ePortal.BG
Театрална комедия „ИЗНЕНАДААА“ с реж. Орлин Дяков

ИЗНЕНАДАА...


6 гласа


Режисьор:
Орлин ДяковОрлин Дяков

Актьори:
Татяна Цветкова Татяна Цветкова Мария Сапунджиева Мария Сапунджиева Филип Аврамов Филип Аврамов Миглена Стоева Миглена Стоева

Времетраене: 95 мин.
ИЗНЕНАДА
Комедия по текст на Надежда Птушкина
Режисьор: Орлин Дяков
Участват: Мария Сапунджиева, Филип Аврамов,ТатянаЦветкова и Миглена Стоева.

- Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение до 10 минути ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Сподели

ИЗНЕНАДА... - романтичната комедия, която вдъхва живот

В сърцето на съвременния театрален свят, пиесата "Изненада..." от Надежда Птушкина се откроява със своето необикновено съчетание на трагикомични и романтични елементи. Режисирана от Орлин Дяков и изиграна от звездния актьорски състав Мария Сапунджиева, Филип Аврамов, Татяна Цветкова и Миглена Стоева, постановката предлага един незабравим театрален опит, изпълнен със смях, сълзи и фантазия.
"Изненада" разказва историята на възрастна жена и нейната дъщеря, които живеят в обикновен руски дом. Въпреки привидната си простота, пиесата засяга дълбоки теми като семейството, любовта, надеждата и силата на човешкия дух. Майката, страдаща от тежко заболяване, мечтае да види дъщеря си омъжена. Дъщерята, отчаяна да вдъхне надежда на своята майка, решава да измисли една лъжа, която поставя началото на поредица от смешни и трогателни ситуации.

Актьорско Майсторство

Мария Сапунджиева и Филип Аврамов демонстрират изключителен актьорски талант, превръщайки своите герои в живи, убедителни образи, които публиката несъмнено ще обикне. Татяна Цветкова и Миглена Стоева също заслужават особено внимание със своите изпълнения, които добавят още един пласт на емоционалната дълбочина на пиесата.

Режисура и Визуална Концепция

Режисурата на Орлин Дяков е внимателно премерена, като успешно балансира между лекотата на комедията и сериозността на съдържанието. Сценографията и костюмите, създадени от Мартина Варийска, допълват визуалната привлекателност на спектакъла, създавайки едновременно чувство за реализъм и фантазия.
Пиесата "Изненада..." представя убедителен аргумент за силата на любовта и надеждата, дори в най-трудните моменти. Тя разглежда как понякога една "добре поднесена лъжа" може да има оздравителен ефект, вдъхвайки нов живот и енергия. Това послание е особено важно в наши дни, когато много хора се сблъскват с отчаяние и безнадеждност.

Купи билети за комедията Изненада...

повече от просто комедия; това е история, която ни учи на състрадание, разбиране и вяра в чудесата. Представлението е уникално съчетание от смях и сълзи, човечност и доброта, което със сигурност оставя дълбок отпечатък в сърцата на зрителите. Постановката е задължително преживяване за всеки, който цени театъра като средство за изразяване на най-дълбоките човешки емоции и преживявания.
 
“Изненада” е топла, изпълнена с любов история, която ще помогне на мнозина да се загреят от студа на живота, да повярват в доброто и отново да се уверят, че се случват чудеса. Пиесата се смята за една от най-добрите в съвременната руска драма от последните десетилетия.

Пиесата разказва трагикомичната история на една възрастна жена и нейната дъщеря, сред бита на обикновен руски дом. Майката е болна и очаква близкия си край, тъгувайки че все още не е видяла дъщеря си омъжена и наобиколена от деца. Дъщерята също се измъчва от тази ситуация и се чуди как да вдъхне вяра на майка си, че това ще стане и тя ще доживее да види дъщеря си под венчило. И решава да измисли надежда! Именно това решение, слага началото на куп смешни ситуации и недоразумения, и довеждат играта до трогателен завършек. Така се ражда една романтична комедия, изтъкана от от смях и сълзи, от човечност и доброта, от находчивост и красива фантазия. Понякога и една добре поднесена лъжа съживява човека и вдъхва енергия за живот.--
последно представление:
18.03.2024 19:00 ФК, ЗАЛА 1 Варна