ePortal.BG
„МРЪСНОТО КОПЕЛЕ“ - комедия от Жорди Галсеран с Асен Блатечки

МРЪСНОТО КОПЕЛЕ


10 гласа


Актьори:
Асен Блатечки Асен Блатечки Светлана Бонин Светлана Бонин Христо Бонин Христо Бонин Николай Урумов Николай Урумов

Времетраене: 90 мин.
"Мръсното копеле"
Комедия от Жорди Галсеран
Постановка: Пламен Панев
Участват: Асен Блатечки, Светлана Бонин, Николай Урумов, Христо Бонин
 
  • Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
  • При закъснение ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Сподели

"МРЪСНОТО КОПЕЛЕ" е комедийна театрална постановка,

която отразява липсата на емпатия, повърхностния чар и високото самочувствие, които могат да формират както един сериен убиец, така и успешния мениджър. Този интересен сюжет е дело на испанския драматург Жорди Галсеран, който използва идеите на шведския психолог.

В постановката на "МРЪСНОТО КОПЕЛЕ", режисирана от Пламен Панев,

актьорите Николай Урумов, Асен Блатечки, Светлана Бонин и Христо Бонин се превъплъщават в ролите, които представят многообразни типажи и вълнуващи персонажи. Спектакълът представлява комбинация от психотрилър, криминален интригантен ребус и риалити шоу.

"Мръсното копеле" е комедия, която фокусира вниманието върху бруталните взаимоотношения между големите бизнеси и малките хора, които са готови да пренебрегнат моралните ценности заради кариерата и доброто заплащане. Постановката разкрива интриги, неочаквани обрати и се отличава с множество смешни моменти и различни типажи.

Спектакълът "Мръсното копеле" предоставя възможност на зрителите

да се впуснат в забавното приключение и да бъдат съучастници във вълнуващото развитие на сюжета. Чрез своите предположения и размисли, зрителите могат да се опитат да разгадаят загадката и да предположат кой е подставеното лице в тази занимателна комедия.

Не пропускайте възможността да станете част от забавлението и да се насладите на спектакъла "МРЪСНОТО КОПЕЛЕ". Заповядайте да се забавлявате и да се впуснете в света на комичните и забавни ситуации, които разкриват различните аспекти на човешката природа и междуличностните взаимоотношения.
 

Закупете билети онлайн е чрез платформата ePortal.BG

Онлайн плащането може да бъде осъществено чрез различни методи - дебитна или кредитна карта или на каса на easyPay

Билети и на касата на Театър Българан

за тези, предпочитащи традиционния начин на покупка, касата на театъра предоставя възможност за придобиване на билети на място. Посетете касата в удобно за вас време и се консултирайте с персонала за наличността и цените на билетите.

Независимо от начина, по който решите да закупите билетите си, не забравяйте да ги запазите на сигурно място, тъй като ще бъдат необходими за вход в театралната постановка "МРЪСНОТО КОПЕЛЕ".
Насладете се на забавната комедия и се потопете в света на актьорските изпълнения и невероятните ситуации, които ще ви предложат актьорите на сцената.
Липса на емпатия, повърхностен чар и високо самочувствие са само част от чертите, които могат да формират, както един сериен убиец, така и най-успешния мениджър.
За това не е изненада, че идеите на шведски психолог, използвани от испанския драматург Жорди Галсеран, получават толкова добронамерен прием сред зрителите. 
В една от последните си постановки, режисьорът Пламен Панев направи своята версия на текста му и покани Николай Урумов, Асен Блатечки, Светлана и Христо Бонин да станат част от екипа на комедията, която е чудновата смесица между психотрилър, криминале, интелектуален ребус и риалити шоу. 
Ярката комедия "Мръсното копеле" е спектакъл, фокусиращ се върху бруталните взаимоотношения между големия бизнес и малкия човек, готов да жертва морала заради кариерата и доброто заплащане.
Спектакъл, изпълнен с много интрига, много изненадващи обрати,много смях, забавление и различни типажи. А зрителите имат възможността да участват с предположенията си как ще завърши той – кой е подставеното лице?

Будете съучастници в това забавление!
последно представление:
22.11.2022 19:00 ФК, ЗАЛА 1 Варна