ePortal.BG
Театралната комедия ЗА СНАХИТЕ И СВЕКЪРВИТЕ

ЗА СНАХИТЕ И СВЕКЪРВИТЕ


7 гласаАктьори:
Филип Янев Филип Янев Валентин Андреев – Рафе Валентин Андреев – Рафе Стефан Сърчаджиев Стефан Сърчаджиев Красимир Демиров Красимир Демиров

Времетраене: 96 мин.
ЗА СНАХИТЕ И СВЕКЪРВИТЕ
“За снахите и свекървите“ е част от народните истории, събрани и режисирани от Красимир Демиров
С участието на: Любов Николова,Татяна Христова, Филип Янев, Владимир Трендафилов, Георги Георгиев, Димитрина Гинева, Васил Василев
Продуцент: ДТ "Йордан Йовков"

- Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Сподели

Театралната постановка За снахите и свекървите,

режисирана от Красимир Демиров и представена от ДТ "Йордан Йовков", е уникален театрален опит, който изследва един от най-вечните и интригуващи конфликти в човешките взаимоотношения – този между снахата и свекървата. Тази постановка, включваща актьорите Любов Николова, Татяна Христова, Филип Янев, Стефан Сърчаджиев, Велизара Петкова, Валентин Андреев-Рафе и Васил Василев, е не просто театрално представление, а дълбок поглед към сложните човешки емоции и взаимоотношения.

Сюжетът на "За снахите и свекървите" е вдъхновен

от народните истории и проследява живота на едно семейство, в което сърцевината на драмата е взаимоотношението между свекървата и нейната снаха. Конфликтът е разгърнат около личността на сина – обект на обожание за майка си и съпруг за своята жена. Постановката представя различните гледни точки, като разкрива дълбочината на човешките емоции, вярностите и недоразуменията.

В "За снахите и свекървите" актьорският състав е изключителен.

Любов Николова и Татяна Христова в ролите на свекървата и снахата, съответно, представят впечатляващи и реалистични изпълнения. Тяхното актьорско майсторство превръща всекидневните ситуации в истински театрални шедьоври. Филип Янев, Стефан Сърчаджиев, Велизара Петкова, Валентин Андреев-Рафе и Васил Василев също внасят своя принос в динамиката на представлението със своите уникални характери.

Режисурата на Красимир Демиров е изпълнена с творчески подходи,

които правят спектакъла истинско визуално и емоционално преживяване. Сценографията и костюмите допълват драматичния тон на пиесата, като създават усещане за автентичност и времева точност.

Музикалното оформление, под ръководството на композитора Антони Дончев,

добавя допълнителен слой към театралното изживяване. Музиката е внимателно подбрана, за да отразява настроението и емоциите на сцената, като по този начин усилва въздействието на драматичните моменти.

Купи билети за ЗА СНАХИТЕ И СВЕКЪРВИТЕ
театрална постановка, която успява да съчетае комедийните и драматични елементи, за да представи една сложна и многопластова картина на човешките отношения. Този спектакъл е не само забавление, но и възможност за размисъл върху вечните човешки теми като семейството, любовта и конфликтите. Постановката е доказателство за изкуството на българския театър да разказва истории, които са актуални и вдъхновяващи. "За снахите и свекървите" е задължително преживяване за всеки ценител на театъра, търсещ дълбоко и значимо съдържание.
Пиеса? Не ! Просто ситуация от живота на снаха и свекърва. Легенди се разказват за конфликтите и  пропастите между тях! И  в основата на всичко е  Той-синчето на мама,но вече женен за жена си! Боже-Боже!!!! Няма ли кой да ги помили тия двете..."За снахите и свекървите" е част от народните истории, събрани и режисирани от Красимир Демиров
последно представление:
13.06.2024 19:30 ФК, ЗАЛА 1 Варна