Театралната комедията „ЛЪЖИ МЕ, ОБИЧАМ ТЕ“ от Алън Ейкбърн

ЛЪЖИ МЕ, ОБИЧАМ ТЕ

Сподели

3 гласаРежисьор:
Малин КръстевМалин Кръстев

Актьори:
Герасим Георгиев - Геро Герасим Георгиев - Геро Стефания Колева Стефания Колева Светлана Бонин Светлана Бонин София Бобчева София Бобчева Димитър Живков Димитър Живков Христо Бонин Христо Бонин

Времетраене: 100 мин.

ЛЪЖИ МЕ, ОБИЧАМ ТЕ 
Комедия от Алън Ейкбърн. Постановка: Малин Кръстев
Участват: Герасим Георгиев ГЕРО, Стефания Колева, Светлана Бонин, София Бобчева, Димитър Живков, Христо Бонин
Превод: Златна Костова. Художник Николай Николов
Продуцент: Театър "Бонини"

- Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение до 10 минути ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Алън Ейкбърн е известен като "най-жлъчният съвременен комедиограф", с многопластова ирония, хумор и тъга, вплетени в над 75-те му пиеси, които го правят един от най - успешните и популярни драматурзи в страната и по света.

ЛЪЖИ МЕ, ОБИЧАМ ТЕ е перфектна поредица от ситуации представени от силен актьорски състав, който ще предизвика публиката да се наслади на тази комедия.

Създадена през 60-те години на миналия век, днес тя ще ви накара да осъзнаете колко е трудно да имате извънбрачна афера, преди появата на мобилните технологии, разчитайки на стационарни телефони за тайните си авантюри.

Това, което следва, е смешна последователност от събития, при които никой не знае кой какво прави и с кого, с добро, старомодно класическо британско чувство за хумор.

В крайна сметка, малките лъжи са простими в името на любовта.

Спектакълът е осъществен с подкрепата на МБАЛ „НАДЕЖДА”
последно представление:
01.01.1970 02:00