ePortal.BG
Шкумбата в постановка „ЛУД ЗА ОТВЪРЗВАНЕ“

ЛУД ЗА ОТВЪРЗВАНЕ


18 гласа


Актьори:
Димитър Туджаров - Шкумбата Димитър Туджаров - Шкумбата

Времетраене: 82 мин.
С лекарска престилка и слушалки на врата, преквалифицираният в медицински експерт шоумен ще представи текущата анамнеза на родината, с всички последствия. Самият факт, че Вселената е една лудница, а България е нейният изолатор, може да бъде преглътнат единствено със здравословен смях.

Сподели

„Луд за отвързване“ е заглавието на един от най-известните спектакли

на Димитър Туджаров - Шкумбата. Той, който е известен не само като народен артист, но и като човекът, който може да „излекува“ всички смях, който е задължителен за всеки от нас.

 

Със своята театрална постановка Шкумбата

представя най-доброто от себе си, като шоумен и комедиант. Използвайки лекарската престилка и слушалки на врата, той пресъздава текущата анамнеза на България, с всички последствия от нея.

Спектакълът е напълно наситен с хумор,

който може да предизвика не само смях, но и мисловни процеси. Поради това, че Вселената е една лудница, а България е нейният изолатор, Шкумбата представя странните и необичайни ситуации, в които се намираме всички.

След като спектакълът е изключително любим от публиката, всеки желаещ може да закупи билети за него от касите на театър  "Българан". Онлайн билети за театралната постановка също могат да бъдат закупени от ePortal.BG.

Ако желаете да излезете от тежестта на ежедневието и да се забавлявате с Шкумбата, не пропускайте шанса да видите този невероятен спектакъл.

Очаквайте много смях, усмивки и незабравими моменти с един от най-любимите артисти на България.

В новата си постановка "Луд за отвързване" актьорът Димитър Туджаров - Шкумбата казва: "Знаете какво казват бабите - "Не се смей на масата". 
"Казват, че съм луд - не е вярно...", сподели Шкумбата.

Комикът допълни, че "смехът е една обърната сълза": "Сериозните неща минават през очите на усмивката - ще се смеем, но ще се и замислим".
 
последно представление:
17.09.2023 20:00 Ретро клуб Варна