ePortal.BG
Комедия МОЛБА ЗА НАПУСКАНЕ

МОЛБА ЗА НАПУСКАНЕ


8 гласа
24 Август 2024 21:00Варна - Летен театър билети
Актьори:
Филип Буков Филип Буков Руслан Мъйнов Руслан Мъйнов Антоан Петров Антоан Петров Петьо Петков - Шайбата Петьо Петков - Шайбата Петър Данов Петър Данов Силвестър Силвестров Силвестър Силвестров

Времетраене: 95 мин.
МОЛБА ЗА НАПУСКАНЕ
Автор: Алексей Клас
Режисьор: Богдан Петканин
Участват: Руслан Мъйнов, Петьо Петков - Шайбата, Филип Буков, Антоан Петров, Силвестър Силвестров, Петър Данов
Продуцент: Ажур Пико

- Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение до 10 минути ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Сподели

Комедия МОЛБА ЗА НАПУСКАНЕ на Алексей Клас

В света на театъра, където всяка постановка се стреми да предаде уникално послание, "Молба за напускане" се откроява с нестандартен подход и изключителен актьорски състав. Автор на пиесата е Алексей Клас, а режисьорските нишки са в ръцете на Богдан Петканин, които заедно с актьорите Руслан Мъйнов, Петьо Петков - Шайбата, Филип Буков, Антоан Петров, Силвестър Силвестров и Петър Данов създават свят, в който комедията и трагедията на ежедневието се преплитат в непредсказуем танц.

Постановката "Молба за напускане" е вдъхновена от

абсурдните и същевременно реалистични аспекти на корпоративния живот. Представяйки един алтернативен свят, където работата е източник на радост и никой не съжалява за своите житейски избори, пиесата използва хумора, за да подчертае иронията и абсурдността на нашето ежедневие. В тозе вселена, хората работят с удоволствие, закъсняват с радост и остават извънредно, без да искат да напускат работното си място, а в края на деня, дори и пицата е предмет на хумористично обсъждане.

Съчетанието от искрен актьорски талант и стегната режисура

прави "Молба за напускане" не просто театрален спектакъл, а истинско изживяване, което задълбочава възприятията ни за реалността и щастието в работната среда. В следващите раздели, статията ще продълбочи анализа на ключовите елементи на постановката, характерните за нея теми и влиянието, което тя оставя върху аудиторията. Също така, ще включи интервюта с актьорите и творческия екип, които ще разкрият повече за подготовката, предизвикателствата и личните впечатления от работата по тази запомняща се постановка.

Освен актьорския брилянт и режисурата,

не можем да пренебрегнем важността на сценографията и костюмите като с майсторство се създава визуалното оформление, отговарящо на динамиката и темата на постановката. Всяка детайл от сцената допълва образите на персонажите, подчертавайки абсурдността и комичността на техните ситуации. Костюмите са вариация от строго делови до ярко карикатурни, което усилва въздействието на всяка сцена и добавя дълбочина на наратива.

Купи билети за МОЛБА ЗА НАПУСКАНЕ

диалозите в комедията са остроумни и изпълнени със сатира, като в тях често се срещат отклики към съвременни социални и културни теми. Текстът на Алексей Клас е написан с изключителна чувствителност към детайла и разбиране за човешката психология, което позволява на актьорите не само да въплътят своите роли, но и да провокират публиката да размисли за значението на "щастието" в собствения си живот. С това, постановката предлага не просто забавление, а и платформа за размисъл, която остава в съзнанието на зрителя дълго след падането на завесата.
Представете си един подреден свят, в който цари честност, мир и единство. Да си работник в тази паралелна вселена е удоволствие и всеки чака спокойно своето възнаграждение.Тук никой не съжалява за своите житейски избори и хората живеят щастливо. Щастливо и не получава заплата, с радост закъснява за работа, с грейнало лице работи извънредно, а в края на работния ден, даже не иска да се прибира.

Когато това щастие изпълни вашия живот, ще ви се прииска само и единствено да си пуснете своята ,,Молба за напускане" и не само от работата, ами и от цялата планета...
В крайна сметка, винаги може да си поръчате една пица за успокоение (стига да успеете да си я заплатите)....

 
Продажбата на билети в ePortal.BG се извършва за сметка и от името на организатора на съответната театрална постановка или концерт. Провеждане и организиранео на събитието, издаване да фактури е отговорност на организатора.