Авторският моноспектакъл на Димитър Живков ЖИВАК

ЖИВАК


8 гласа


Актьори:
Димитър Живков Димитър Живков

Времетраене: 120 мин.
"ЖИВАК"
Текст и изпълнение - Димитър Живков
Режисьор - Димитър Стефанов
Художник - Димитър Димитров
Композитор - Мартин Каров
Фотограф - Владислав Христов

- Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение до 10 минути ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Сподели

"ЖИВАК" е театрална постановка, която се отличава

със своята уникалност и емоционална сила. Изпълнението е дело на непревземаемия Димитър Живков, който не само изпълнява текста, но и го създава. Под режисурата на Димитър Стефанов, сценографията на Димитър Димитров, музиката на Мартин Каров и фотографията на Владислав Христов, "ЖИВАК" пренася зрителите във вълшебния свят на врачанския манталитет.

Спектакълът представя три разказа,

които проследяват уникални човешки съдби, като се играят с патос и майсторство. Всеки от тях разкрива по свой начин същността на врачанския дух, чувството за хумор и светоглед. През присъствието на героите, зрителите се запознават с борбата с отраженията на живота, които се превръщат в самия живот. Въпреки сълзите и тъгата, в историята се преплитат надежда и сила, които помагат на героите да се изправят срещу предизвикателствата и да се преодолеят.

"ЖИВАК" е също и призив за запазените ценности и корените,

които ни определят. През спомена за нашите истински чувства и нашите произходи, можем да се възродим и да открием нова сила и смисъл в себе си. Това е история за самото съществуване, за преодоляване на преградите и за постигане на вътрешен растеж.

"ЖИВАК" е не само спектакъл, но и изживяване, което ще разтърси емоциите на зрителите. Той предлага изключителна възможност да се потопите в света на врачанската култура и да се откриете нови погледи и разбирания за човешкото съществуване.


За да се насладите на "ЖИВАК", във ФКЦ Варна

можете да закупите

билети онлайн от платформата ePortal.BG,

където ще намерите подробна информация за датите и часовете на представленията. Освен това, билети може да бъдат закупени и на

касата на Театър Българан,

където добре обучените служители ще ви помогнат с информация и консултации при избора на подходящите места.

Не пропускайте вълшебното изживяване, което "ЖИВАК" ще ви предложи. Заповядайте на представленията и се потопете в света на врачанската култура и магия. Очаква ви незабравимо пътешествие през емоциите и разбирането на човешкото съществуване.

Един спектакъл, посветен на врачанския манталитет, чувство за хумор и светоглед.
Три разказа, проследяващи различни уникални човешки съдби, изиграни с патос и майсторство.
Една борба с отраженията на живота ни, които се превръщат в самия живот, за съжаление.
Една история за това как споменът за корените и за истинските ни чувства може да ни възроди.