ePortal.BG
комедията МАРШРУТКА от Елин Рахнев на реж. Пламен Масларов

МАРШРУТКА


4 гласа


Актьори:
Тончо Токмакчиев Тончо Токмакчиев Катерина Евро Катерина Евро Мария Статулова Мария Статулова Кирил Ефремов Кирил Ефремов Диян Мачев Диян Мачев Стефан Денолюбов Стефан Денолюбов

Времетраене: 93 мин.
МАРШРУТКА
комедия от Елин Рахнев
С участието на: Тончо Токмакчиев, Мария Статулова, Катерина Евро, Кирил Ефремов, Диян Мачев, Стефан Денолюбов, Богдан Казанджиев

- Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение до 10 минути ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Сподели

Маршрутка - комедията, която разсмива душите

"Пътуването с Маршрутка няма нищо общо с пътя, с някаква крайна точка. То е абсурд в абсурда, задръстване в задръстването, кикот в сълзата. То е безцеремонна траектория на живеенето ни, каймак на общественото, тотална анатомия на днес. Пътуването с Маршрутка е върховен миг. И всеки, които не е участвал в него, изобщо не се е раждал."

Тези думи на Елин Рахнев представят същността на постановката "Маршрутка" - комедия, която не просто ни разсмива, но също така ни провокира да се замислим за живота и взаимоотношенията в съвременното общество. Забавлявайте се с куп звезди в култовата постановка, в която Тончо Токмакчиев, Мария Статулова, Катерина Евро, Кирил Ефремов, Диян Мачев, Стефан Денолюбов и Богдан Казанджиев създават една неповторима сценична магия.

Талантът на Елин Рахнев за да ни смеем със сърце

Елин Рахнев е сценарист, режисьор и актьор, който се е наложил като истински майстор на комедийното изкуство в българския театър. Той има невероятния дар да наблюдава околния свят с хумор и сатира, и да пресъздава този свят на сцената по неповторим начин. "Маршрутка" не е изключение и представлява поредната магическа комедия, която изпълва сърцата ни с радост и смях.

Постановката премиерно дебютира през 2019 година и оттогава се радва на голям интерес и популярност у зрителите. Елин Рахнев е създал една свежа, забавна и смешна комедия, която разкрива преходите и абсурдите на живота ни по много дълбок и забавен начин.

Голям актьорски състав и смешни сюжетни линии

"Маршрутка" се характеризира с емоционална наситеност, забавни сюжетни линии и ярко изразени герои, които възхищават публиката си със своите неповторими персонажи. Героите на Тончо Токмакчиев, Мария Статулова, Катерина Евро, Кирил Ефремов, Диян Мачев, Стефан Денолюбов и Богдан Казанджиев въплъщават живота в Маршрутката и насърчават зрителите да разгледат света със смех и искреност.

Героите във "Маршрутка" са обикновени хора,

чиито съдби се преплитат в този необичаен превозен средство - маршрутката. Те са хора от различни социални среди, всякакви възрасти и професии, но всички те намират начин да се сближат и да се разберат един с друг. През тях, Елин Рахнев пресъздава една цялостна картина на българското общество, като показва как животът ни е свързан със смеха, сълзите и съдбите на другите.

Темите, които разглежда постановката,

са много актуални и релевантни за съвременното общество. Тук се докосваме до въпроси за междуличностните отношения, семейните връзки, социалните проблеми и всекидневните предизвикателства, които стават част от нашия живот. През призмата на смеха, Елин Рахнев ни провокира да разсъждаваме за тези теми и да се замислим над това как можем да променим и подобрим света около нас.

Създаването на смеха е един от най-трудните артистични подвизи, но и най-вълнуващите. Елин Рахнев и актьорският състав на "Маршрутка" се справят с това предизвикателство наистина блестящо. Техният талант и духовитост превръщат всяко едно изпълнение на постановката в едно истинско театрално събитие, което пленява сърцата и ума на зрителите.

Комедията, която ни разсмива и ни прави по-добри хора

Постановката разказва за съдбите и случайностите,които срещаме на своя път, и за връзките, които ни обединяват като хора. Смехът е средство да се справим с повседневните проблеми и да разберем по-добре света около нас. През забавните и емоционални моменти в "Маршрутка" ние се научаваме да бъдем по-толерантни, по-отворени и по-добри хора.

Както казва самият Елин Рахнев:

"Пътуването с Маршрутка е върховен миг. И всеки, които не е участвал в него, изобщо не се е раждал." Затова не пропускайте шанса да се срещнете с куп звезди в култовата "Маршрутка" и да се забавлявате с най-доброто от българската комедийна сцена. В "Маршрутка" ще откриете уникален смисъл за хумор, емоционална наситеност и истински мигове от живота, които ще ви оставят с усмивка и щастливи спомени. Така че, заповядайте в тази невероятна комедийна приказка, в която ще се сближите с героите и ще се забавлявате със сърцето си. Нека се раждаме във всяко представление на "Маршрутка" и да се насладим на едно вълнуващо и незабравимо театрално пътешествие.

Купи билети в ePortal.BG

Забавлявайте се с куп звезди в култовата "Маршрутка"! 

"Пътуването с Маршрутка няма нищо общо с пътя, с някаква крайна точка. То е абсурд в абсурда, задръстване в задръстването, кикот в сълзата. То е безцеремонна траектория на живеенето ни, каймак на общественото, тотална анатомия на днес. Пътуването с Маршрутка е върховен миг. И всеки, които не е участвал в него, изобщо не се е раждал".

Елин Рахнев
последно представление:
26.10.2023 19:00 ФК, ЗАЛА 1 Варна