ePortal.BG

Програма

Избери град  
списък календар
Изберете си любимото събитие от нашата богата програма на театрални постановки и концерти

Билети онлайн за най-добрите места на най-добрите цени. Само в ePortal.BGСептември 2024

02 Септември - РЕДКИ ТЪПАНАРИ

цени от: 20 лв.
20:00
Летен театър
Варна
Театралната постановка "Редки тъпанари" е наистина забавна комедия, която успява да зареди зрителите с положителни емоции и да ги разсмее до сълзи. Режисьорът Теди Москов успява да преработи сценария на Марио Моничели, за да го доближи до съвременна България. Така, историята на неуспешните пишман крадци намира нов живот в постановката на ДТ "Сава Огнянов".   Сценографията на Виолета Радкова е много добре изработена, като успява да пресъздаде атмосферата на криминалната комедия. Костюмите са също добре подбрани и се допълват със сценографията, за да направят сцената наистина жива и убедителна.   Музиката на Пламен Мирчев - Мирона допринася за атмосферата на комедията и помага на зрителите да се отпуснат и да се насладят на забавната история.   Актьорският състав е впечатляващ и изиграва ролите си наистина перфектно. Мая Новоселска, Александър Сано, Явор Бахаров, Роберт Янакиев, Ясена Господинова, Дайана Михайлова, Петя Венелинова, Ивайло Спасимиров и Александър Узунов успяват да пресъздадат героите си така, че да ги направят неповторими и забавни. Изпълнението им е наистина възхитително на театралната сцена на Летен театър Варна и Фестивален и конгресен център (ФКЦ)   Спектакълът "Редки тъпанари" е гарантирано забавен и незабравим. Той успява да привлече публиката си и да я забавлява до последната минута. Сигурни сме, че всички, които решат да го посетят, ще останат доволни и ще се забавляват наистина много. Постановката разказва за несполучливите опити на група пишман крадци да оберат заложна къща. Те са изумително непрофесионални и напълно неподходящи за престъплението, с което са се захванали. Бандата се състои от неуспял спортист, пропаднал адвокат, уволнен кино оператор, несполучил сицилиански мафиот и младоженец, захванал се да краде в деня на сватбата си. Героите са толкова трагични, че са направо смешни, а на всичкото отгоре, ще забъркат и две любовни истории.

03 Септември - РАЗДЕЛЯМ ДВОЙКИ ПО ДОМОВЕТЕ

цени от: 25 лв.
20:00
Летен театър
Варна
РАЗДЕЛЯМ ДВОЙКИ ПО ДОМОВЕТЕ комедия от Тристан Птижирар В света на театъра, където комедията и трагедията често вървят ръка за ръка, рядко се появява произведение, което да засегне дълбоките ни чувства, като същевременно ни кара неудържимо да се смеем. Такава е театралната постановка "Разделям двойки по домовете" – едно умело съчетание от остър ум, сърце и искрящ хумор. Под режисурата на проф. Здравко Митков и с участието на звездния актьорски състав, включващ Михаил Билалов, Юлиян Петров и Гергана Христова, тази постановка се превръща в незабравимо театрално преживяване, което публиката ще помни дълго. Сюжетът се върти около Ерик (изигран от Михаил Билалов), професионалист в нелеката задача да разделя влюбени двойки по домовете. Неговата рутина обаче е хвърлена в хаос, когато един ден негова "цел" се оказва бившата му съпруга. Изпълнен с обрати, спектакълът предлага уникално разглеждане на любовта, отношенията и сложността на човешките взаимоотношения. Музиката от маестро Милен Кукошаров и Кристиян Чернев на виолончело добавя още един слой към емоционалната палитра на представлението. Публиката се впуска в ролеркостер от емоции, от смях през сълзи до задълбочено самоосмисляне на собствените отношения и избори в живота. Актьорска игра в комедията Талантът на Михаил Билалов свети ярко в тази роля, показвайки неговата уникална способност да пренесе тежки теми чрез лек и игрив подход. Юлиян Петров и Гергана Христова са повече от просто поддържащи актьори – те са сърцето и душата на постановката, която вдъхновява и предизвиква. Химията между актьорите на сцената е неподправена и предава усещането за истинска драма, преплетена с моменти на искрен смях. В тази постановка, Тристан Птижирар не само забавлява, но и отправя остър коментар за съвременното общество, където връзките често се разглеждат като преходни и заменими. "Разделям двойки по домовете" предизвиква зрителите да преосмислят собствените си представи за любовта, вярността и важността на истинските човешки взаимоотношения. Купи билети за "Разделям двойки по домовете" театрално представление, което оставя дълбок отпечатък. То е смело, забавно и невероятно човечно. Спектакълът предлага рядката възможност не само да се забавляваме, но и да се загледаме в себе си и да оценим това, което наистина има значение в живота. Във време, изпълнено с повърхностни взаимоотношения и бързо потребление на културни продукти, "Разделям двойки по домовете" изпъква като маяк на дълбочина, смисъл и безвремие.

