ePortal.BG
Комедия ИЗНЕВЕРИ В ПОВЕЧЕ

ИЗНЕВЕРИ В ПОВЕЧЕ


14 гласа


Режисьор:
Емил МарковЕмил Марков

Актьори:
Тихомир Благоев Тихомир Благоев Албена Михова Албена Михова Евгени Будинов Евгени Будинов Христо Гърбов Христо Гърбов Стела Ганчева Стела Ганчева

Времетраене: 110 мин.
"ИЗНЕВЕРИ В ПОВЕЧЕ"  
Комедия от Артур Нюфийлд
Режисьор: Емил Марков
С участието на: Христо Гърбов, Албена Михова, Стела Ганчева, Евгени Будинов, Тихомир Благоев

Сподели

Театралната постановка "Изневери в повече"

е една от най-забавните и любими комедии на съвременната сцена. Със своята остроумна и забавна сюжетна линия, постановката пресъздава живота на две съседски семейства, които се забъркват в куп комични ситуации заради любов и няколко извънбрачни връзки. Всеки лъже всеки и никой не си признава - така може да се опише едно от основните послания на тази комедия.

Актьорският състав в комедията е:

Христо Гърбов, Албена Михова, Стела Ганчева, Евгени Будинов и Тихомир Благоев създават незабравими герои, които плетат и разплитат един интригуващ сюжет, който събужда интереса на зрителя от началото до края на постановката.

Сюжетът се върти около две семейства,

които живеят на един и същи етаж в жилищен блок. Въпреки че са съседи, те не могат да се понасят и винаги се съревновават един с друг. Всичко обаче се променя, когато започват да се развиват различни любовни интриги и извънбрачни връзки между героите. Всяко от семействата се опитва да скрие своите тайни и изневерки, но с времето всичко се разкрива, а ситуациите стават все по-забавни и забавни.

Какво ще се случи с любовниците,

които скачат от единия на другия балкон на 11-ия етаж, когато собствениците на жилището ги засекат? Как ще се развият отношенията между семействата, когато се разбере за техните тайни и изневерки? Това са само част от въпросите, на които постановката "Изневери в повече" отговаря.

"Изневери в повече" е постановка,

която вълнува сърцата на зрителите и ги кара да се замислят за истинските стойности в живота. Именно по тази причина тя привлича все повече и повече публика, която се забавлява и се замисля заедно с героите на сцената.

В ролята на Джордж, главният герой, който е въвлечен във вълнуваща любовна история, е Христо Гърбов. Той пресъздава една истинска, чувствена и емоционална личност, която кара зрителите да се идентифицират с него. На негова страна са изкушаващата му любовница Кейт (Албена Михова), гаджето му Ширли (Стела Ганчева), както и най-добрият му приятел Джо (Евгени Будинов) и съседът му Чарли (Тихомир Благоев).

Но какво е любовта?

Тя е противоречива и многозначна. Точно това е темата, която комедията разглежда. Всеки от героите в тази постановка е въвлечен в любовни игри, в които истинските чувства искат да надделеят, но не винаги са в състояние да го направят.

"Изневери в повече" представя истинско забавление, но в същото време това е комедия, която предизвиква зрителите да се замислят за своите отношения и да научат да ценят истинската любов. Всички герои имат своите проблеми и избори, но най-важното е да се извлече поука от тези преживявания.

"Изневери в повече" е една от най-успешните комедии, която продължава да се извърта по сцените на театрите в България и да привлича нова публика. Тя е едно истинско забавление, но и препоръка към зрителите да се замислят върху своите взаимоотношения.

Комедията от Артур Нюфийлд пресъздава живота на две съседски семейства, които се забъркват в куп комични ситуации, заради любов и няколко извънбрачни връзки.
Всеки лъже всеки и никой не си признава.
Любовниците скачат от единия на другия балкон на 11 -ия етаж.
Какво става от тук нататък… не може да се разкаже. То трябва да се види!
последно представление:
31.08.2022 02:24 Дворец на културата и спорта Варна