АКО ИЗВИКАШ НОЩЕМ С ВСИЧКА СИЛА


8 гласа
04 Юли 2024 19:30Варна - ФКЦ, ЗАЛА 1 билети
Актьори:
Александра Сърчаджиева Александра Сърчаджиева Петър Антонов Петър Антонов

Времетраене: 97 мин.
АКО ИЗВИКАШ НОЩЕМ С ВСИЧКА СИЛА 
С участието на: Александра Сърчаджиева и Петър Антонов
Текст: Яна Борисова
Режисьор: Димитър Коцев-Шошо
Музика: Милен Кукошаров
Сценография и костюми: Елис Вели
Продуцент: Арт театър

- Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Сподели

Театрална постановка АКО ИЗВИКАШ НОЩЕМ С ВСИЧКА СИЛА

Вълшебството на театъра се крие в неговата способност да преобразява ежедневните моменти в изключителни събития, да издига човешките емоции на сцената и да ни кара да се замислим над същността на живота, любовта и взаимоотношенията. "Ако извикаш нощем с всичка сила" е такъв спектакъл – едновременно забавен и трогателен, представящ ни универсалната истина за търсенето на любовта и нейните множествени лица. С участието на звездите Александра Сърчаджиева и Петър Антонов, постановката на Димитър Коцев-Шошо е смело и свежо творческо начинание, където комедията и драмата се преплитат в един неповторим театрален опит.


В центъра на действието стои историята на Ева

персонаж, изигран майсторски от Александра Сърчаджиева. Ева е млада жена, която в последния момент решава да избяга от своята сватба, борейки се със собствените си съмнения и страхове от ангажираността и традиционните норми. Тази дръзка стъпка я води на неочаквано пътешествие на самооткриване и търсене на истинската любов, където среща Петър Антонов в ролята на мистериозен непознат, който се превръща в нейн спътник.

Актьорско майсторство - дуетът Сърчаджиева и Антонов

демонстрира изключителна химия на сцената, като всеки от тях допринася за дълбочината и сложността на своите герои. Сърчаджиева изследва нюансите на Ева с изтънченост и чувствителност, докато Антонов добавя към своя персонаж слой от мистериозност и обаяние, което прави тяхната връзка


Режисура и Визуално Оформление

Димитър Коцев-Шошо, режисьорът на спектакъла, успява да навигира умело между лекотата на комедията и сериозността на драматичните моменти, като по този начин създава балансирано и завладяващо представление. Сценографията на Елис Вели и костюмите, дело на дизайнера, допълват визуалната концепция на постановката, придавайки й елегантност и стил.


Музиката, композирана от Милен Кукошаров,

играе ключова роля в спектакъла, като усилва емоционалния заряд на сцените и обогатява театралния опит. Чрез внимателно подбрани музикални произведения, композиторът добавя допълнително измерение към историята, като по този начин подчертава различните етапи на вътрешното пътуване на героите.


Купи билети за "Ако извикаш нощем с всичка сила"

спектакъл, който се откроява със своята способност да разказва за сложността на човешките емоции и връзки чрез присмехулник на комедията. Съчетавайки таланта на своите актьори, иновативната режисура и богатото музикално оформление, постановката предлага на зрителите не само забавление, но и дълбоки размисли за любовта, изборите и възможността за промяна. В този смисъл, спектакълът не е просто театрално представление, а покана за пътуване в дълбините на човешката душа и сърце.
Как се говори за любовта? Оказва се, че няма правила. Няма позовлени или забранени теми, особено когато нещата са излезли извън твоя контрол. Много отдавна всички чакаме някой, който да разкаже на глас откровено и без задръжки  истината за всичко онова, което преживяваме, когато сме влюбени несподелено. 

Ако извикаш нощем с всичка сила е една изключително смешна и вълнуваща романтична комедия, която ще ни преведе през объркания и хаотичен живот на Ева – млада и красива жена, която току-що е избягала от сватбата си.  

Изключителните актьори Александра Сърчаджиева и Петър Антонов ще бъдат отново на една сцена заедно и ще ни покажат ювелирна актьорска игра на един изумителен театрален тандем.

След безапелационния успех на постановката „На живо“, превърнала се в събитие без аналог на българска сцена (награда Аскеер 2022), екипът на спектакъла се събира отново за да създаде един уникален проект, този път в полето на комедията. Димитър Коцев-Шошо, Яна Борисова, Милен Кукошаров и Елис Вели са творческа група, която работи от години заедно, създавайки едни от най-успешните и хитови театрални и сценични спектакли, сред които: „ На живо“, „Място, наречено Другаде“ ( Икар 2023, Аскеер 2023),“ С гръб към залеза“, „за любовта…“, „Нощните Рицари“  с участието най-големите български актьори, включително  Цветана Манева, която работи ексклузивно и само с тях. Всяка тяхна постановка се радва на огромен зрителски интерес и дълъг сценичен живот. За последните няколко години екипът създава произведения, които променят културния контекст в България и нареждат имената на артистите в него сред  най-ярките звезди на българската сцена.