18 Септември - КАПАН ЗА ТЪПАЦИ

цени от: 20 лв.
19:00
НЧ "П.Р.Славейков"
Варна
Театрална постановка КАПАН ЗА ТЪПАЦИ Политическата сатира в театъра "Капан за тъпаци" е един вълнуващ спектакъл, който засяга теми като политически интриги, предизборни манипулации и човешката алчност за власт. Постановката на Владимир Петков, базирана на пиесата на Жан-Пиер Мартинез, представя един изключително актуален и остроумен поглед към политическите машинации В главните роли се изявяват Йоана Буковска – Давидова, Грета Неделчева, Любомира Стефанова, Димитър Мартинов, Божидар Попчев и Любомир Фърков. Сюжетът на "Капан за тъпаци" се върти около една губеща в социологическите проучвания политическа партия, която решава да издигне като свой кандидат за президент своя шофьор - човек, изглеждащ на пръв поглед като типичен тъпак. Идеята е, че в случай на неуспех, вината ще падне върху гръба на шофьора, докато партията поддържа друг, независим кандидат за всякакви случаи. Развитието на историята обаче е непредсказуемо, като представлението разкрива дълбоките и често забавни сложности на политическия живот.   Всяка една от главните роли в "Капан за тъпаци" е изиграна с изключително майсторство. Йоана Буковска – Давидова и Грета Неделчева демонстрират впечатляваща дълбочина и емоционалност в своите персонажи. Димитър Мартинов, в ролята на тъпака-шофьор, е особено запомнящ се със своята способност да предава ирония и комичност. Божидар Попчев и Любомир Фърков добавят още слоеве към представлението, като демонстрират своите умения в комедийния жанр. Режисурата на Владимир Петков е динамична и изпълнена с изненади. Той умело режисира актьорите да представят своите сложни и многослойни персонажи. Сценографията на Петър Митев е изтънчена и функционална, създавайки подходящ фон за политическите интриги и комедийните ситуации в пиесата. Музиката на Михаил Шишков - син добавя допълнителен слой към театралното изживяване. Мелодиите са избрани така, че да подчертаят комедийния елемент на пиесата, докато в същото време подкрепят по-сериозните тематични моменти. Купи билети за театрална постановка КАПАН ЗА ТЪПАЦИ едно представление, което предлага остроумен, но и проникновен поглед към съвременните политически реалности. Чрез своите запомнящи се персонажи, динамична режисура и остроумен сценарий, пиесата успява да развлича и провокира мисълта в същото време. Това е спектакъл, който не само разсмива, но и кара зрителите да размислят за сложността на човешките взаимоотношения в контекста на политическия живот. В "Капан за тъпаци" зрителят ще намери и смях, и мъдрост – комбинация, която прави театъра едно от най-мощните средства за изразяване на човешкия опит.

ePortal.BG e надежден източник за билети за театър и концерти за най-големите и най-очаквани събития във Фестивален комплекс Варна, Летен театър и Спортната зала Варна.

Нашата мисия е да Ви предоставим най-лесния начин за закупуване на билети за вашите любими театрални постановки и концерти, без да се налага да стоите в дълги опашки и да губите време. Нашият уеб сайт е дизайниран така, че да можете да закупите билети за всички нашите събития бързо и лесно, без да се налага да напускате удобството на дома си.

Онлайн билети и програма за театър и концерти

във Фестивален и конгресен център Варна, Летен театър Варна, Дворец на културата и спорта Варна , Ретро клуб и бар & ресторант MoonLight на Варненският плаж.
Очакваме Ви да се присъедините към нашето мултикултурно семейство на любителите на театъра и концертите и да споделите незабравими моменти заедно с нас! . Заповядайте на театър във Варна!
Закупете билета си още днес!
Ние сме готови да Ви осигурим незабравимо изживяване и много забавление на всички събития, които предлагаме.
 

Без значение дали сте любител на театрални постановки или музикални концерти,

ePortal.BG е тук, за да се погрижи за вашата културна наслада. Със сигурност в програмата на Фестивалния и конгресен център Варна, Летния театър Варна, Двореца на културата и спорта Варна, Ретро клуба и бара & ресторант MoonLight на Варненският плаж, ще откриете събития, които ще задоволят вашия изискан вкус и интереси. От забавни комедии и драматични постановки до грандиозни музикални изпълнения и концерти на световни звезди, нашата програма ви предлага множество възможности за културно обогатяване и незабравими преживявания.

Закупете билетите си онлайн

и се наслаждавайте на най-добрите места на най-добрите цени. Нашата мисия е да направим процеса на закупуване на билети лесен и удобен, без да прекъсвате уютния си домашен комфорт. Нашият уеб сайт е създаден така, че да ви предостави бърз и сигурен начин за резервация на желаните събития с няколко клика на мишката.

Изживейте магията на театъра и музиката във Варна

и се насладете на културното разнообразие, което този красив град предлага. Очакваме ви да станете част от нашето мултикултурно семейство на любителите на изкуството и да се наслаждавате на невероятни представления и забавления заедно с нас! Заповядайте на театър във Варна и се насладете на избрания от вас спектакъл или концерт, защото културата ни обединява и радва сърцето. Не пропускайте да се потопите в света на изкуството и да създадете незабравими спомени с ePortal.BG!