ePortal.BG
Шоуто на Ники Урумов

ЗА СЕКСА И ПОЛИТИКАТА БЕЗ ТАБУТА И ЗАДРЪЖКИ


6 гласа


Актьори:
Николай Урумов Николай Урумов

Времетраене: 80 мин.
ЗА СЕКСА И ПОЛИТИКАТА БЕЗ ТАБУТА И ЗАДРЪЖКИ
Музика: Нелко Коларов
Комедиен Стендъп спектакъл на Николай Урумов
Забранен за лица до 16 г. колкото и да са симпатични.
 
  • Допустимо е закъснение с до 10 минути след началото на спектакъла. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в заведението и билетът ще се счита за използван.
  • При закъснение ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Сподели

Стендъп шоуто "ЗА СЕКСА И ПОЛИТИКАТА БЕЗ ТАБУТА И ЗАДРЪЖКИ"

с участието на Николай Урумов е едно необичайно и провокативно събитие, което ще ви потопи в света на сексуалността и политиката без цензура и ограничения. На сцената Николай Урумов ще представи своя уникален подход към актуални теми, разкривайки пикантната страна на сексуалния и политически живот на съвременния българин.

Смяхът винаги е бил силен инструмент за прехвърляне на послания

и общуване с публиката. И стендъп комедията, в която Николай Урумов е специалист, не прави изключение. Тя предлага възможност за разсейване на напрежението и изграждане на емоционална връзка между артиста и зрителите. В този случай, "ЗА СЕКСА И ПОЛИТИКАТА БЕЗ ТАБУТА И ЗАДРЪЖКИ" излага безценната комбинация между хумор, сатира и социални коментари, които ни предизвикват да размишляваме и се забавляваме в едно и също време.

В този жанр няма теми, които са забранени или табу.

Сексуалността и политиката са две сфери от живота, които винаги са били предмет на интерес и разговори. И в комбинацията им, представена с хумор и без цензура, Николай Урумов създава вълнуващо и провокативно шоу.


Стендъп шоуто "ЗА СЕКСА И ПОЛИТИКАТА БЕЗ ТАБУТА И ЗАДРЪЖКИ" с Николай Урумов на сцената е гаранция за много смях, забавление и размисъл. Той ще ви предложи оригинален поглед върху света около нас.

Покупката на билети за стендъп шоуто "ЗА СЕКСА И ПОЛИТИКАТА БЕЗ ТАБУТА И ЗАДРЪЖКИ" може да се осъществи онлайн чрез ePortal.BG. Следвайте инструкциите за онлайн плащане и осигурете си място за забавление и смях.
 

Не пропускайте вълнуващото стендъп шоу "ЗА СЕКСА И ПОЛИТИКАТА БЕЗ ТАБУТА И ЗАДРЪЖКИ" с участието на Николай Урумов. Бъдете готови за много смях, интересни размисли и вълнуваща атмосфера. Отпуснете се и се насладете на вечер, пълна с уникални моменти и забавление.

По безкрайно актуални теми, в него ще можем да видим пикантната страна на сексуалния и политически живот на съвременния българин :)

Добре известен е оня афоризъм, че ако примитивният хумор предизвиква смях, то изисканият генерира преди всичко възхищение.Това се отнася, обаче само за англичаните и техния хумор. Нашият хумор е друг. Той е балкански, а знаем, че и Балканите са други.

Нека не забравяме, че чувството за хумор е бисексуално, т.е. то изневерява както на мъжа, така и на жената, пък ако ще те да са и българи. По тази причина много от нашите сънародници са в състояние на развод с това си чувство.

Така, че скъпи приятели, не допускайте то да ви изневери. Смейте се! Смейте се не само на Първи април и не само, защото смехът пречиства душата. Смейте се, защото много по-добре е да се напикаеш от смях, отколкото да напълниш гащите от страх.

И не чакайте Първи април, за да проверите своето чувство за хумор, посредством следния експеримент. Застанете пред огледалото и се постарайте да изобразите умна и сериозна физиономия. Напрегнете се да задържите това умно изображение колкото се може по-дълго време.Ако не успеете и се разсмеете, не се разстройвайте – значи не само имате чувство за хумор, но и определено не сте глупави...

Смейте се, господа! Смейте се, защото е доказано, че най-дълго живеят тези индивиди, които често умират от смях!
последно представление:
23.08.2023 20:30 Сцена MoonLight Варна