ePortal.BG

Програма

списък календар
Изберете си любимото събитие от нашата богата програма на театрални постановки и концерти

Билети онлайн за най-добрите места на най-добрите цени. Само в ePortal.BGЯнуари 2024

15 Януари - ОТБЛИЗО

цени от: 35 лв.
19:00
ФКЦ, ЗАЛА 1
Варна
Театралната постановка "ОТБЛИЗО" е история, която разкрива сложните и противоречиви аспекти на любовта. Авторът Патрик Марбър ни води през заплетени връзки и вълнуващи емоции, като разглежда понятията за любовен четириъгълник, безрезервна любов и мъжка солидарност. Поставяйки фокус върху живота на жените над 35 години, "ОТБЛИЗО" разкрива въпросите,които възникват в тяхната същност, когато се появява "една по-млада". Поставяйки жените в центъра на действието, постановката създава мощна и откровена разговорна пиеса, която излага нашите най-интимни страхове, желания и съмнения. Актьорският състав на постановката е впечатляващ и съчетава талантирани и известни имена в българския театър. Луиза Григорова, Башар Рахал, Александър Сано и Любомира Башева създават силни и автентични герои, които на сцената пресъздават сложните емоционални и психологически аспекти на любовта. Тяхната изключителна игра ни пренася в света на страстта, съмненията и предизвикателствата, пред които се изправят героите. Режисьорът Антон Угринов създава динамично и емоционално изживяване за зрителите, водейки ги през сложни и неочаквани сюжетни обрати. Сценографията и костюмите, дело на Елис Вели, придават на постановката естетическа красота и визуална изразност, които създават подходящата атмосфера за развитието на драмата. Музиката, създадена от Калин Николов, допълва и подчертава емоционалната същност на постановката. Мелодиите ни пренасят в дълбините на героите и ни помагат да се вгледаме в техните вътрешни противоречия и стремежи. "ОТБЛИЗО" е театрална постановка, която предлага на зрителите вълнуващо и многообразно изживяване. Откривайки връзките между героите, тя ни провокира да размислим за собствените ни взаимоотношения и как да се справим с предизвикателствата на любовта. Постановката ни предлага смесица от смях, емоции и размисъл, които ще задържат зрителите в театъра до последната сцена. "ОТБЛИЗО" е неустоима комбинация от страст, измама и сълзи, събрани в една уникална постановка. Не пропускайте възможността да се потопите в света на любовта и да бъдете свидетели на мощната актьорска игра и изумителния талант на Луиза Григорова, Башар Рахал, Александър Сано и Любомира Башева.   Резервирайте и купете своите билети онлайн в ePortal.BG и се насладете на незабравимо театрално изживяване, което ще ви докосне до сърцето и ви остави с множество емоции и въпроси за смисъла на любовта и отношенията.

18 Януари - РЕВНОСТ

цени от: 30 лв.
19:00
ФКЦ, ЗАЛА 1
Варна
Театралната постановка "РЕВНОСТ" е комедия, която ви кара да се замислите за любовта, брака и живота като цяло. Съвременна и забавна история, която ще ви разсмее, но и ще ви накара да се запитате за своите връзки. Постановката на Борислав Чакринов, един от най-талантливите режисьори на съвременния театър, ви пренася в света на Браян и Мери - двойката, която изглежда съвършена на първи поглед, но скоро разбира, че нещата не са винаги такива, каквито изглеждат. Актьорският състав, включващ Асен Блатечки, Мария Сапунджиева, Стефан Иванов и Пепа Николова, се представят майсторски в ролите си, за да ви донесат неповторимо преживяване на сцената. Спектакълът беше номиниран за три категории на наградите "Златен кукерикон" за най-добър спектакъл, за женска роля на Мария Сапунджиева и за режисура на Борислав Чакринов.   Ако търсите нещо ново и забавно, "Ревност" е точно за вас. Смехът и забавлението на сцената ще ви накарат да забравите за ежедневието и да се потопите в света на театъра. Не пропускайте да закупите билети за театър онлайн и да посетите тази забавна комедия и да се насладите на неповторимото преживяване, което театърът може да ви донесе.

