ePortal.BG
Комедията АННА БИЖУТО на режисьора Александър Дойнов

АННА БИЖУТО


7 гласаАктьори:
Таня Кожухарова Таня Кожухарова Георги Низамов Георги Низамов Александър Димов Александър Димов Владинелла Кацарска Владинелла Кацарска

Времетраене: 95 мин.
АННА БИЖУТО
комедия от Марк Камолети
Режисьор: Станислав Дойнов
Сценограф: Мария Колева
Актьори: Таня Кожухарова, Георги Низамов, Людмила Стоин, Александър Димов, Владинелла Кацарска
Продуцент:Тодор Цветанов

- Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение до 10 минути ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Сподели

АННА БИЖУТО - комедия на Марк Камолети

в режисурата на Станислав Дойнов и сценографията на Мария Колева, е една от най-ярките и динамични комедии, която изследва сложните нюанси на любовта и изневярата в контекста на едно класическо френско семейство. С актьорски състав, включващ Таня Кожухарова, Георги Низамов, Людмила Стоин, Александър Димов и Владинелла Кацарска, пиесата представя един забавен, но и задълбочен поглед върху връзките и личните взаимоотношения.

Театралната постановка Анна Бижуто разказва историята

на едно семейство, попаднало във вихъра на любовни интриги и недоразумения. Централен въпрос е дали вечната любов е мит или действителност, като пиесата преплита комични ситуации с дълбоки размисли за природата на човешките отношения. Постановката разкрива характерната за Камолети игра с истината и измамата, където секретите и лъжите на персонажите непрекъснато се разплитат и преплитат, създавайки един комичен хаос, пропит с философска дълбочина.

Главната героиня, Анна Бижуто,

чийто образ е брилянтно изграден от Таня Кожухарова, е в центъра на вихъра от случки. Тя е символ на модерната жена, която балансира между семейните задължения, личните стремежи и скритите страсти. Нейният характер е многослойно изграден, съчетавайки елегантността и харизмата на класическата френска комедия със съвременните въпроси за идентичността и самоосъзнаването.

Георги Низамов и Людмила Стоин представят изключителни изпълнения, които допълват и подсилват динамиката на Анна Бижуто. Техните персонажи са важни фигури в пиесата, които привнасят допълнителен слой от хумор и драматизъм. Александър Димов и В
ладинелла Кацарска също играят ключови роли, като всеки от тях внася своя уникален стил и присъствие на сцената, създавайки незабравими моменти, които оставят отпечатък в сърцата и умовете на зрителите.

Режисурата на Станислав Дойнов е изтънчена и в същото време динамична.

Той успява да балансира между лекотата и дълбочината на текста, представяйки го в свеж и съвременен контекст. Сценографията на Мария Колева допълва визуалната естетика на постановката, като създава усещане за класически френски интериор, който е идеалният фон за разгръщането на действието.


Музиката, подбрана от Михаил Шишков - син,

е елегантна и подчертава както комедийните, така и драматичните моменти в пиесата. Звуковото оформление е внимателно проектирано, за да подсили емоционалния заряд на сцените и да допринесе за пълноценното театрално изживяване.

Купи билети за театралната постановка Анна Бижуто

не просто комедия за любовни заблуди и семейни интриги, а пиеса, която изследва по-дълбоки теми като истинността и измамата в личните отношения.
Анна Бижуто е една от най-динамичните пиеси на Марк Камолети. Пренасяйки ни в един извънреден момент от живота на едно класическо френско семейство.Постановката ни кара да се замислим за любовта и дали всичко, което се случва на тъмно, излиза на светло. Поднесена по лек и забавен начин ни дава отговор на въпроса дали вечната любов е само мит или тя винаги се издига над всичко.Катарзис и устои на духа и съкровените чувства.