ePortal.BG
малката нощна комедия „ДОКАТО ТИ СПЕШЕ“ с реж. Б. Петканин

ДОКАТО ТИ СПЕШЕ


9 гласаАктьори:
Мариан Бачев Мариан Бачев Антоан Петров Антоан Петров Ева Тепавичарова Ева Тепавичарова Кирил Ефремов Кирил Ефремов Десислава Бакърджиева Десислава Бакърджиева Светломир Радев Светломир Радев

Времетраене: 79 мин.
ДОКАТО ТИ СПЕШЕ
Автор Ваня Иванова
Режисьор Богдан Петканин
Сценография и костюми Милен Боричев
Участват: Мариан Бачев, Ева Тепавичарова, Десислава Бакърджиева, Кирил Ефремов, Антоан Петров, Светломир Радев
Продукция на ДКТ "Константин Величков"

Сподели

Театралният спектакълът "Докато ти спеше" с участието на

актьорите Мариан Бачев, Ева Тепавичарова, Десислава Бакърджиева, Кирил Ефремов, Антоан Петров и Светломир Радев, е новата поредна комедийна продукция на ДКТ "Константин Величков".
Автор на пиесата е Ваня Иванова, а режисьор на постановката е Богдан Петканин.

Спектакълът "Докато ти спеше" представя забавната и едновременно мистериозна страна на живота в един блок.

Внимателно изграденият сценографски дизайн на Милен Боричев придава на сцената реалистична визия на жилищния комплекс и му придава особен шарм. Зрителите ще бъдат погълнати в атмосферата на тайните, която се крие зад вратите на блока и ще се забавляват с непредвидимите ситуации, в които попадат героите.

Актьорите Мариан Бачев, Ева Тепавичарова, Десислава Бакърджиева, Кирил Ефремов, Антоан Петров и Светломир Радев изпълняват своите роли с изключително майсторство и ентусиазъм. Техният комичен талант и способност да създават живописни и забавни персонажи гарантират вълнуващо и забавно преживяване за публиката. Всяко изпълнение е преживяване на различни ситуации и емоции, които зрителите ще си припомнят с усмивка и задоволство.

След полунощ, когато някои от нас заспиват, други се пробуждат и започват да правят тълпища и шум, като например да правят ремонт с бормашина, да пукат гуми, да блъскат по радиаторите и мебелите, да пускат прахосмукачката, да играят с кучето и да пеят в банята. Всичко това се случва докато спим, а когато се събудим, ставаме част от тях.

Актьорите в тази комедийна постановка са известни телевизионни звезди,

чийто гений да забавляват на макс е потвърден от дълго време. Те впечатляват с уменията си да пресъздават различни типажи и да ги правят наистина забавни за публиката. Спектакълът предлага не само смях, но и емоционални моменти, които ще задържат зрителите в театъра до края на представлението.

Сценографията и костюмите на спектакъла са дело на Милен Боричев,

който е добре познат в театралните кръгове като фитнес инструктор. Той е създал интересна и уютна атмосфера на жилищния блок, която допълва мистериозното на тайния живот на обитателите му.

Ако търсите нова и забавна театрална постановка,

която ще ви накара да се забавлявате, да се смеете и да се замисляте и да предлага уникална комбинация от смях, мистерия и емоционални моменти, които ще ви провокират и ще задържат вниманието ви до последната сцена. Не пропускайте възможността да се насладите на това незабравимо театрално преживяване и да се потопите в света на "Докато ти спеше".

Взривоопасната комедия събира телевизионни звезди, чиито гений да забавляват на макс е потвърден от дълго време.  
След полунощ, докато ти спиш, те се пробуждат и живеят сред нас. След полунощ докато ти спиш, те започват да бродят сред нас, да правят ремонт с бормашина, да пукат гуми, да правят околосветско с асансьора, да блъскат по радиаторите, да пускат прахосмукачката, да си играят с кучето, да свирят на барабани, да местят мебели, да изхвърлят боклука, да пеят в банята, да блъскат вратите... Докато ти не се събудиш и не станеш един от тях.
последно представление:
17.07.2023 20:30 Летен театър Варна
Продажбата на билети в ePortal.BG се извършва за сметка и от името на организатора на съответната театрална постановка или концерт. Провеждане и организирането на събитието, издаване да фактури е отговорност на организатора.