22 Януари - ПОСЛЕДНИЯТ ПОЛОВ АТЛЕТ

цени от: 35 лв.
19:00
ФКЦ, ЗАЛА 1
Варна
ПОСЛЕДНИЯТ ПОЛОВ АТЛЕТ - комедия на Нийл Саймън Нийл Саймън, безспорно един от водещите фигури в съвременната драматургия, представя с комедията "Последният полов атлет" едно уникално, смешно и проникновено вглеждане в сложностите на човешките взаимоотношения, брака и любовта. Постановката на режисьора Николай Урумов, който също играе главната роля, е наситена с тонове хумор, сатира и остроумие, което прави тази пиеса истински бисер в репертоара на Драматичен театър „Йордан Йовков”. "Последният полов атлет" е историята на ресторантьор с нежна душа, чийто живот взема неочакван обрат, когато решава да се впусне в авантюри с три различни жени. Темата за изневярата и брака е изследвана с типичната за Саймън дълбочина и остроумие, докато героите са изписани с особена грижа за детайла, която превръща тази ситуация в едно наистина комично и забавно приключение. Главните Герои и Изпълнители Николай Урумов, един от най-талантливите актьори на своето поколение, влиза в ролята на главния герой. Неговият персонаж е изигран с изящна балансираност между комичното и трагичното, между смешното и сериозното, показвайки нюансите на един мъж, който въпреки нежеланието, е принуден да се изправи пред реалността на своите комплекси и желания. Димитрина Гинева, Мария Генова и Мария Гинкова, в ролите на трите жени в живота на главния герой, са прекрасни. Всяка от тях представя различен аспект на женската натура и различен подход към любовта и взаимоотношенията. Техните персонажи са написани и изпълнени с чувство за хумор и дълбочина, като всеки един от тях носи специфичен чар и идентичност. Сценография и Технически Аспекти Сценографията, създадена от Димитър Митев, добавя допълнително измерение към постановката. Интелигентното използване на пространството, детайлните и реалистични декори създават идеалната обстановка за разгръщането на тази сложна и забавна история. Комедията на Нийл Саймън, "Последният полов атлет" е не просто забавна пиеса тя е дълбоко проникновена в човешките емоции и взаимоотношения. Със своето чувство за хумор, пиесата показва сложността на брака и любовта, а също и как хората изпадат в криза, когато се сблъскват със собствените си комплекси и желания. Тя задава вечния въпрос - възможно ли е да обичаме само един партньор и какви предизвикателства поставя това пред нас като индивиди. "Последният полов атлет" на Нийл Саймън, в постановката на Николай Урумов и с участието на талантливия актьорски състав, е едно истинско театрално изживяване. Пиесата не само забавлява, но и предизвиква зрителите да помислят за важни житейски въпроси, като ги кара да се смеят над собствените си слабости и човешките недостатъци. Със своя умел сценарий, впечатляваща игра на актьорите и продумана сценография, "Последният полов атлет" е задължително театрално преживяване за всеки любител на изкуството. Билети за ПОСЛЕДНИЯТ ПОЛОВ АТЛЕТ: - купи онлайн от ePortal.BG - купи на касата на Театър БЪЛГАРАН

