ePortal.BG
Александър Кадиев и Стефани Ивайло в комедията от Иво Сиромахов ИГРА ЗА ДВАМА

ИГРА ЗА ДВАМА


11 гласа


Актьори:
Александър Кадиев Александър Кадиев Стефани Ивайло Стефани Ивайло

Времетраене: 94 мин.
ИГРА ЗА ДВАМА
С участието на: Стефани Ивайло и Александър Кадиев
Комедия от Иво Сиромахов
Режисьор: Златомир Молдовански
Сценограф: Ивелина Минева
Музикално оформление: Стефан Здравески

Сподели

Игра за двама: Комедия за разминавания и смехове

в театралната постановка с актьорите Стефани Ивайло и Александър Кадиев

Театралната постановка "Игра за двама" представя комедийната страна на междуличностните отношения, които често са пълни със смях и недоразумения. Представлението се съчетава с талантливите актьори Стефани Ивайло и Александър Кадиев, които изпълняват не по-малко от 16 различни роли от съвременния живот. Със забавните си интерпретации, те пресъздават типични образи като телевизионни водещи, плеймейтки, фолкпевици, търговци, интелектуалци, астролози и патриоти, които се изправят пред различни предизвикателства и ситуации.

Авторът на комедията, Иво Сиромахов

възприема темата с ирония и усмивка, предлагайки на зрителите забавни истории за няколко двойки, които се опитват да намерят любов, разбиране, пари или известност. Виждаме ги в абсурдни ситуации и смешни дилеми, които доказват, че връзките могат да бъдат сложни, но и забавни в един и същи момент.

Сюжетът на "Игра за двама"

ни води зад кулисите на театъра, където можем да наблюдаваме процеса на създаване на спектакъла. Актьорите Стефани и Александър влизат от една роля в друга пред очите на публиката, сменят образи и се превръщат в различни герои. Тази уникална атмосфера на театралност и спонтанност прави всяко представление наистина неповторимо.

В "Игра за двама" авторът и актьорите съчетават реални ситуации с фантазия и хумор, което прави постановката още по-привлекателна за публиката. Зрителите ще се насладят на свежа и оригинална комедия, която събира най-различни типове хора и виждания в едно забавно пътуване през смешния свят на отношенията.

Театърът е място за игра, емоции и преживявания

както на сцената, така и в залата. В "Игра за двама" зрителите имат възможността да се включат активно в играта, да се забавляват и да се пренесат в света на героите и техните забавни приключения. Защото животът е именно игра, която трябва да преживеем с усмивка и радост.

Режисьорът Златомир Молдовански

представя "Игра за двама" като едно поетично и забавно представление, което ни накара да се замислим за отношенията между хората и да се усмихнем на съдбата и абсурда на живота. Той успява да вплете талантливо различните роли и образи на актьорите в един красив театрален мозайк.

Сценографът Ивелина Минева

създава уютна и топла атмосфера на сцената, която допринася за усещането на близост и сплотеност с героите. Костюмите и декорациите са изпълнени с внимание към детайла и представят съвременната обстановка на различните герои, като добавят по-истински и живописни нотки към представлението.

Музикалното оформление на Стефан Здравески

допълва забавното настроение на комедията, създавайки пасажи от музика и звуци, които ни водят през различните сцени и моменти в постановката. Музиката прелива с чувства и настроения, което прави преживяването на "Игра за двама" още по-пълноценно и забавно.

Комедията "Игра за двама" е едно театрално пътешествие

през живота на различни хора, изпълнено със смях и искреност. Това е историята за всички нас - за нашите страсти, стремежи, съмнения и радости. Актьорите Стефани Ивайло и Александър Кадиев създават магия на сцената и ни провокират да разгледаме света около нас с усмивка и щастие.

Театралната постановка "Игра за двама" е смел, забавен и поучителен спектакъл, който ни учи да се радваме на живота, дори и в най-неочакваните ситуации. С неустоимата си комичност и талант актьорите ни накарат да се съобразим с недостатъците и слабостите си и да ги превърнем в уникални моменти от нашите собствени "игри за двама".

Ако искате да пренесете усмивката от "Игра за двама" във вашето сърце, не пропускайте тази незабравима постановка. Насладете се на комедията и чувствайте емоциите, които тя предава. Вижте света като театрална игра и се научете да живеете живота си с усмивка и радост! В този уникален театрален момент всеки от нас е звезда на собствената си сцена и може да превърне живота си в най-вълнуващата "Игра за двама".

Купи билети онлайн в ePortal.BG

"Игра за двама" е комедия за разминаванията и недоразуменията в отношенията между мъжете и жените.

Актьорите Стефани Ивайло и Александър Кадиев влизат в 16 различни роли на хора от нашето съвремие – телевизионни водещи, плеймейтки, фолкпевици, търговци, интелектуалци, астролози, патриоти…

Авторът Иво Сиромахов разказва с ирония и усмивка историите на няколко двойки, които изпадат в абсурдни ситуации, търсейки любов, разбиране, пари или известност.

В "Игра за двама" зрителите ще надникнат в кухнята на театъра, за да видят как се подготвя едно представление. Пред погледа на публиката актьорите влизат от една роля в друга, сменят различни образи, въвеждат ни в процеса на създаване на спектакъла.
Защото животът е игра, в която всички ние участваме. Важното е да го правим с усмивка.
последно представление:
26.06.2024 19:00 ФК, ЗАЛА 2 Варна
Продажбата на билети в ePortal.BG се извършва за сметка и от името на организатора на съответната театрална постановка или концерт. Провеждане и организирането на събитието, издаване да фактури е отговорност на организатора.