ePortal.BG
концерт-спектакъла „БЕГЕ РАЗ ДВА ТРИ“ на Иво Димчев

БЕГЕ РАЗ ДВА ТРИ


6 гласа


Актьори:
Иво Димчев Иво Димчев

Времетраене: 96 мин.
Иво Димчев представя във Варна
"БЕГЕ РАЗ ДВА ТРИ"
Концерт - спектакъл с лековит характер!
Не се препоръчва за лица под 18 г. възраст

- Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение до 10 минути ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Сподели

"Беге раз два три" е концерт - спектакъл,

ще видите на театралната сцена във Варна талантливия Иво Димчев.

Забранено за лица до 18 години!

Това ще бъде едно незабравимо изживяване за всички любители на музиката и театралното изкуство.

 

В концерта ще чуем най-добрите откъси от спектаклите

Som Faves, Лили Хендел, P project, Facebok theatre, I-cure, Selfie concert, In Hell with Jesus, Avoiding Delifeath и други, които Иво Димчев е изпълнявал на сцените по целия свят.
Ще можем да се насладим на различни текстове от Лирика и Педератуси и да чуем BEST OF изпълненията на Иво Димчев на английски, руски и български език.
 

"Беге раз два три" е концерт - спектакъл,

който има лековит характер и не се препоръчва за лица под 18 години възраст. Ще се насладим на виртуозни музикални изпълнения, танцови номера и забавни комедийни сцени, които съчетават таланта на Иво Димчев като актьор и музикант.
Това е първият път, в който "Беге раз два три" се представя на български език и сме сигурни, че ще бъде незабравимо и уникално преживяване за всички зрители. Не пропускайте да бъдете част от това незабравимо театрално и музикално изживяване!
В него има любими откъси от моите спектакли  Som Faves, Лили Хендел, P project, Facebok theatre, I-cure, Selfie concert, In Hell with Jesus, Avoiding Delifeath и др. които съм имал удоволствието да играя по целия свят през последните 15 години.
Ще включа избрани текстове от Лирика и Педератуси. И разбира съм подбрал BEST OF моите английски, руски и български песни.
За първи път спектакълът е на български!
 
последно представление:
11.04.2023 19:30 ФК, ЗАЛА 2 Варна