23 Януари - ДВАМАТА ВЕРОНЦИ

цени от: 15 лв.
19:00
ФКЦ, ЗАЛА 1
Варна
ДВАМАТА ВЕРОНЦИ комедия от Уилям Шекспир Шекспировата комедия "Двамата веронци" е не само една от най-забавните му произведения, но и една дълбока драма, разглеждаща темите за любов, приятелство и предателство. При представянето на тази пиеса в наши дни е важно да се намерят подходящите актьори, които могат да предадат всички нюанси на текста и да донесат емоциите до съвременната публика. Под режисурата на Надя Асенова, публиката е поканена да бъде свидетел на едно събитие, в което актьорската игра и реализацията на пиесата са на върховно ниво. С участието на известни имена в българския театрален свят, всяка сцена и всяка реплика се преобразяват в истинско изживяване. Актьорски състав в постановката Двамата веронци Димитър Живков и Камен Иванов в ролите на двете заглавни герои представят неповторим дует на страст, енергия и противоречия. Живков, като Протеус, улавя сложната натура на героя - разкъсван между приятелството и изкушението на новата любов. Иванов, като Валентин, пък представя човека, който иска всичко и веднага - любовта, приятелството, признанието. Лора Недялкова в ролята на Силвия е поразителна. Тя дава живот на образа на младата жена, която е обект на желанията на двама мъже, но която същевременно е и твърдо решена да следва собствените си чувства и убеждения. Благица Стоименова и Димитър Мартинов, като Лусета и Ланс, създават комични интермеци, които освежават действието и дават необходимата доза лекота и хумор в пиесата. Давид Крумов, Атанас Махнев, Борислав Апостолов и Грета Неделчева са част от този невероятен актьорски ансамбъл, който изпълнява всички останали важни роли, като всеки от тях придава уникален отпечатък на своя герой. Сценографията и костюмите, създадени от Кънчо Касабов, поглъщат зрителите и ги пренасят във времето и пространството на Верона. От друга страна, музикалният фон, сътворен от Лия Иванова, добавя драматична наситеност и емоционално измерение на представлението. Постановката на "Двамата веронци" е празник за сетивата. Тя е пищна и изпълнена с емоции - от бурен смях до горчивия вкус на разочарованието. Чрез Шекспировата пиеса и невероятния актьорски състав, публиката е поканена да се потопи в света на героите, да се постави на тяхното място и да отговори на въпросите: Какво е важно в живота? Къде е границата между любовта и предателството? Как да изберем правилния път в сложни ситуации? Тази пиеса не е просто забавление - тя е възможност за рефлексия, за размисъл, за самопознание. Надя Асенова и нейният творчески екип успяват да създадат нещо повече от театрална постановка - те създават история, която оставя следа в сърцата на всеки, който я гледа. Заповядайте на "Двамата веронци" и дайте възможност на тази история да ви докосне, да ви разтърси и да ви накара да размислите за себе си и за околните. Купете билети за комедията ДВАМАТА ВЕРОНЦИ Най- добрите места, на най-добрите цени! Онлайн билети в нашата платформа ePortal.BG На каса в театър БЪЛГАРАН Подарете си незабравимо преживяване!

