ePortal.BG

ЗА ЛЮБОВТА


16 гласаАктьори:
Александра Сърчаджиева Александра Сърчаджиева Петър Антонов Петър Антонов Александър Сано Александър Сано Даниел Върбанов Даниел Върбанов Дарин Ангелов Дарин Ангелов Филип Буков Филип Буков Боряна Братоева Боряна Братоева Цветана Манева Цветана Манева Николаос Цитиридис Николаос Цитиридис

Времетраене: 108 мин.
ЗА ЛЮБОВТА
по драматургични текстове на Яна Борисова
Режисьор Димитър Коцев – Шошо
Сценография Елис Вели
Музика Милен Кукошаров. В изпълнение на Милен Кукошаров и Windharmonium
С участието на: Цветана Манева, Александра Сърчаджиева, Петър Антонов, Александър Сано, Дарин Ангелов, Филип Буков, Боряна Братоева, Даниел Върбанов и Нощните Рицари
Със специалното участие на Николаос Цитиридис
Продукция на Арт Билет

Сподели

Театралната постановка "ЗА ЛЮБОВТА"

е уникално театрално-музикално преживяване, което събира на една сцена известни актьори и специални гости. Спектакълът представя текстове на драматурга Яна Борисова и е постановен от режисьора Димитър Коцев – Шошо. Сценографията е дело на Елис Вели, а музиката е създадена от Милен Кукошаров и изпълнена от него и Windharmonium.

"ЗА ЛЮБОВТА" е комбинация от различни текстове,

написани в различни периоди и по различни причини от Яна Борисова. В тази комедия се преплитат нежни, смешни и покъртителни изповеди на няколко души, които се борят за правото си на любов и се сблъскват с ужаса от самотата. Спектакълът разглежда основни теми като правото на щастие, човешките дефекти, зависимостите, страховете, скритите чувства и, най-вече, любовта и последствията от нея.

В "ЗА ЛЮБОВТА" участват актьорите

Цветана Манева, Александра Сърчаджиева, Петър Антонов, Александър Сано, Дарин Ангелов, Филип Буков, Боряна Братоева, Даниел Върбанов, също и Нощните Рицари, а специално участие има Николаос Цитиридис.

Поетичните и забавни моменти в "ЗА ЛЮБОВТА" са създадени благодарение на талантливите актьори, които ви пренасят в света на любовта и емоциите. Този спектакъл предлага разнообразие от интерпретации и погледи върху любовта, които ще ви вълнуват и вдъхновяват.

Ако желаете да се насладите на "ЗА ЛЮБОВТА"

и да се потопите в магията на театъра, можете да закупите билети онлайн през платформата ePortal.BG или да ги намерите на касата на Театър БЪЛГАРАН.

Забравете за ежедневието и се поглезете с невероятното представление, което ще ви накара да размишлявате за смисъла на любовта и човешките взаимоотношения.

Голямата актриса Цветана Манева ще разказва „за любовта…“ на една сцена сред съзвездие от български актьори.

„за любовта…“ е изумително смешно и покъртително откровен разговор за щастието, вълнението, ревността, копнежите и всичко, което никога не посмяваме да изричаме, но страшно много ни вълнува. И всичко това на фона на приказна музика, под открито небе в компанията на морето.

Великолепният спектакъл „за любовта…“, по текстове на изключителната Яна Борисова, среща на една сцена блестяща група актьори, които ще ви накарат да преживеете емоции, които не сте изпитвали до този момент.

 
последно представление:
04.08.2023 20:30 Летен театър Варна