ePortal.BG
Пиесата с Йоанна Темелкова и Владо Михайлов АЗ И ТИ, ПРЕДИ НИЕ

АЗ И ТИ, ПРЕДИ НИЕ


15 гласаАктьори:
Йоанна Темелкова Йоанна Темелкова Владимир Михайлов Владимир Михайлов

Времетраене: 97 мин.
АЗ И ТИ, ПРЕДИ НИЕ
Участват: Йоанна Темелкова и Владимир Михайлов
Автор: Светльо Томов
Режисьор: Димитрис Георгиев

- Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Сподели

АЗ И ТИ, ПРЕДИ НИЕ с Владо Михайлов и Йоанна Темелкова

В света на театъра, където всеки разказ е способен да раздвижи душата и да предизвика мисленето, постановката "Аз и ти, преди ние" се откроява с уникалната си способност да ни пренесе през цялата гама на човешките емоции. С участието на Йоанна Темелкова и Владимир Михайлов, и под режисурата на Димитрис Георгиев, тази дългоочаквана премиера обещава да бъде не просто театрално представление, а пътуване към интимността и сложността на междуличностните отношения.

Изписана от майсторската ръка на Светльо Томов,

"Аз и ти, преди ние" разгръща историята на две души, които са изгубили пътя един към друг в лабиринта на съвременния живот. Това е разказ за изпитанието да откриеш отново изгубената близост, за трудностите да изразиш истинските си чувства в свят, който все по-малко оставя място за истинско чувство и мечтание. Пиесата ни кани на една среща, която е всичко друго, но не и случайна - среща, която буди недоизказаните думи и скритите чувства, които времето не е избледняло, а е направило още по-силни.

Владимир Михайлов и Йоанна Темелкова, две имена,

които отдавна не са заедно на сцената, сега се завръщат, за да вдъхнат живот на героите на Томов. Тяхната химия, утвърдена в предишни театрални и екранни проекти, се очаква с голям интерес от публиката. Театралните критици и зрители са в предвкусване на тази дългоочаквана среща на сцената, където всеки гест и всяка пауза в разговора имат значение, където мълчанието говори със същата сила като думите.

"Аз и ти, преди ние" не е просто пиеса за любовта и раздялата.

Това е разказ за пътуването назад към себе си, за откриването на забравените пътеки на сърцето и душата, за смелостта да се изправиш пред истината на собствените си желания и страхове. Под текстурата на личната история на двама души, авторът разплита универсални въпроси за човешкото съществувание, за смисъла на живота и за търсенето на щастие.
Постановката предлага на зрителите не просто вечер на театъра, а възможност за размисъл и самопознание. Със своето богато сценографско и музикално оформление, "Аз и ти, преди ние" се превръща в мост между света на изкуството и дълбоките, лични преживявания на всеки един от нас. От този мост можем да надникнем както в собствените си души, така и в безкрайните възможности на човешките отношения.

Купи билети онлайн за "Аз и ти, преди ние"

Очаквано, премиерата на е сред най-антиципираните събития в театралния календар, с обещанието да остави неизтриваеми следи в сърцата и съзнанието на зрителите.
Дългоочаквана премиера на любима екранна двойка!

Елате и гледайте първото представяне на театрална сцена на Владо Михайлов и ударното завръщане на Йоанна Темелкова в театъра.
 
"Аз и ти, преди ние, какви бяхме?" пита авторът Светльо Томов в своята пиеса за двама. Това е историята на една изживяна любов, но не докрай. За това как сме забравили да чувстваме, да мечтаем и да бъдем щастливи. За една среща, която буди всичко недоизказано. Думи, които вече звучат различно. - Д. Г.
последно представление:
26.05.2024 19:00 ФК, ЗАЛА 1 Варна
Продажбата на билети в ePortal.BG се извършва за сметка и от името на организатора на съответната театрална постановка или концерт. Провеждане и организирането на събитието, издаване да фактури е отговорност на организатора.