ePortal.BG
Авторският спектакъл на режисьора Теди Москов ЛЮБОВ В СЕНОТО

ЛЮБОВ В СЕНОТО


8 гласа


Режисьор:
Теди МосковТеди Москов

Актьори:
Иванка Шекерова Иванка Шекерова Стефан Кондров Стефан Кондров Изабела Иванова Изабела Иванова Мария Банкова Мария Банкова Константин Николов Константин Николов Симеон Чаушев Симеон Чаушев

Времетраене: 93 мин.
ЛЮБОВ В СЕНОТО
Комедия
Авторски спектакъл на Теди Москов
Участват: Иванка Шекерова, Стефан Кондров, Изабела Иванова, Никола Манолевски, Мария Банкова, Константин Николов, Симеон Чаушев
Сценограф: Леонард Капон
Композитор: Антони Дончев
Костюмограф: Адрияна Найденова

- Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение до 10 минути ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


 

Сподели

ЛЮБОВ В СЕНОТО -  авторски спектакъл на Теди Москов,

представлява една еротична и невероятно смешна комедия, която се фокусира върху темите на амбицията, любовта и социалните норми. Сценографията на Леонард Капон и музиката на Антони Дончев, заедно с костюмите на Адрияна Найденова, създават богата и вълнуваща атмосфера, в която се разгръща историята.

Сюжетът на "Любов в сеното" се върти около възхода на амбициозна простакеса, която влиза в различни комични ситуации, отразяващи социалния коментар на пиесата. Историята е вдъхновена от актьорското изпълнение на Моника Вити във филма "Танго на ревността" и също така докосва темата за обезсмислянето на деликатността и възпитанието в съвременния свят.

В ролите на главните герои се изявяват:

Иванка Шекерова, Стефан Кондров, Изабела Иванова, Никола Манолевски, Мария Банкова, Константин Николов и Симеон Чаушев. Те успяват да пресъздадат една уникална динамика на сцената, където всяко изпълнение е изпълнено с енергия, харизма и комичен талант. Актьорите владеят умението да предават емоциите на своите персонажи по начин, който едновременно забавлява и провокира мисълта.

Режисура и Сценография

Режисурата на Теди Москов е динамична и пълна с изненади. Той умело преплита комедията с по-сериозни социални теми, като по този начин създава спектакъл, който е и забавен, и проникновен. Сценографията на Леонард Капон и костюмите на Адрияна Найденова добавят към визуалното привличане на постановката, като създават усещане за един различен и вълшебен свят.

Музикално Оформление

Музиката на Антони Дончев играе ключова роля в постановката, като допълва и обогатява емоционалната атмосфера. Тя подчертава комичните моменти и добавя дълбочина към по-сериозните сцени, като създава едно изключително аудиторно преживяване.

Купи билети за Любов в сеното

комедия, която успява да се докосне до сърцата и умовете на зрителите, предлагайки не само смях, но и критичен поглед към съвременното общество. Този спектакъл е пример за изключителното изкуство на Теди Москов и неговия талантлив актьорски състав, който успява да създаде вълнуваща, забавна и значима театрална вечер. "Любов в сеното" не е просто театрална постановка; това е преживяване, което оставя траен отпечатък и провокира размисъл.
Не случайно с частицата "про" започват както думата прогрес, така и думата простащина. Спомнете си шеговития израз от детството – Чрез нахалство към прогрес! Приемете го като подзаглавие на пиесата ми. Ще видите леко еротична приказка за възрастни, проследяваща възхода на една твърде амбициозна простакеса, както и на простащината, плъпнала по света. Всичко това е придружено с обезсмислянето на деликатността, възпитанието и образованието в световен мащаб.

Смешно ще е, не се плашете от назидателност! Също така ще усетите чувственост, присъща на всяко едно истинско влюбване…
Пиесата е провокирана от актьорското изпълнение на Моника Вити във филма "Танго на ревността", както донякъде и от комедийната ситуация в самия филм. Сюжетът няма да го разказвам, за да ви е интересно. И накрая, в шеговит план: Спектакълът претендира за новооткривателство в областта на театралните жанрове.

Афторът, койту е и режесеор.
последно представление:
09.04.2024 19:00 ФК, ЗАЛА 1 Варна