23 Януари - ЖЕЛЕЗНИЯТ СВЕТИЛНИК

цени от: 30 лв.
19:30
ФКЦ, ЗАЛА 2
Варна
"Железният светилник" е театрална постановка, базирана на романа на Димитър Талев. Драматизацията и режисурата са дело на Бойко Илиев, а в участието се включват: Бисер Маринов, Мариела Топалова, Марияна Бранкованова, Николай Сяров, Ралица Нейкова . Снимките са на Евгени Марков. Постановката "Железният светилник" представя пътешествието на зографа Рафе Клинче през живота му, от детството му във Варна до битката при Рупника през Балканската война. Зрителите ще бъдат пренесени в миналото и ще видят как любовта, войната и националните проблеми влияят върху живота на Рафе Клинче и хората около него.   Димитър Талев е известен български писател, чиито творби обрисуват живота на българите през XIX и XX век. "Железният светилник" е един от най-известните му романи, в който той изобразява тъмната страна на живота на българите, живели в неволя, страх и несигурност. Но романът завършва с любовната история на Рафе Клинче и Ния, която остава като символ на надежда и жизненост. Постановката "Железният светилник" е едно уникално театрално изживяване, което ще ви потопи в света на българската литература и култура. Театралната постановка е създадена, за да открие корените на българския народ, да ги пресъздаде и да ги представи на ново поколение зрители. Спектакълът "Железният светилник" е постановка на режисьора Бойко Илиев, който е драматизирал романа на Димитър Талев и го е пренесъл на театралната сцена.   Историята на "Железният светилник" е мрачна и тъжна, но в нея има и много надежда. Романът на Димитър Талев е един от най-великите български литературни творби и спектакълът на театъра показва на посетителите какво означава да бъдеш българин, да имаш свой идентитет и да се бориш за своята свобода. Снимките на Евгени Марков успешно допълват визията на постановката и помагат на зрителите да се потопят в атмосферата на романа. Комбинацията от талантливите актьори, красивата визия и силната история прави "Железният светилник" едно много забележително театрално преживяване. Темата на постановката е много актуална и днес, особено в светлината на настоящите глобални проблеми, които засягат цялата човечеството. Изграждането на самоличността на един народ, който е преживял много трудности и страдания, е от решаващо значение за неговото бъдеще. "Железният светилник" е едно отлично напомняне за това, че историята ни е част от нас, че корените ни никога не трябва да бъдат забравяни и че те ни помагат да намерим своята пътека в този свят. С тази театрална постановка Бойко Илиев успява да пренесе на сцената една много силна и дълбока история, която заслужава да бъде разказана на всяко ново поколение. "Железният светилник" е не само едно изключително театрално изживяване, но и едно важно напомняне за това, че ние всички имаме корени, които да помним.

24 Януари - РЕДКИ ТЪПАНАРИ

цени от: 50 лв.
19:00
ФКЦ, ЗАЛА 1
Варна
Театралната постановка "Редки тъпанари" е наистина забавна комедия, която успява да зареди зрителите с положителни емоции и да ги разсмее до сълзи. Режисьорът Теди Москов успява да преработи сценария на Марио Моничели, за да го доближи до съвременна България. Така, историята на неуспешните пишман крадци намира нов живот в постановката на ДТ "Сава Огнянов".   Сценографията на Виолета Радкова е много добре изработена, като успява да пресъздаде атмосферата на криминалната комедия. Костюмите са също добре подбрани и се допълват със сценографията, за да направят сцената наистина жива и убедителна.   Музиката на Пламен Мирчев - Мирона допринася за атмосферата на комедията и помага на зрителите да се отпуснат и да се насладят на забавната история.   Актьорският състав е впечатляващ и изиграва ролите си наистина перфектно. Мая Новоселска, Александър Сано, Явор Бахаров, Роберт Янакиев, Ясена Господинова, Дайана Михайлова, Петя Венелинова, Ивайло Спасимиров и Александър Узунов успяват да пресъздадат героите си така, че да ги направят неповторими и забавни. Изпълнението им е наистина възхитително на театралната сцена на Летен театър Варна и Фестивален и конгресен център (ФКЦ)   Спектакълът "Редки тъпанари" е гарантирано забавен и незабравим. Той успява да привлече публиката си и да я забавлява до последната минута. Сигурни сме, че всички, които решат да го посетят, ще останат доволни и ще се забавляват наистина много. Постановката разказва за несполучливите опити на група пишман крадци да оберат заложна къща. Те са изумително непрофесионални и напълно неподходящи за престъплението, с което са се захванали. Бандата се състои от неуспял спортист, пропаднал адвокат, уволнен кино оператор, несполучил сицилиански мафиот и младоженец, захванал се да краде в деня на сватбата си. Героите са толкова трагични, че са направо смешни, а на всичкото отгоре, ще забъркат и две любовни истории.

