ePortal.BG
Коледната пиеса на Петьо Горанов КОЛЕДНИ БЪРКОТИИ

КОЛЕДНИ БЪРКОТИИ


1 глас
цени от: 20 лв.


20 Декември 2023 11:00Варна - ФКЦ, ЗАЛА 2 билети


20 Декември 2023 14:00Варна - ФКЦ, ЗАЛА 2 билетиРежисьор:
Петьо ГорановПетьо Горанов

Актьори:
Веселин Борисов Веселин Борисов Николай Сяров Николай Сяров Иван Иванов Иван Иванов Евгени Стефанов Евгени Стефанов

Времетраене: 98 мин.
КОЛЕДНИ БЪРКОТИИ
Коледен спектакъл по идея и режисура на Петьо Горанов,
С участието на актьорите: Росица Кехайова, Веселин Борисов, Евгени Стефанов, Иван Иванов, Николай Сяров

 

Сподели

КОЛЕДНИ БЪРКОТИИ - Едно незабравимо театрално приключение

Коледата носи със себе си аромата на чудеса, магията на доброто и вълшебството на семейните традиции. Но какво става, когато един непослушен трол създава бъркотия и застрашава радостта на най-обичания детски празник? Това е основната тема на коледния спектакъл "КОЛЕДНИ БЪРКОТИИ", който се играе в Драматичен Театър Антон Страшимиров.

В навечерието на Коледа, когато очакването е на върха,

един непослушен трол решава да направи своя хихот. Той скрива подаръците, които Дядо Коледа е подготвил за децата, но не без да остави следи за тяхното местоположение. Вместо това, тролът предлага списък с препятствия, които помощниците на Дядо Коледа трябва да преодолеят, за да открият подаръците.

Джуджетата Веселушка и Сърдитко,

изпълнени от блестящите Росица Кехайова и Веселин Борисов, са героите, които трябва да намерят подаръците. С помощта на клоуна Хари, в лицето на неподражаемия Евгени Стефанов, те се впускат в едно вълнуващо приключение. Но дали ще успеят да се справят сами? Тук навлизат децата, които по време на спектакъла стават активни участници в това невероятно пътешествие.
Актьорски Състав
Росица Кехайова носи със себе си енергията и оптимизма на джуджетата, който обича да се забавлява и е винаги готова за приключение. С неустоимата си харизма, тя лесно привлича вниманието на децата и ги убеждава да се присъединят към мисията.
Веселин Борисов представя контраст  със своята резервираност и методичност. Но в същото време той е този, който често разрешава проблемите с логика и разсъждение.
Евгени Стефанов добавя комична нотка към представлението. С неговите забавни номера и непредсказуем характер, той се превръща в любимец на децата.
В актьорския състав са Иван Иванов и Николай Сяров, които изпълняват ролите на различни персонажи през спектакъла, като добавят още слоеве към историята и задълбочават преживяването на публиката.

Режисура и Визуални Ефекти

Под ръководството на Петьо Горанов, коледният спектакъл "КОЛЕДНИ БЪРКОТИИ" се превръща в истинско визуално удоволствие. Сценографията носи духа на коледната магия, като създава уютна и топла атмосфера. Ефектите, използвани по време на представлението, правят историята още по-завладяваща и моментите на изненада са незабравими.

КОЛЕДНИ БЪРКОТИИ не е просто коледен спектакъл

Това е история, която учи децата за значението на сътрудничеството, добротата и упоритостта. С участието на талантлив актьорски състав и майсторска режисура, този спектакъл се превръща в задължителен за всички, които искат да потопят в атмосферата на коледната вълшебство. Не пропускайте да се присъедините към Джуджетата, клоуна и всички останали персонажи в този невероятен театрален опит!

Купи билети за КОЛЕДНИ БЪРКОТИИ онлайн от ePortal.BG
Това е история, която се случва в навечерието на Коледа. Един непослушен трол създава бъркотия, като скрива подаръците, които Дядо Коледа е подготвил за децата. Той обаче, не е толкова лош и оставя списък с препятствия, които помощниците на Дядо Коледа трябва да преодолеят, за да открият подаръците. Джуджетата Веселушка и Сърдитко, заедно с клоуна Хари трябва да спасят празника. За тази цел обаче, им е необходима помощта на децата. Как това ще се случи, ще разберат всички, които гледат спектакъла КОЛЕДНИ БЪРКОТИИ на Драматичен Театър Антон Страшимиров!