КЪЛБОВИДНА МЪЛНИЯ


3 гласа
цени от: 25 лв. / 17.50 лв.
код: 30KMV вземи: -30%


27 Май 2024 19:00Варна - ФКЦ, ЗАЛА 1 билети
Актьори:
Валентин Танев Валентин Танев Албена Колева Албена Колева

Времетраене: 91 мин.
На 27 май предстои дългоочакваната премиера на драматичната комедия „Кълбовидна мълния“ от Иван Радоев на сцената на Фестивален и конгресен център във Варна

„Кълбовидна мълния“ предлага уникална комбинация от хумор и меланхолия, което я прави едновременно бляскава комедия и малко тъжна. Подобно на всички големи комедии, тя съдържа проницателния хумор и иронията на Иван Радоев, но също така се докосва до по-дълбоки теми за личностното израстване, обществения натиск и важността на това да оставиш следа в света.

Ролите в „Кълбовидна мълния“ се изпълняват от обичаните и уважавани актьори Албена Колева, Валентин Танев, Василена Кючукова, Георги Алексиев

Албена Колева, дъщеря на легендарния български актьор Тодор Колев, продължава семейната традиция, като демонстрира своя огромен талант в многобройни театрални и филмови роли.

Валентин Танев, от друга страна, е добре познат на българската публика с разнообразните си роли както в театъра, киното така и в телевизията, носител на множество награди, включително Аскеер и Икар.

С впечатляващия си актьорски състав и опитни творчески екип, „Кълбовидна мълния“ е задължително заглавие за всеки любител на театъра. Независимо дали сте фен на комедията, трагедията или просто търсите вълнуващо театрално изживяване, тази постановка със сигурност ще ви осигури вечер, пълна с емоции и смях.

Режисиран от Валентин Танев, известен със своя изключителен талант и отдаденост към изкуството, спектакълът несъмнено ще плени публиката с дълбочината и емоционалната си сила и гарантира, че този спектакъл ще бъде запомнящо се театрално събитие.

Не пропускайте възможността да станете част от премиерата на „Кълбовидна мълния“ на 27 май на сцената на Фестивален и конгресен център във Варна. Със своето звездно актьорско майсторство, завладяващ сюжет и вечните теми, които изследва, тази пиеса със сигурност ще остане в съзнанието ви дълго.

Запазете датата, закупете билетите си и се пригответе да бъдете запленени от магията на театъра!

Сподели

КЪЛБОВИДНА МЪЛНИЯ комедия от Иван Радоев

В сърцето на културния живот, предстои едно театрално събитие, което обещава да остави дълбок отпечатък в душите и съзнанията на зрителите. „Кълбовидна мълния“, драматична комедия от талантливия Иван Радоев, предлага уникална смесица от смях и размисъл, като съчетава остроумие с емоционална дълбочина.

Премиерата на постановката е събитие,

което никой театрален почитател не бива да пропуска, особено когато на сцената стъпват две от най-ярките звезди на българския театър – Албена Колева и Валентин Танев.
Албена Колева, известна със своя динамичен талант и магнетично присъствие, е актриса, която не просто играе ролите си – тя ги преживява. С дъщеря на един от най-великите български актьори, Тодор Колев, тя неизбежно наследява артистичната страст и дълбоките интерпретативни умения, които я правят истински любимец на публиката.

От своя страна Валентин Танев

допълва тази драматична двойка със своето майсторство и многогодишен опит. Неговите изпълнения винаги са пропити с интензивност и аутентичност, което го прави един от най-уважаваните актьори на своето поколение. Валентин е известен с умението си да внася нюанс и глъбина във всяка своя роля, правейки го идеалния партньор за Колева на сцената.
Режисурата на Валентин Танев добавя още един слой към вече пленителното представление, като вноси свежи идеи и модерни интерпретации в класическия текст. Той е известен със своята способност да преосмисля и адаптира наративи така, че да резонират със съвременната аудитория, като по този начин осигурява едно наистина уникално театрално преживяване.

Сценографията на Жанета Иванова и музикалното оформление от Евгени Господинов допълнително обогатяват атмосферата на спектакъла. Използвайки иновативни визуални и звукови решения, те създават подходящия фон, срещу който се разгръща динамиката на действието.

Купи билети онлайн за „Кълбовидна мълния“

не просто комедия; тя е шанс за зрителите да преосмислят своите възгледи за живота, любовта, и социалните ограничения. Тази пиеса обещава не само да развесели, но и да предизвика, да накара аудиторията да размисли и, може би, да види света през малко по-различен призм.