29 Януари - СПАНАК С КАРТОФИ

цени от: 25 лв.
19:00
ФКЦ, ЗАЛА 1
Варна
Театралната постановка "СПАНАК С КАРТОФИ" е комедия, написана от Золтан Егреши и поставена под режисурата на Богдан Петканин. Продуцент на спектакъла е ДКТ "Константин Величков". В тази забавна комедия актьорите Иво Аръков, Антоан Петров и Кирил Ефремов ще ви върнат към театъра със смешни ситуации и непредвидими обрати. "СПАНАК С КАРТОФИ" представя комедийната история на едно ястие, което обединява картофите и спанака. Тази комедийна симфония на вкусовете ни предлага смешни и забавни моменти, когато приготвянето на ястието се обърка, но в крайна сметка всичко се разрешава с много смях и забавление. В спектакъла актьорите Иво Аръков, Антоан Петров и Кирил Ефремов ще създадат неповторими персонажи, които ще ви забавляват и впускат във вълнуващата комична атмосфера на "СПАНАК С КАРТОФИ". Техните изпълнения и актьорска игра ще ви накарат да се смеете и да се забавлявате на цялото представление. За да закупите билети за комедията СПАНАК С КАРТОФИ, можете да го направите в онлайн платформата ePortal.BG или на касите на Tеатър БЪЛГАРАН. Там ще получите информация за наличността на билети и различните категории цени. Изберете желаната дата и час на спектакъла и осигурете си място в зрителната зала за едно незабравимо театрално изживяване. Не пропускайте вълнуващата комедия "СПАНАК С КАРТОФИ" с участието на Иво Аръков, Антоан Петров и Кирил Ефремов. Подгответе се за смехотворни ситуации и незабравими моменти на сцената, които ще ви развеселят и оставят неповторими спомени.

29 Януари - СЕКС, НАРКОТИЦИ, РОКЕНДРОЛ

цени от: 40 лв.
19:30
ФКЦ, ЗАЛА 2
Варна
Театърът винаги е бил огледало на обществото, отражение на неговите страхове, радости, тъги и надежди. Постановката "СЕКС, НАРКОТИЦИ, РОКЕНДРОЛ" на Театър "Българска армия" във Варна, не е изключение. Тази пиеса, написана от известния драматург Ерик Богосян и преведена от Галина Томова Станкева, е удар в сърцето на модерната култура, олицетворяваща духа на времето и проблемите, които то носи. Авторът Ерик Богосян, роден в Бостън и живеещ в Ню Йорк, е известен със своите остри и проникновени произведения, като "Да пиеш в Америка" и "Радиошоу". Получил е обширно признание, включително две награди “Оби” и Сребърна мечка от Берлинския филмов фестивал. Неговите творби често засягат теми като самотата, изолацията, борбата за лична идентичност и проблемите на модерното общество, което го прави един от най-значимите гласове в съвременния театър. Сюжетът на СЕКС, НАРКОТИЦИ, РОКЕНДРОЛ е проникновен поглед върху живота на различни герои, всяка сцена изпълнена с драма, хумор и ирония. Богосян използва острия си ум и наблюдателност, за да покаже тъмната страна на човешката натура, където егото, хедонизмът и стремежът към удоволствие водят до саморазрушение. Това е история за изкушенията и последствията, които носят нашите избори в живота.   Режисьорът Николай Ламбрев-Михайловски се е справил изключително с пренасянето на динамичния и многопластов текст на Богосян на театралната сцена. Той е използвал всички елементи на сценичното изкуство - декор, осветление, музика и, разбира се, актьорското майсторство, за да създаде жив и убедителен свят. Актьорски състав Изключителните изпълнения на проф. д-р Ивайло Христов, Дони - Добрин Векилов, и Коцето-Калки, придават на пиесата още по-голяма дълбочина и автентичност. Всяка роля е интерпретирана с неподражаем усет за детайла, което позволява на зрителите да се потопят напълно във всяка история и да изживеят всяка емоция заедно с персонажите. Сценографът Марина Райчинова е създала визуална среда, която отлично допълва темите на пиесата. Елементите на сцената са подбрани така, че да подчертаят конфликтите и настроенията във всяка сцена, добавяйки допълнително измерение към визуалното преживяване.   Пиесата "СЕКС, НАРКОТИЦИ, РОКЕНДРОЛ" предизвиква аудиторията да размисли не само за очевидните изкушения и пороци, представени в заглавието, но и за по-дълбоките въпроси на човешкото съществуване. Богосян провокира мисли за отговорността, идеализма, и потърсването на смисъл в хаотичния свят, в който живеем. Сценарият е умело написан, с баланс между остроумие и сериозност, каращ зрителите да се замислят за своите житейски избори и ценности.   СЕКС, НАРКОТИЦИ, РОКЕНДРОЛ е повече от театрална постановка това е културно и социално изследване, превърнато в изкуство. Представлението предизвиква, развълнува и разсмива, оставяйки след себе си дълбоки размисли и впечатления. То е задължително за всеки, който цени дълбокия и мисловен театър, който не само забавлява, но и предизвиква да мислим за света и мястото си в него. Билети за Секс, наркотици, рокендрол ще откриете онлайн в ePortal.BG и на касата на театър БЪЛГАРАН

