ePortal.BG
Филип Авромов, ФИЦАТА в комедийното шоу „З@ЩОТО СЪМ ИЗВЕСТЕН“

ЗАЩОТО СЪМ ИЗВЕСТЕН


19 гласа


Актьори:
Филип Аврамов Филип Аврамов

Времетраене: 84 мин.
ФИЦАТА представя "З@ЩОТО СЪМ ИЗВЕСТЕН"
Спектакълът е подходящ за лица над 18 г.

Дългоочакваната морска премиера на комедийното шоу "З@щото съм известен" вече е факт. 
Поради голям интерес на 25 април във Фестивален и конгресен център, Филип Аврамов ще представи ексклузивно пред варненска публика авторското си шоу. 

- Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение до 10 минути ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Сподели

ФИЦАТА представя комедийното шоу "З@ЩОТО СЪМ ИЗВЕСТЕН"

което обещава да ви размаже от смях и да ви отведе в света на един талантлив и обичан от публиката артист - Филип Аврамов, известен още като Фицата. Комедийното шоу е подходящо за лица над 18 години и ще представи на варненската публика вълнуващи и забавни размисли, случки и истории от живота на Фицата.

 

Спектакълът е с дългоочаквана морска премиера

във Фестивалния и конгресен център Варна, където ще имате възможност да се забавлявате и да се посмеете на весели анекдоти от живота на талантливия артист.
 

"З@ЩОТО СЪМ ИЗВЕСТЕН" не е биографична изповед,

а по-скоро бегло надникване в главата на Филип Аврамов, където ще можете да чуете пикантни откровения, истории зад кадър, инфлуенсърски премеждия и всичко това представено с голяма доза самоирония и смях. В това комедийно шоу Фицата ще ви разкаже за несгодите си с жените, какво се случва зад кулисите и зад кадър, какви са му анти ковид мерки и как стана #инстафица.
В "З@щото съм известен" са вплетени лични истории, откровения и пикантни факти от живота на артиста, които ще ви забавляват и ще ви оставят с много приятни спомени. Спектакълът е подходящ за лица над 18 години и обещава да ви зарадва със своята динамика, хумор и много забавление.

Смяхът и забавата са гарантирани, а Филип Аврамов

ще ви покаже света около себе си с голяма доза самоирония и пикантни откровения. Спектакълът е единствен и неповторим шанс да видите авторското комедийно шоу на Фицата, затова не пропускайте вълнуващия спектакъл "З@ЩОТО СЪМ ИЗВЕСТЕН".

Не пропускайте тази уникална възможност да се забавлявате и да се посмеете заедно с един от най-обичаните артисти в България. Вземете билетите си за "З@щото съм известен" и се гответе за незабравимо преживяване на сцената в театъра във Варна.
В комедийното шоу "З@щото съм известен", Фицата ще ви размаже от смях, споделяйки всякакви случки и размисли от неговия живот! Това не е биографична изповед, а бегло надникване в главата на един талантливи обичан от публиката артист

Подгответе се за пикантни откровения, истории зад кадър, инфлуенсърски премеждия и всичко това представено с голяма доза самоирония и смях
последно представление:
25.04.2023 20:00 ФК, ЗАЛА 2 Варна