда/
3 /Четвъртък/
4 /Петък/
5 /Събота/
6 /Неделя/
Март 2025

ePortal.BG e надежден източник за билети за театър и концерти за най-големите и най-очаквани събития във Фестивален комплекс Варна, Летен театър и Спортната зала Варна.

Нашата мисия е да Ви предоставим най-лесния начин за закупуване на билети за вашите любими театрални постановки и концерти, без да се налага да стоите в дълги опашки и да губите време. Нашият уеб сайт е дизайниран така, че да можете да закупите билети за всички нашите събития бързо и лесно, без да се налага да напускате удобството на дома си.

Онлайн билети и програма за театър и концерти

във Фестивален и конгресен център Варна, Летен театър Варна, Дворец на културата и спорта Варна , Ретро клуб и бар & ресторант MoonLight на Варненският плаж.
Очакваме Ви да се присъедините към нашето мултикултурно семейство на любителите на театъра и концертите и да споделите незабравими моменти заедно с нас! . Заповядайте на театър във Варна!
Закупете билета си още днес!
Ние сме готови да Ви осигурим незабравимо изживяване и много забавление на всички събития, които предлагаме.
 

Без значение дали сте любител на театрални постановки или музикални концерти,

ePortal.BG е тук, за да се погрижи за вашата културна наслада. Със сигурност в програмата на Фестивалния и конгресен център Варна, Летния театър Варна, Двореца на културата и спорта Варна, Ретро клуба и бара & ресторант MoonLight на Варненският плаж, ще откриете събития, които ще задоволят вашия изискан вкус и интереси. От забавни комедии и драматични постановки до грандиозни музикални изпълнения и концерти на световни звезди, нашата програма ви предлага множество възможности за културно обогатяване и незабравими преживявания.

Закупете билетите си онлайн

и се наслаждавайте на най-добрите места на най-добрите цени. Нашата мисия е да направим процеса на закупуване на билети лесен и удобен, без да прекъсвате уютния си домашен комфорт. Нашият уеб сайт е създаден така, че да ви предостави бърз и сигурен начин за резервация на желаните събития с няколко клика на мишката.

Изживейте магията на театъра и музиката във Варна

и се насладете на културното разнообразие, което този красив град предлага. Очакваме ви да станете част от нашето мултикултурно семейство на любителите на изкуството и да се наслаждавате на невероятни представления и забавления заедно с нас! Заповядайте на театър във Варна и се насладете на избрания от вас спектакъл или концерт, защото културата ни обединява и радва сърцето. Не пропускайте да се потопите в света на изкуството и да създадете незабравими спомени с ePortal.BG!