30 Януари - РОДНИНИ

цени от: 30 лв.
19:00
ФКЦ, ЗАЛА 1
Варна
"Роднини" е един от най-новите спектакли на Драматичен театър "Иван Димов" и вече се превърна в едно от най-горещите заглавия на сезона. С комичното си излъчване, пиесата разказва историята на едно семейство, което се сблъсква с различни роднини - от любими баби и дядовци до братя и сестри, на които не се радват толкова много. Режисьорът Орлин Дяков е известен с това, че създава комични представления, които същевременно успяват да задълбочат различни социални проблеми. В "Роднини" той успява да изобрази динамиката на едно семейство, което се опитва да изживее заедно в мир и хармония, но различните личности и интереси го водят към куп безпокойства, спорове и забавни ситуации. В ролята на главния герой се изявява Николай Урумов, който създава неповторим и забавен образ на старец, който се опитва да свърже различните генерации в семейството. Николета Малчева и Константин Николов също изпъкват с карикатурните си образи на брат и сестра, които са твърде заети със своите проблеми, за да се притесняват за другите. Дамяна Тодорова допълва отличната игра на актьорите в ролята на любимата и мъдра баба, която се опитва да създаде хармония във всяка ситуация. Сценографията на Анелия Райкова също заслужава внимание - простотата й успява да създаде уютна и домашна атмосфера, която е идеална за развитието на действието. Въпреки че "Роднини" е комедия, която успява да поднесе и важни послания за това какво е семейството и колко е важно да сме търпеливи и обичливи към роднините

31 Януари - ОБРАЗЦОВ ДОМ НОМЕР 6

цени от: 35 лв.
19:00
ФКЦ, ЗАЛА 1
Варна
"Образцов дом №6" е комедия, която съчетава комични ситуации, забавление и размишления върху теми като семейните взаимоотношения, любовта и общуването в съвременния свят. Тази комедия от Орлин Дяков привлича публиката със своята забавна и остроумна история, изпълнена с неочаквани обрати и ярки герои. Театралната постановката "Образцов дом №6" е режисирана от самия автор на пиесата - Орлин Дяков. Той успява да пренесе на сцената енергията и хумора на текста, като създава динамично и забавно изживяване за зрителите. Сценографията и костюмите, дело на Виолета Радкова, пресъздават атмосферата на образцовия дом и допринасят за цялостното визуално изживяване. В ролите на героите влизат: Мая Бежанска, Филип Аврамов, Ивайло Драганов, Йовко Кънев, Катерина Борисова и Татяна Цветкова. Талантливият актьорски състав пресъздава ярки и уникални герои, които се преплитат в забавни ситуации и предизвикат смях и вълнение у публиката. Сюжетът на "Образцов дом №6" се фокусира върху двама млади влюбени, които искат да се оженят. За да поискат ръката на момичето от бащата й, те влизат в дома й - образцов дом, където всяко членове на семейството има своите специфични интереси и страсти. Бабата е концертираща виолончелистка, бащата е запален рибар, майката е домакиня, а братът е влюбен в мобилните телефони. Всички те съставят забавен и разнопланов свят, който ще предизвика куп различни ситуации и забавления. Въпреки забавните и комични моменти, постановката също така предлага и моменти за размисъл. Във връзка с образцовия дом и идеалите, които можем да си създадем, пиесата насочва вниманието към въпроси за семейните ценности, комуникацията и сътрудничеството между различните поколения. "Образцов дом №6" ни провокира да се замислим за смисъла на общуването в съвременния свят, както и за важността на подкрепата и разбирателството в семейните взаимоотношения. Постановката пренася зрителите в един забавен и остър свят, който се преплита със смях, емоции и изненади. Ако искате да се забавлявате и да се запитате за собствените си представи за идеалния дом и семейството, "Образцов дом №6" е постановката, която трябва да видите. Вълнуваща комедия, изпълнена със смях, емоции и неочаквани обрати, която ще ви остави с усмивка и размисъл. Така че не пропускайте възможността да се потопите в този забавен свят на Орлин Дяков и неговите изтъкани актьори, които ще ви развеселят и вдъхновят с неподражаемия си талант.   Купи билети за комедията Образцов дом номер 6 Театралната постановка ще се проведе в Зала 1 на Фестивален комплекс Варна - онлайн в ePortal.BG ще откриете най-добрите места. Тук ще откриете билети за театър и концерти. - на касата на Театър Българан  

ePortal.BG e надежден източник за билети за театър и концерти за най-големите и най-очаквани събития във Фестивален комплекс Варна, Летен театър и Спортната зала Варна.

Нашата мисия е да Ви предоставим най-лесния начин за закупуване на билети за вашите любими театрални постановки и концерти, без да се налага да стоите в дълги опашки и да губите време. Нашият уеб сайт е дизайниран така, че да можете да закупите билети за всички нашите събития бързо и лесно, без да се налага да напускате удобството на дома си.

Онлайн билети и програма за театър и концерти

във Фестивален и конгресен център Варна, Летен театър Варна, Дворец на културата и спорта Варна , Ретро клуб и бар & ресторант MoonLight на Варненският плаж.
Очакваме Ви да се присъедините към нашето мултикултурно семейство на любителите на театъра и концертите и да споделите незабравими моменти заедно с нас! . Заповядайте на театър във Варна!
Закупете билета си още днес!
Ние сме готови да Ви осигурим незабравимо изживяване и много забавление на всички събития, които предлагаме.
 

Без значение дали сте любител на театрални постановки или музикални концерти,

ePortal.BG е тук, за да се погрижи за вашата културна наслада. Със сигурност в програмата на Фестивалния и конгресен център Варна, Летния театър Варна, Двореца на културата и спорта Варна, Ретро клуба и бара & ресторант MoonLight на Варненският плаж, ще откриете събития, които ще задоволят вашия изискан вкус и интереси. От забавни комедии и драматични постановки до грандиозни музикални изпълнения и концерти на световни звезди, нашата програма ви предлага множество възможности за културно обогатяване и незабравими преживявания.

Закупете билетите си онлайн

и се наслаждавайте на най-добрите места на най-добрите цени. Нашата мисия е да направим процеса на закупуване на билети лесен и удобен, без да прекъсвате уютния си домашен комфорт. Нашият уеб сайт е създаден така, че да ви предостави бърз и сигурен начин за резервация на желаните събития с няколко клика на мишката.

Изживейте магията на театъра и музиката във Варна

и се насладете на културното разнообразие, което този красив град предлага. Очакваме ви да станете част от нашето мултикултурно семейство на любителите на изкуството и да се наслаждавате на невероятни представления и забавления заедно с нас! Заповядайте на театър във Варна и се насладете на избрания от вас спектакъл или концерт, защото културата ни обединява и радва сърцето. Не пропускайте да се потопите в света на изкуството и да създадете незабравими спомени с ePortal.BG!